-

نوشته اصلی توسط
partizan
با سلام و عرض ادب
ما هم به همراه جمعی از دوستان میایم جنوب شرق پلی بدیم
دوستانی که حارج از مجموعه هستند رو هم پذیرا هستیم
فقط باید همکاری کنند در غیر اینصورت سر و کارشون با کاتاست
جهت رزرو جا و پرداخت شهریه به همین آیدی فروم پیغام بدید
سلام و درود بیکران خدمت دوستان عزیزم
آقایون داداشام هیسسسسسسسسسسس هیچکی حرف نزنه این دوستمون تحت حمایت همه جانبه ماست .هیچکی حق تعرض به ایشونو نداره وگرنه با خودم طرفه حالا یه شیرین زبونی کرده زبونش نچرخیده شما رفقا به گل رویه نشسته اش ببخشیدش.
بالا خره ما هم رحم و مروتی داریم این وسط مسطایه دله لاکردار یه نمور عطوفت پیدا میشه
از شوخی بگذریم مانی جان قدمت سر چشم واقعا مایه مباهاته بنده اس که در خدمت شما باشم البته شما انقدر سابقه دارید که هر جا برید خونه خودتونه خوشحال میشم در کنار شما بازی کنم . بچه ها هم اگر چیزی میگن بحث رجزیه که خوندی وگرنه هر کس واسه سایدی بازی کنه و واقعا دلش با سایدش باشه کی میتونه باهاش عناد بورزه . پیشاپیش بهت خوش آمد میگم .

نوشته اصلی توسط
Shaniz
یعنی حرف 2پهلوی مانی پارتیزان انقدر بازتاب داشت؟ ایول به جذبت

)
شایان جان شما خودت از تیم ما که رکورد جهانی برای ساید SE زده بودیم و توش حق آب و گل داریم اجازه گرفتی داری SE بازی میکنی؟(کپی کارت ملی و شناسنامه+رزومه برام ایمیل کن
takrefigh@aol.com )
دوستان از همین تریبون اعلام میکنم که به دلیل مشکلات کاری و پایین بودن سطح پلیر ها در این سرور ثبت نام نخواهیم کرد
پینوشت 1 2 3 :
1- تا حالا نشده از روز اول اکانت بنده معلوم نباشه پس حرف چادری زیر چادری نزنین
2-اگه تصمیمون عوض شد که بعید هم میدونم عوض شه باز از همین تریبون قبل از شروع سرور اطلاع رسانی خواهیم کرد
3-اگر هم بیام 100درصد SE میام
به به خوش اومدی خوش اومدی باریکلا شما صحبت هم میکردی ما بیخبر بودیم ؟؟؟
ببین گل پسر صد بار گفتم بازم میگم چی بودم چی بودم نکن . چی هستم چی هستم بکن . در مورد بزرگتر از خودت حالا هر کسی هست درست صحبت کن میخواد هر کی باشه . تا اونجا که من میدونم که دایره ا لمعارف اس ای باشم شانیز پانیز نداشته اس ای مگه زیر بیرق بزرگان بوده باشی که بازم میشه ته تهش بهت بگیم دوال نگیم ....ال. حتما سعی کن نیای چون اصلا لولت به اینورا نمیخوره میخوره به در و دیوار و یه جاهایی که بماند ....
سعی کن تصمیمت عوض نشه که به قوله خودت اون تاریخ سازی که میفرمایید رو بد جور ننگین میکنی. مطمئنم که نمیای ،که بیای اس ای نمیای .
جمله سازیتم بهتر کن که دو بار نگی تریبون مریبون خب گل پسر یه بار رفتی پشتش همونجا بگو دوباره میای پایین دوباره میری بالا یه موقع فشار میاد بهت .
گل پسرایه اس ای مارلبرو تیم نمیاد مگر برایه شکستن شاخ اونایی که شاخ شدن.
مهدی لوسیفر فقط شما ی خبر بده که میان یا نمیان چون بعید میدونم وقت کنم بیام ببینم میان یا نه شما خبر بده وسط تایم کاری یه نیم ساعت مرخصی رد کنم استعلاجیشو از دژکوب بدم دستش . بعید میدونم به ت ر ا و ی ن بخوره .
یا حق
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن