نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
والا عارف لیدر ش.غ بود از اول سرور ، لزومی نداش نزنه ، ولی انقدر حال دادیم که کتیبه از سایدتون بلند نکردیم
علی ما رو گرفتی یا خودتو !؟ اکانت kinglands که یه فیدشو زدین ، mr.president هم که معلوم بود وضعیتش ، از رنک 1 تا رسیدن به رنک 18 پاپش یه دونه تغییر نکرد ، bloodlover هم که تا زرد شد دیگه واسه من که این طوری نگو داداش ، طرف یه همر 70کی کپ داش ، الان شده 40 کی ، بعد اومده یه فیدر زده ، کپ mr.president هم والا 4تاش 16 بود 4 تاش 8 نمیدونم اصنت لانچر کیه که انقدر قوی داره لانچ میکنه )) یه لینک بده لطفا که ده 0 کرده باشین حالا اینکه دست تنهایی و انقدر داری به ساید کمک میکنی من تحسین میکنی ، شاید من دیگه دوستت نباشم ، ولی تو هستی کلیم دوست دارم
نحوه 0 کردن و ده پروندن رو ایشالا مفصل تو 72 ساعت توضیح میدم ، تایمای لانچ من تابلوئه کی هستش ، معمولا هم با کله میزنم تو دیوار تارگتم ، مردونه اون اینسرت بود علی !؟ فاصله اتک اول و آخر 20 ثانیه بود ، خب لامصب اگه نت پا میداد که کنسل میکردم ، نشد دیگه :دی قسمت بود ، من که دیوار میزنم خودم قبل همه میگم !!!

یه سوال ، مردونه تو اتکایی که دادین ، اکانت میثم بیشتر ضرر کرد یا این 3تا تارگت ، انبار خوب بود البته اون وسطا بازم تبریک ، شما بزنین دلمون خوشه باز 4نفر بزن هستن که بازی کنیم ، ولی مردونه بمونین تا تهش ، اصن برد و باخت من مهم نیس ، ولی بمونین ، این بازی جدیدی که میدونم سجاد استارتشو زده، بحث بات رو تو رو خدا علم نکنین که دنباله ش برین رو حذف یکی 2 ماه آخره ، دور هم باشیم ، بازی مهم نیس واندر ما 100 میشه ، دور همیش خوبه )))

پ.ن آموزشی : کراپ لاک بدین معناست ، شما کل گندمزار ها رو میزنی ، پشت بندش ، انبارا و ساختمون اصلی و بازار رو میزنی ، و این عمل بر روی نان کپ انجام میشه معمولا ، که مدافع به دلیل تعدیلی که نمیتونه بزنه و ساختمون هم نمیتونه اپ کنه ، شامل لاست میشه تو اون ده ، انبارا خالی شده ، بعد ظرفیت مثلا شده 800تا ، گندم منفیت هم فرضا بالا 200کی هست ، واسه همین نمیشه منبع فرستاد که بازار رو ساخت ، چون ساختمون ها هست و مثلا پاپ ده 700 هس ، ولی گندم نداره نمیشه ساختمون ساخت تا کراپ اپ نکنی، ( که تو ورژن 4 هیرو رو میتونی بذاری رو تولید گندم که حل بشه گویا :| ) ، که البته بعد از اینکه امکان نوبت ساخت اومد با گلد ، این مشکل تا حدی رفع شد ، ولی این معنی کراپ لاک هست ، وقتی کراپا رو میزنین اونم نه کامل ، میشه کراپ زدن ، نمیشه کراپ لاک ، میشه زدن کراپ

با تشکر
آرش جان یه رفاقتی باهم داریم و l1 هم خواستم بیام کمکتون که قسمت نشد!
فرض کن لانچر من بودم انگشت شصت پام لای درز در گیر کرد نشد کل اتکا توی 1ثانیه بره (شوخیه به دل نگیری)r1hc3q27qbipkvmkrmrl.jpg
وقتی حوصله آدم سر میره و میاد توی سروری که خودش توش نیست و با یه دمپایی که یکی دو کیلو بیشتر کاتا نداره 4تا ویو میچینه بهتر از این نمیشه (البته میشد دونه دونه تارگتارو به یه کاتای مشخصی زد و تعدادشو برای ساختمونای مختلف کم و زیاد کرد که از حوصله من یکی خارجه)
4 5 تا تارگت توی این یکی 2روز کلا زدم که اکثرا هم موفق بوده (نه پلنری کردم و نه تارگتو من انتخاب کردم! صرفا لانچ با من بوده پس به من ربطی نداره تارگت چی داشته چی نداشته و صرفا به حرفای سجاد استناد کردم که احتمال راست بودنش 90به بالاست) کل اتکا توی همه تارگتا 3ثانیه بیشتر طول نکشیده که اینم به دلیل محدودیت تعداد اتک به صورت همزمانه , والا ویو ما 20 ثانیه بین اتک اول و آخرش فاصله نبود که بریم یه چایی بخوریم بیایم
اصولا وقتی یه لانچر تصمیم به لانچ میگیره اول پینگ و لاست پاکت و لیتنسی نتشو چک میکنه بعد شروع میکنه به لانچ, زمان ما که توی آی آر اینطوری بوده شاید جدیدا عوض شده

- - - Updated - - -

پینوشت : فیدر زنی کار ناپسندی است به همان اندازه و در خلاف جهت
دیدیم یکی دوبار اقدام به فیدرزنی کردین منم بدم نیومد از سجاد تارگت بگیرم و یکم سرم مشغول شه و حوصلم سر نره