سربلند؛پیــروز ودنباله دار باشید.به به آقا شایان دوست داشتنی چه چه آقا مهدی خواستنی :دی
خوب اینجا گیرت انداختنا
منم به نوبه خودم چند تا سوال ازت بپرسم....
چند تا اسم یا کلمه میگم نظرتو دربارشون در حد یه جمله کوتاه بگو
1- رضا دیواری:بچه خوبیه بیشتر از مسئولیتی که توی بازی داره وقت میذاره ؛ 2تا پایه بازی خوب کنارش باشن میتونه یه هفته ای ساید مقابل رو بیابون کنه
2- مهدی لوسیفر: یه ذره به اعصابش مسلط باشه و تایم بیشتری بذاره لیدر خوبی ازش در میاد
3- آیدین سیکوتپه :همبازی دوست داشتنی؛ مودب و موقر
4- مصطفی بی نام : خدا ازش نگذره که من رو با مهندس ع.ش آشنا کرد
5- امیر بلوبوی : خیلی برام جالب بود که برای اینکه پای قولش بمونه جلوی رفیقای قدیمیش وایساد. بیرون بازی میشه بهش اتکا کرد به عنوان رفیق
6- محسن نوبادی: بچه بدی نیست هر کسی یه جور از بازی لذت میبره اینم اینجوری
7 - سعید استالکر : پلیر در خدمت ساید که میگن همینه
8 - ناصر استورم : بچه محل ؛ همسایه بی اعصاب خسته داغون
9 - سوروش استورم : هر وقت گارنا حرف میزنه فکر میکنم همین الان از پا منقل بلند شده میرم سریع چای نبات میارم براش. ولی یه سرور خیلی خوب در کنار هم بازی کردیم و تاپ لیدر من بود ایشون احترامش واجبه برام
10 - علی فلوید : یعنی آدم به مودبی نوبره! گاهی حالم بد میشه از ادبش :دی
11 - متین لوسیفر: متاسفانه خیلی باهاش آشنا نیستم ولی این چند باری که گارنا حرف زدیم مثل اسمش متین و خوب بود
12 - مصطفی فلفلی (hellboy) : 6سال میشه میشناسمش یه ذره بی اعصابه پلیر خوبیه ولی بدیش اینه که به کسی اعتماد نداره و از کسی کمک نمیگیره بارها چیف یا صفر شده فقط بابت این که به کسی اعتماد نکرده شب بره رو اکانتش یا اتک میاد روش بریم رو اکانتش کمک کنیم
13 - مهدی بلکسوردمن رو یاد عرفان (ashams) میندازه جفتشون شدید پای بازین یعنی اگه 5 تا پلیر مثل این توی یه ساید باشه میشه بازی رو 3به 1 برد
14 - تست بازیگری : تشریف بیارید مهدی جان شما چهره فوق العاده ای دارید بزرگوار :دی
15 - کیش : 8سال خاطره انگیز
16 - گشت ارشاد : این بندگان خدا بر حسب وظیفه دارن کارشون رو انجام میدن
17 - پسر شجاع: من شیپور چی رو ترجیح میدم
18 - پدر پسر شجاع : دوستش نداشتم
----------------------------------------
اگر بهت میگفتن بین سیبیل یا موهات یکی رو باید از ته بزنی کدومو انتخاب میکردی ؟ : مسلما موهامو
فعلا همینا رو جواب بده تا سوالای بعدی ....
ارادتمند
مهدی BlackSword

:بچه خوبیه بیشتر از مسئولیتی که توی بازی داره وقت میذاره ؛ 2تا پایه بازی خوب کنارش باشن میتونه یه هفته ای ساید مقابل رو بیابون کنه
من رو یاد عرفان (ashams) میندازه جفتشون شدید پای بازین یعنی اگه 5 تا پلیر مثل این توی یه ساید باشه میشه بازی رو 3به 1 برد