نقل قول نوشته اصلی توسط arash :d نمایش پست ها
سلام ، گویا ج.غ گندمخور آزاد کرده ))) چی شد تاپ هجوم همه یهو شدن sw اکانت all stars هم شد 1 دف :| !؟ بد نباشه یهو این طوری !؟ خدا رو شکر مدافع بسی ضرر کرده ، آخه اکانت میثم باید دیوار میشد هر چه زودتر این طور که گفتن ، فرق است بین دفاعی که با خیال راحت بخوابی تا اینکه بیدار بمونی هی زارت و زورت اینسرت بزنی ))
لینک بدین ما هم ببینیم عزیزانی که به خواسته تون رسیدین و دیوار شدین

پ.ن : الان یه مسئول جدید که از رفیقامونه پیدا شد برای به گردن انداختن این دیواری ها بهش :دی فندک جون ، احسانی !؟ آقا مردونه داریم میگیم میخندیم ، جون آرش تو یه نفر دیگه با ما بد نشو این سرور ، به خدا انقدری که سر این سرور از ترا بدم اومده ، حد و مرز نداره ! مرسی که اومدی یه کمک به هم سایدیات دادی و یه کمی جذابتر کردی بازی رو ! پیشاپیش هم ممنونم که به بازی فقط به چشم بازی نگاه میکنی ، چون از 2 3 تا از دوستای قدیمیم شدید دلخورم

پ.ن اصلی : الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو

با تشکر
آرش جان من مسئولیتی رو به عهده نمیگیرم , این یه بازیه و منم یکی 2بار کمک بچه ها اومدم شما زودتر کمک میخواستی کمک شما میومدم :d . فرقی نداره واسه من که این سرور کی 100میکنه چون خودم توی سرور اکانتی با ایمیل خودم ندارم , یدونه قبلنا داشتم که به لطف کثیف بازی های se یکی 2ماه قبل از عید 25ک گرزیش بود و کوبیدنش به در و دیوار منم حذف کردم. کلا هدفم این بود که ساید کثیف واندرو 100نکنه. اولای اسفند هم رفتم کمک سهیل و اکانت گادفلاس که از نوید خریداری شده بود
حالا هم که اومدم فروم دیدم se از دور خارج شده بسی خوشحال گشتم
در مورد لانچای دیشب و پلنش من به سجاد گفتم که میرم بخوابم و مثل اینکه سجاد خودش کلا اتکارو لانچ کرده و منم انتظار نداشتم که به این زودی پلنی رو اجرا کنه.
سجاد هم پسر خوبیه و بازیو بلده ولی تکنفره یه ساید رو چرخوندن با پتانسیل ضعیفتر از ساید های دیگه خودتم میدونی که کار خیلی سختیه
شاید بیستر واسه همین اومدم کمک سجاد که حداقل توی پلنا تنها نباشه که نمیدونم چرا دیشب عجله کرد!