-
این دیگه چه صیقه ای بود ؟؟؟؟
آقا این تمدید سرور دیگه چه صیقه ای بود ؟؟؟؟؟؟؟
چون کسی واندر 2و3 رو 100 نکرده 2 رووز دیگه زمان اضافه میکنید ؟؟؟؟ چرا تا حالا همچین کاری نشده بود ؟؟؟ ما اگه میدونستیم که همرهامونو نمیزدیم درو دیوار !!!! یا خودمون سعی میکردیم واندر بگیریم !! دیگه واقعا نمیدونم چی بگم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
دیگه مدیری که نتونه تصمیم بگیره دو روز سرور رو تمدید کنه یا نکنه مدیر نیست! شما هم چه توقعاتی دارید. بارها شده سرور 500 هم تمدید شده گاهی هم مشاهده شده پلیرها تا قبل اتمام سرور همتی نمی کنند و سرور تمدید نشده.
به نظرم خوبه مدیریت اینجا به نظرات توجه میکنند اما یه خورده تعداد کمی از کاربران بیش از حد می خواهند نظرات شخصی خودشون رو تحمیل کنند... البته با حفظ احترام به شروع کننده تاپیک و سایر کاربران.
خوبه آدم بدونه ممکنه نظر بقیه با نظرش متفاوت باشه...
این لحنی که شما در شروع تاپیک استفاده کردید اصلا برازنده نیست. مطمئن باشید بسیاری از پلیرهای سرور از تمدید سرور خوشحال هستند. در صورتی که می خواهید نظر بدید یا مخالفت کنید در کنارش رعایت ادب رو هم داشته باشید. این لحن مچ گیری هم دور از نزاکته هم تو این ماجرای تمدید سرور کاربرد نداره...
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Turbo
دیگه مدیری که نتونه تصمیم بگیره دو روز سرور رو تمدید کنه یا نکنه مدیر نیست! شما هم چه توقعاتی دارید. بارها شده سرور 500 هم تمدید شده گاهی هم مشاهده شده پلیرها تا قبل اتمام سرور همتی نمی کنند و سرور تمدید نشده.
به نظرم خوبه مدیریت اینجا به نظرات توجه میکنند اما یه خورده تعداد کمی از کاربران بیش از حد می خواهند نظرات شخصی خودشون رو تحمیل کنند... البته با حفظ احترام به شروع کننده تاپیک و سایر کاربران.
خوبه آدم بدونه ممکنه نظر بقیه با نظرش متفاوت باشه...
این لحنی که شما در شروع تاپیک استفاده کردید اصلا برازنده نیست. مطمئن باشید بسیاری از پلیرهای سرور از تمدید سرور خوشحال هستند. در صورتی که می خواهید نظر بدید یا مخالفت کنید در کنارش رعایت ادب رو هم داشته باشید. این لحن مچ گیری هم دور از نزاکته هم تو این ماجرای تمدید سرور کاربرد نداره...
میشه خواهش کنم جواب این پست منو یکی از مدیر ها بدن ؟ به شدت علاقه مندم دلایل شما رو بدونم چون برام خیلی عجیبه این روش
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ull=1#post2636
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ReyZad
آقا این تمدید سرور دیگه چه صیقه ای بود ؟؟؟؟؟؟؟
چون کسی واندر 2و3 رو 100 نکرده 2 رووز دیگه زمان اضافه میکنید ؟؟؟؟ چرا تا حالا همچین کاری نشده بود ؟؟؟ ما اگه میدونستیم که همرهامونو نمیزدیم درو دیوار !!!! یا خودمون سعی میکردیم واندر بگیریم !! دیگه واقعا نمیدونم چی بگم
ممد بیخیال بزار یه بار هم ما 3تاشو 100 نکنیم
بلاخره مولتی کم کم باید مارو ......... اره خخخخخخخ
-
-
خخخخخخ اون که بیخیال
اما تا ساعت 7 نذاشتم 100 کنن خخخخخ سرو تمدید نمیشد واندر 2.3 صد نمیشد :دی
اما خب اگه زودتر میدونستیم که سرو میخاد تمدید شه به بچه ها میگفتم اون 2تا روهم بچه های خودمون 100 میکردن خخخخ
حسن و نیما و چنتای دیگه کل شبو بیدار بودن امروزم بودن چون فک میکردن امروز تموم میشه سرو
اما خب دفشون که تو واندر رفت و همرهاشون رو که همه رو زدن به واندرا و درو دیوار بعد تمدید شد
دیگه بیخیالش
ویرایش توسط ReyZad : 06-16-2014 در ساعت 09:52 PM
-
-
عزیز من اینم حرفه که تو داری میزنی ؟ چون مدیره یعنی هر جوری که دوست داره هرموقع که خواست تغییر ایجاد کنه تو سرو ؟ خوبه خودتون همیشه میگین به نظر اکثریت پلیرها احترام میذارینو مهمه نظرشون !!!
اصلا میگییم اون بحثش نیست مدیره اصلا هر سرو رو که دوس داره تعطیل کنه ! اختیارشو داره
اما 10 دقیقه به آخر سرو باید سرو رو تمدید کنین ؟ درضمن!! این نظر شخصی من نیست خیلی از بازیکنا ناراضی هستن
میدونین چرا ؟
چون کل دیشب و امروز بیدار بودن و دف و همرشون رو از دست دادن چون فکر میکردن تا ساعت 19 امروز وقت دارن
وقتی 10 دقیقه به آخر سرو تمدید میکنین یعنی همه زحمت بیداری اونا هیچ شد دیگه...
ویرایش توسط ReyZad : 06-16-2014 در ساعت 09:56 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
ReyZad
عزیز من اینم حرفه که تو داری میزنی ؟ چون مدیره یعنی هر جوری که دوست داره هرموقع که خواست تغییر ایجاد کنه تو سرو ؟ خوبه خودتون همیشه میگین به نظر اکثریت پلیرها احترام میذارینو مهمه نظرشون !!!
اصلا میگییم اون بحثش نیست مدیره اصلا هر سرو رو که دوس داره تعطیل کنه ! اختیارشو داره
اما 10 دقیقه به آخر سرو باید سرو رو تمدید کنین ؟ درضمن!! این نظر شخصی من نیست خیلی از بازیکنا ناراضی هستن
میدونین چرا ؟
چون کل دیشب و امروز بیدار بودن و دف و همرشون رو از دست دادن چون فکر میکردن تا ساعت 19 امروز وقت دارن
وقتی 10 دقیقه به آخر سرو تمدید میکنین یعنی همه زحمت بیداری اونا هیچ شد دیگه...
عیبی نداره محمد الان سرور تازه حال میده چی بود اون سرور های قبلی همیشه باید میومدیم رو اکانت
الان بزار اصلا 100روز وقت بدن چه بهتر اینطوری همه حال میکنن ما هم روزی 1 ساعت میایم رو اکانت بسته خخخخخ
به قول اون تبلیغه تو تلوزیون: از وقتی این سرور ران شده من دیگه میتونم به راحتی درسمو بخونم دیگ میتونم فیلم نگاه کنم و به بیرون برم . الان حس میکنم زندگی یعنی چی خخخخخخخخخخخخ
-
-
خخخخخخ آره ها ازین نظر راس میگی :دی
باحال گفتی خخخ "لایک" خخخخخخ
-
-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط