نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
میخواستم ریپلایی کنم اما خو حذف شد چون بی ادبی :دی
سجاد ببین رو کپت رو . همین الان با اینکه داشتم Dota 2 بازی میکردم و پینگم خراب بود واست 20موج تو 6 ثانیه فکر کنم زدم .
ssasdasd.jpg

اگه بازم شک داری به لانچم یه برنامه بزار یه جوری واست ثابت شه
من به صورت کاملا خوب و بیطرف پرسیدم چجوری زدی . دلیل نمیشه شما بیایی شاخ شی که عزیزم )
اون اسکریپتت رو هم بده واست فیکس کنم . شماره هم خواستی بگو بدم البته میتونی از مسعود بگیری . مثل اینکه خیلی باهاش در ارتباطی و اخبار شمال شرق رو از ما بیشتر داری )
در مورد حذف مسعود هم باس بگم که "مسعود برین تا زمانی که بود توی ساید کم نزاشت . تا تونست هم متای جنوب رو زد . شما میتونی بگی ما 50 تا نوب و بچه پولدار بودیم که با گلد اکانت کشیدیم بالا . مسعود هم واسمون میومد میزد . از این بیشتر که نیست !
مشکلی دارین با این داستان ؟
نگران اکانت هایی که پسورد نداریم هم نباش شما . شما نگران همینایی باش که داریم !
الان هم مسعود رفته ما هم بی اکانت و بی دفساز شدیم . اکان hanzale از من اسکات کشیده از کپم . 1 دوونه دف توش نبوده . 4 روزه منتظرم لانچ کنن . نمیکنین که
شماها بزنین با همین work oflline هم بزنین که استادین توش و ما بلد نیستیم . دفاع هم نمیکنم . فقط اینسرت میزنم .
بعد میام اینسرت در هر ثانیه 4 موج رو همینجا آموزش میدم . شاید شما هم خواستی و work offline رو باد دادی به ما . ما از نوبی در اومدیم
"

حالا شما یه پلن به صورت گروهی و نهنگ وار رفتین در سواحل اکانت Allstar دست به خودکشی زدین بنا به دلایل مشکل شخصی و مسافرت و زن و بچه ، دلیل نمیشه بیایی به همه توهین کنی که عزیزم . سن طرف و شخصیت و جایگاه اجتماعیش رو هم در نظر بگیر . فکر نکن همه 20 سالشونه عزیزم !

پ ن : از قدیم گفتن پشت سر مرده حرف نزنین خوبیت نداره . الان این بنده خدا هم مسدود شده . خوب نیست دربارش حرف بزنیم . دیگه نزنین ))

- - - Updated - - -

نحوه اینسرت کردن ما . البته اگه کسی پییدا شه و بخواد بزنه ! توجه کنین ، 5موج در 1 ثانیه . رد میشه کاتا آیا ؟ )
یییصصص.jpg

سلام :دی

آقا این خودکشی نهنگارو خز نکن دیگه اون سرور که ما خودکشی کردیم خیلی فرق داشت با اینجا :دی اصن منزلت اون سرور رو خدشه دار نکنین که بهم بر میخوره اساسی :دی

سعید