-

نوشته اصلی توسط
Arash :D
آرش جان یه رفاقتی باهم داریم و l1 هم خواستم بیام کمکتون که قسمت نشد!
فرض کن لانچر من بودم
انگشت شصت پام لای درز در گیر کرد نشد کل اتکا توی 1ثانیه بره (شوخیه به دل نگیری)r1hc3q27qbipkvmkrmrl.jpg
وقتی حوصله آدم سر میره و میاد توی سروری که خودش توش نیست و با یه دمپایی که یکی دو کیلو بیشتر کاتا نداره 4تا ویو میچینه بهتر از این نمیشه (البته میشد دونه دونه تارگتارو به یه کاتای مشخصی زد و تعدادشو برای ساختمونای مختلف کم و زیاد کرد که از حوصله من یکی خارجه)
4 5 تا تارگت توی این یکی 2روز کلا زدم که اکثرا هم موفق بوده (نه پلنری کردم و نه تارگتو من انتخاب کردم! صرفا لانچ با من بوده پس به من ربطی نداره تارگت چی داشته چی نداشته و صرفا به حرفای سجاد استناد کردم که احتمال راست بودنش 90به بالاست) کل اتکا توی همه تارگتا 3ثانیه بیشتر طول نکشیده که اینم به دلیل محدودیت تعداد اتک به صورت همزمانه , والا ویو ما 20 ثانیه بین اتک اول و آخرش فاصله نبود که بریم یه چایی بخوریم بیایم
اصولا وقتی یه لانچر تصمیم به لانچ میگیره اول پینگ و لاست پاکت و لیتنسی نتشو چک میکنه بعد شروع میکنه به لانچ, زمان ما که توی آی آر اینطوری بوده شاید جدیدا عوض شده
- - - Updated - - -
پینوشت : فیدر زنی کار ناپسندی است به همان اندازه و در خلاف جهت
دیدیم یکی دوبار اقدام به فیدرزنی کردین منم بدم نیومد از سجاد تارگت بگیرم و یکم سرم مشغول شه و حوصلم سر نره
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن