نقل قول نوشته اصلی توسط Prestige نمایش پست ها
جنوب غرب باید میزد ما توقع نداریم واندر شمال غرب با ترحم یا کل کل جنوب ۱۰۰ بشه ترجیح میدیم ببازیم در ضمن راسته میگن سران والس اینجا کمین کردن

اینکه باید میزد شکی نیست و من هم توجه کنید همینو گفتم . ترحم ؟؟؟ چه ترحمی ؟؟؟ قرار نیست کسی ترحم کنه . اس ای نمیزنه و نمیزد چون ساید متاش یا نپش یا هر چیزی که شما اسمش رو بذارید بوده . اس دبلیو هم قرار نبوده ترحم کنه، بین زدنه واندر شمالغرب و جننوبشرق ، ما تصور کردیم واندر جنوبشرق رو انتخاب خواهند کرد اینجور بنظر میومد یا شایع شده بود که گفتم صحت و سقم این موضوع رو باید پیگیر شیمیا به هر صورت ما اشتباه کردیم . خیلی خوبه که شما هم نظرتون اینه که ترجیح میدید ببازید ولی ولی با ترحم نبرید و بابت این تفکر بهتون تبریک میگم .

موضوع بعد والس یا نمسیس یا تن یا اساطیر یا اس ای برادرز همشون فقط یه نامن هر چی بودن و هستند واسه گذشته اس و بتاریخ پیوسته الان هر کس از این تاریخ بجا مونده تحت لوای سایدشون و تحت عنوان اس ای 1 و اس ای بازی میکنن میخواستن سرانه کل دنیا باشن میخوان سران کل دژکوب باشن میخواد سران والس باشن . الان کسی از سیاست کاملا شفاف اس ای که کاملا واضح بیان شده نه فقط برایه خود بچه هایه اس ای ، بلکه برایه کل سایدها هم روشن شده که آقایان مهدی لوسیفر زضاخان و مهدی بلک مشخص میکنن خارج نخواهد بود . پس اگرم کسی کمین کرده بکنه مهم نیست فقط نظرش یه اپسیلون با نظر و سیاست روشن ساید مخالف باشه در نطفه خفه خواهد شد .