نقل قول نوشته اصلی توسط l0l:D نمایش پست ها
با سلام خدمت شما دوستان عزیز

بازم افشین جان میگم بنده گندم هنوز هم دارم زیاد میارم از رید عادی و بدون پوش و تنها با رید ناتار
حتی ابادی هم رید نمیدم
علاوه بر اینکه بیش از 24 ساعت همه چیز (همر رومن شارژ هست) منابع اضاف میاد و به دهای دیگه داده میشه

اگر تو این موضوع شک دارید اکانتتون رو جانشین میکنم که ببینید

میگم باز کاری ندارم به این موضوع که چه جور منابع میده ناتار و ... ولی دروغی ندارم که بگم//برعکس سبک بازیم جوری هست که اول از همه کپ نمیدم بالا حتی سطح انبار غذا و انبار کپم از نان کپم پایین تر هست و از پاپشم مشخصه حدودا

البته بعید میدونم علت دیگه ای نیارید و بگید اس ای بیابون هست

یه موضوع دیگه ای هم که هست ساید های شما شلوغ تر هست قبول ولی تراکم ناتار هم به نسبه بیشتر هست

وهمچنین ساید بندی برای اکانت معنا داره ولی برای رید معنا نداره خیلی از اکانت های ریدر شما و خوبتون هم دارن اس ای رو غارت میکنن

http://s3.img7.ir/QKdMz.jpg

و این هم یک نمونه از نحوه ی رید
http://s3.img7.ir/vr3ke.jpg

پ.ن:دیگه هر کس خواست کاتا کنه دقیق اماره ساختمونا رو داره :دی

پ.ن2:باز هم اگه باورتون نشد اکانتتون رو جانشین میکنم ببینید

پ.ن3:همیشه وقتی پای اکانت نیستم نگرانی اینو دارم انبارا سر نرفته باشه

پ.ن4:به نظرم نحوه ی رید و پخش صحیح بازیکنا توی ساید که یکی از وظایف اصلی لیدر هست به نظرم راه گشا تر هست

پ.ن5:نه تنها اکانت بنده بلکه چندین اکانت دیگه دیدک که با رید فقط از ناتار نه تنها همه چی بیش از 24 ساعت شارژ هست بلکه منابع هم اضاف میاد

با تشکر-لول:دی
خوب من حرفم رو پس میگیرم در مورد شما
اما خداییش همه ماها دیگه پیر این بازی شدیم و به مرحله ایی رسیدیم که آخر هر سرور میگیم دیگه بازی نمیکنیم و باز یه از خدا بیخبر میاد وسوسه میکنه ما ها رو
تولید نیروی ناتار توی k1 و i1 اینجوری نبود !
i1 اوایل لاست داشت ناتار اما با 20 شدن اصلحه سازی دیگه از لاست خبری نبود . اما با این عکسی که دادین و 4 تا شوالیه به نظرت باید لاست بدی ؟
چرا ناتار باید اینقدر زود نیرو بسازه ؟
کافیه الان دوستان 1 هفته همه با هم ناتار رو نزنن . اونموقع است که باید 4 ساید متا کنن و همه دهکده های ناتار رو کلین کنن
میگن دست مولتی هانتره . خوب مولتی عزیز اون تولید رو بیار پایین
همه دارن مینالن . بخدا رید و بازی سالم دیگه نمیصرفه و باید بریم دنبال مولتی زدن بدون لاست . آخر سرور هم یه همر رو کنیم که هرجا زدیم سالم بیاد یا بشینیم و پاپ بزنیم و دف بکشیم
این درست نیست کلا . نه شرایط رو خیلی آسون کنین و نه خیلی سخت .
الان هم که غارت خودکار اضاف شده و دیگه از حالا به بعد هرکی بیاد حتی اولین سرورش فقط کافیه گلد داشته باشه . به همه آرزو هاش میرسه .
با این سیستم به عنوان مثال میگم . سرور بعدی اکانت گول تو 48 ساعت اول به رعد میرسه . بعد ناتار رو ادد میکنه و بسم الله . میزاره رو بوت
هر 24 ساعت یه بار هم میاد شارژ میکنه
حتی مولتی باز هاش هم نمیتونن بگیرنش دیگه . هر 300 ثانیه رید بزنه 50 خونه رو واسش کافیه . اونقدری غارت میکنه که همر بزرگ و کوچیک شارژ کنه

مدیران و صاحبان این سایت باید درآمد داشته باشن . اینو همه قبول دارن . اما اگه میخوان تو رقابت با سایت رقیبب عقب نمونن باید کیفیت بازی بهتر شه
با این روش فقط پلیر هایی میمونن که کلی آرزوی بدست نیاورده دارن و کلی گلد که البته اونا هم به آرزوشون بزسن میرن یه جا دیگه
اتفاقی که در وارین افتاده و الان 20 تا پلیر داره اول بازی همه چی میخرن و سرور تموم میشه