-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
wtf ??

))
تو به این لنگ دمپاییا . که بیشترین گندم خورش برای اکانت میثم بود میگی همر ؟؟

)
الو الو میکنی

)
صدا در میاری .. صدات در میاد

)))
آره آره .. حالا فهمیدم فازت چیه ..
تا دیروز یه بازی بیشتر نبود واستا ..
همیشه بخندیو تیمتو تنها نذاری

)
احسان نزد من زدم ..
اگر بلدی اینجور بزن

)
هر ثانیه 4 تا موج هر ثانیه 1 اینسرت شکن ...
نکنه تو جوره دیگه ای میزنی ما خبر نداریم ؟؟
بلدی بزن بلد نیستی هلو هلو نکن

)
فرق ما با شما اینه .. ما با لنگه دمپایی میزنیم . شما با همرت بزن ..
مدال مدافعین هم تقدیم به تیم نووب استارس

))
پ.ن : کسی یه تیکه دستمال کاغذی ندید توی اینجاها ؟؟ :|
من که یدونه دستمال کاغذی حس میکنم..
فرقامون رو داری میشماری جدی !؟ انقدر کمه =))) !؟ ماهان میدونی .اسه چی غارت میزد لا ب لا اتکا !؟ یا یه چی دیدی سریع اسکی !؟
اول یاد بگیر بد انجام بده که انقدر سوزش نداشته باشه ،تا وقتی هم انقدر کودکانه برخورد کنی که سر ناراحتی بچگانه ت هی سایدتو دیوار کنی همینه آخرش
الان فهمیدم که واقعا حق با بچه های آل استارز بوده گویا
دیگه این 7 8 کی شوال و 3 4 کی گرزی و این داستاناته که جز ساخصه های بارزته ، بد موقعی یه همچین تلاوت های زیبایی رو انجام دادی ، 4 روز تعطیله
روز و شبش میزنم ، آماده باش رو همین جا دادم ، بگیر جلومو ، من بات دارم جدی !؟ اصن یه سوال ، بون اینکه از کسی بپرسی یه دور توضیح بده سیم زدن چجوریه !؟ اینا لنگه دمپاییات بود !؟ انقدر وفور همره تو دست و بالت !؟ مشتی کتیبه هات و از کف زمین نمیتونستی جمع کنی گریه ت گرفته بود من گفتم نزنن چیزیو ، واسه من حالا داد داد میکنی !؟ اصن فرض محال هم که 100 کنی ! لزومی داره با کسایی که بازی یادت دادن جلو همه اینطوری حرف بزنی !؟
یه بار بیا توضیح بده واسه چی غارت با تک نیرو فیک میذارن ! بچه ها یاد بگیرن ، خودتم که میدونم بلد نیستی یاد بگیری آقای این کاره ! کدوم همرو دقیقا دیوار کردی انقدر خوشحالی !؟ مزنه کاتا چنده تو سایدت !؟ هفته آینده همین موقع نبینم نباشی تو سرور 
پ.ن : هیچ کدوممون واسه یه بازی انقدر خودمون رو کوچیک نکنیم و از چشم نندازیم ! کلی گفتم ! منظورم مخاطب سن پایینم نیس 
پ.ن : تا حالا نداشتیم کسی رو که 200 300 کی دیوار شه بعد بیاد بقیه رو مسخره کنه =)))
پ.ن : الووووووووووووووووووووووو وووو
پ.ن : راستی یا بگیر ، هفته 30 بازی ، 2کی گرزی اینسرت شکن حساب نمیشه آقا سوپر پروفشنال دیواری
))
با تشکر
ویرایش توسط Arash :D : 05-19-2016 در ساعت 09:54 AM
دلیل: بزرگ شو یه کم عزیزم :دی
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن