سلام
فک کنم بیشتر از همه بازیکنای سرور ، هم من تو رو میشناسم هم تو منو ! به خدا 100کی دف انقدر بوق و کرنا نداره علی ، به خدا واسه خودت بده وقتی که سر یه همچین سروری همه ما رو زیر سوال بردینمسعود با من حرف زد همه چیم تموم کردیم با هم ، بچه ها ساید ش.ش هم مثه بچه ها ساید خودمن ، تا وقتی من هستم خودم هواشونو دارم ، میگم اسکات که از کپ ما بالاخره درومد
))) چی شد پس ، فرق است بین کسی که فیک روش نباشه و 200کی دف جمع کرده ، با کسی که زوری یه اسکات ازش کشیدن و دف پارک نمیکنه
)) ما هستیم ، بچه ها شمال شرق هم میتونن این طوری رو من حساب کنن که کلا ساید ش.غ و ش.ش ندارن ، قرار بود مسعود یه حرکت کمکی هم بده قبل رفتن که حالا نشد بنا به هر شرایطی که کاری بوده طی این چند ماه که با مسعود حرف زدم ، نشد ! مطمئنم هستم خیلی از ماها با اینکه سنمون هم خیلی بالاتر از مسعود بوده ، تحمل انقدر فشار کاری رو نداریم ، ضمن اینکه قرار نیس مسعودی که 20 ساله ش هس ، به خاطر یه بازی آینده شو خراب کنه !!!
پ.ن : هیچی نشده ، یه اکانت اسما حذف شده ، خود مسعود هر وقت بخواد میتونه اصن رو اکانت خودم بیاد ، دنبال حاشیه نباشین لطفا)))
پ.ن : یعنی ساید بازنده معلومه که تا مدالاشم تقسیم شده این سرور =)) !؟ شما که خوب دارین میزنین) هر کی چراغش قرمزه کتک خورد که =))))
با تشکر