-
سلام و درود بیکران
این اون قولی که دادم . از قضا بر آورده شدو خدا نذاشت شرمندتون بشم دقیقا پیش بینیم درست بود و شد همان چیزی که گفتم . استخونمون تو ت ر ا و ی ن خورد شده شما میخوای یه شبه ره صد ساله بری خب نمیشه برادر من نمیشه

نوشته اصلی توسط
St0rm
سلام رفقایه گلم .
. اصلا یه پیشنهاد ،سیم خاردا بکش دور و ورت تا یه وقت ندزدن

رمرتو و خط نیفته و با خودت ببری سرور بعد . یه کار دیگه هم میتونی بکنی اصلا نزن . از همین الان اعلام میکنم از اس ای هر کس رو واندر اس دبلیو لانچ کنه با من طرفه و این قول رو بهت میدم همین جا که مونده همر بخوابونم تو واندر اس دبلیو میکنم که تو رمرت رو بذاری در کوزه آبش رو بخوری . با رمرت هم بفرما برو لب رود و گیتار بزن .
اگرم گفتیم رمر بدی واسه این بوده که یه قدم ما راه میایم یه قدم ساید شما، نیاید بشینید تا واندر اس دبلیو بخوره با رمرت برو واندر صفر کن . منم این قول رو بهت میدم همرایه اس ای لانچ نمیشه رو واندر اس دبلیو بعد اتک هایه شما.(مهدی همر لانچ شه از چشم تو میبینم در جریان باش ) .
یه بنده خدایی چند روز پیش که ما گفتیم چرا دف از روی اکانت هایه داخله اس ای دف ریخته میشه رو مولتیا که ساپورتر بعضی دهکده ها هستند که جنگ روشونه و کلی از همرایه بچه ها ناقص شد اومد اینجا گفت رمز اکانتاتون مضحکه از 1 تا 8 هست بما چه مالتو سفت بچسب همسایتو دزد نکن . رضا جان اونموقع کجا بودی ؟؟؟ که بیای از این سوالا بپرسی که مثلا چی شد که ما همچین ادعایی میکنیم ؟؟؟ الان هم دقیقا همین اتفاق افتاد پسورد واندرمون تاکید میکنم واندرمون طبق صحبتی که با ص ص شده بود دستتون داده بودیم بهمون ندادید رمزشو حدس زدیم 4 تا 8 بود اون بنده خدا هم گفت مالتو سفت بچسب همسایتو دزد نکن ما هم مالمونو که شل کرده بودیم سفت چسبیدیم و پسش گرفتیم . پسورده توپک هم دستمون بود عکساشم مهدی گذاشت براتون خدا وکیلی از خودش بپرس یه دونه تروپش کم شد؟؟؟ نه نشد چون در مورد اون حرفی با ص ص نزده بودیم .
این حرکت دقیقا باز پس گیری اکانت خودمون بود نیاز به توضیح نداره که با همه این تفاسیر توضیح دادم که شیر فهم بشی . خائن یه لفظ نسبیه از طرفه هر کس یکیه . فرض کن ما بودیم . یادت نره وقتی به کسی فحش میدی باید منتظر مشت باشی که تازه ما مشتم نزدیم فقط مال غصب شدمون رو پس گرفتیم . مطمئن باش خوش میگذره سرور آینده بهمون دور هم با همینایی که واندر صد کردیم . این که شما کسی رو حساب نمیکردی دقیقا مساوی و مخالف عامل بوجود آورنده عمل کردی پس حتما اونم آدم حسابت نمیکرده .خدا حفظشون کنه آقا فرزاد رو براتون . پیر شی ایشالا فرزاد جان .
به امید موفقیت همه .: آمین یا رب العالمین

نوشته اصلی توسط
DARKOOB
سلام
منم از همه ی کسانی که این ماه ها صبوری کردن بازی کردن تا بازی قشنگی باشه تشکر میکنم
ولی باید یه اعتراف بکنم که به اندازه ای که توی این سرور دو رویی و دو رونگی دیدم هرگز در هیچ جایی ندیدم
و از این نظر برای همه متاسفم
تبریک میگم به اتحاد برنده خیلی زحمت کشیدید و ازتون یه تقاضایی دارم هرچند که فک نمیکنم پاسخی بشنوم اما لطف کنید این حرکت زیبایی رو که اخر بازی زدید و برنده شدید رو شرح بدین
واقعا مشتاقم بدونم توی این روز اخر که نبودم چی شد که واندر اتحادش عوض شد
ماتا اواخر سرور چون از دوستان شنیدیم ممکنه واندر صفر بشه همه ی نیروهامون سالم موند پسورد اکانت رو هم توی پروفایل گذاشتیم که اگه خواستین برین ببینین
خوشحالم که در ماه های اخر خائن رو شناختم و باهاش قطع رابطه کردم
درحقیقت من اصلا ادم حسابش نمیکردم و فک نمیکردم از این کارا بکنه و گرنه خودم کلکش رو میکندم
امیدوارم در سرورهای اینده که باهم هستید بهتون خوش بگذره و مثل اینجا نشه
و تنها کسی هم که هنوز دوستش دارم و از بودن در کنارش غرق در شادی هستم دوال عزیزم اقا فرزاده که مردونه و با صبر عجیبی ما هر کاری کردیم گفت خوبه حتی بعد از اتمام سرور
به امید موفقیت همه
رضا
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن