نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود

دوستان خیلی دارن شلوغ میکنن! چخبره همه دارن میرن جنوب غرب؟

جنوب شرق هم خوبه ها

سربلنـد،پیروز ودنباله دار باشید.

پی نوشت: یه تارگت اساسی توی جنوب غرب خودنمایی میکنه امیدوارم با اکانت ناشناس نیاد.

درود به همه ساکنان سـرور ال1

با توجه به رو به انتها بودن سرور J1 و این که دیگه عملا کار خاصی رو اکانت اون سرور نداریم با محسن، در حال جمع بندی هستیم با محسن که کوچ کنیم به این سـرور البته فعلا بلاتکلیف هستیم که این اکانتی که ثبت نام کردیم رو فعال کنیم با توجه به گذشت 9 هفته از سـرور (البته تجربه استارت سرور از هفته 11 رو هم داشتیم)یا یه اکانت چند دهکده ای که احتمالا صاحبش با کمبود وقت دچار شده باشه از بچه ها بگیریم یا شاید هم کلا بازنشسته بشیم.

در هر صورت اگر هم بخواهیم با محسن بازی کنیم اینجا صرفا یه پلیر ساده که کاری به کار کسی نداره بازی میکنیم و دخالتی توی امور ساید به غیر از اکانت خودمون نمیکنیم.

این داستان اول بود.

و اما بعد

یه بحثی اینجا میبینم که حالا بیایم توی سرور شاید بهتر بتونم نظر بدم ولی کلیتش دوستان از کمبود گندم توی غارت مینالند و این رو نقطه ضعف سرور و منبع پول در اوردن مالکین سرور میدونن. اول که مالک اینجا برای رضای خدا سایت راه ننداخته این به کنار برسیم سر بحث فنی

یکی از عمده ترین نقاظ ضعف سایت دژکوب به ویژه سرورهای نرمالش به نظر من همین گندم زیاد غارتی بود و اگه الان غارت بالا و گندم کم شده تبریک میگم به مدیریت سایت که بالاخره این نقطه ضعف بزرگ که باعث پایین اومدن سطح فنی شده بود رو برطرف کردند.

شاید بپرسید چرا؟ الان عرض میکنم

وقتی که گندم زیاده مثلا سرور j1 من همرم دیوار شده وفقط 5کی شمشیر و3کی سزار دارم ولی بنابه مصالحی 200 کی دف روی کپ هست من به راحتی دارم گندم منفی100 کی رو باغارت همین دوزار نیرو میدم تازه فیدرا هم داره لژیون ومحافظ میسازه همر کپ رو هم استارت زدم وفقط روزی یه بار تعدیل میزنم. حالا ایراد کجاس؟

ایراد همینه برادر من گندم زیاده هرکسی توی هر دهی که میسازه یه همر استارت میزنه هر اکانتی یهو میبینی 4تا همر جنگی 2تا واندرزن داره.

باز شاید بگین این خوبه ایرادش چیه ؟
عرض میکنم
وقتی یه اکانت 4تا همر داره نیازی به پلن نیست صاف بدون فیک لانچ میکنه رو هر کی خواست اگه دیوار شد میگه گندم خور آزاد شد اگه رد شد احساس خود شاخ پنداری دست میده به طرف.

ولی وقتی تامین گندم سخت باشه هیچ کس نمیره ته مپ 4تا همر بکشه شب باخیال راحت بخوابه مجبوری نهایت یه همر جنگی بسازی یه همر واندرزن که بتونی گندمش رو بدی در نتیجه وقتی میخوای یکیو بزنی بری همه جوانب رو میسنجی بعد پلن طراحی میکنی نه همینجور یلخی چون اگه بری دیوار دیگه ده بعدیت همر نداره.

از اونطرف تعداد زیاد همر باعث میشه ساخت دفاع کم بشهچون میبینه راحت همر میکشه نتیجش میشه صفر شدن های پیاپی همون همرها که ساختی توسط ساید مقابل چون تو همر زیاد داری اونم زیاد داره لانچ میکنه روت تو هم دفاع نداره توی سایدت به غیر از چند نفر که اکانت مولتی دارن و معروفن! پس تمام زحماتت به باد میره.

به جای غر زدن اکانتی که 30میل غارت داره میتونه 2تا همر ران کنه که نیاز به این همه تعدیل نداشته باشه.

والله من هیچ جا غیر اینجا 5تا همر بالای 150 کی پیاده ندیدم توی یه اکانت ، این حرفه ای گری نیست به خدا.

الان سرکار هستم شاید یه ذره چیزی که نوشتم انسجام کامل نداشته باشه پیشاپیش عذر میخوام

سربلـند؛پیـروز و دنباله دار باشید