-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
سلام به همه
راستش منصور جان با سعید وایتبرد حرف اکانت شما رو میزذیم و اتفاقا بحث ریزش زیاد نیروهای شما در رید بود و بنظر شخصی بنده ارزشش نداره این تلفات واسه رومن.
البته شما خودت خبره ای و میدونم تماما محاسباتی عمل کردی و میکنی و پیشینه بازی شما رو میدونیم کم و بیش شاهد بودیم و بحثی نیست حقیقت. فقط چون شما خودت هم اشاره کردی به ریزش نیرو دقیقا حرفش بود اتفاقا
بهرحال هم مخلصیم و هم خوشحال که این سرور هم شما حضور داری هم اکثر پلیرهای بدرد بخور سابقه دار !
باز یکاری میکنه این سرور بعد مدتها قلم و کاغذ لازم شه و یه چرتکه واسه فصل دو ببعد ! دییی
- - - Updated - - -
به مانی خان عزیز چطوری سالار
میگم مشخصه داری به چی اشاره میکنی فقط صراحتا نگفتی که بذا من بگم.
منظورت دقیقا اینه که منصور داره از تمام دهکده هاش فقط سواره میزنه جهت رید و همر رو زیاد توجه نداره فعلا که متمرکز تر باشه و سبک تاپ بازها داره عمل میکنه که فقط به عشق تاپ پلی میکنن؟
اما میدونیم که بازی منصور اصلا اینشکلی نیست و هیچ کاریش بیحساب نیست مگر که هم تیمی هاش یه شیوه هایی رو ادغام کنن با پلی منصور. البته بگم تک و توک پیدا میشه تاپ بازی که متمرکز ترین بیگ همر سرور رو هم ساخته و دوتا جی بی هم روشن کرده
ممنون از لطفت
اگه بگم برای ما تلفات مهم نیست خنده دار ترین حرف ممکن رو زدم
ولی فکر میکنم بین کسایی که سالم رید میزنن از بقیه تلفات بیشتری نمیدیم
مخصوصا از هفته ی پیش کنترل کردیم تلفات رو و فکر میکنم بشه غارت بهتری با تلفات کمتری داشت
مگر اینکه بخان سیستم رو بازم عوض کنن
بازم ممنون از حرفات و نظرت در مورد ما، لطف داری، قطعا هدف ما تاپ بازی نیست، اگر همر اصلی رو دور میزنیم دلیل داره
و خجالت هم نمیکشیم اگر بگیم برای صفر نشدن همر دور تر میریم
هر چقدر نزدیکتر باشیم خطر بیشتری تهدیدمون میکنه
این ده های وسط هم گذاشتیم برا رد گم کنی که بیان 0 کنن و شاد بشن بچه ها
)
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن