-

نوشته اصلی توسط
mohsen3x

)))))))))
یبار گفتم بازم میگم
ببخشید شما؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
دقیقا مشکل من همینه چرا اون موقع نباید اس ای واندر داشته باشه از بیلیاقتی لیدرا بوده؟؟؟/
عزیزم همرا رو دستشون باد کرده بود نصفشونم لانچ نکردن رومون ساید اینقدر ضعیف؟؟؟؟؟مگه داریم؟
الانم اوضاعتون با اون موقع هیچ فرقی نکرده.از رو حساب باخت 100%نشستین یه مشت وعده وعید تو خالی دادین به امیر ساده ما.اون نمیشناستتون من خیلی خوب میشناسمتون
میدونی این چیزی که میگی واسه من ارزو واسه تو خاطره هروقت تو اون سرور ازمایشی که کتیبه نداشت به عنوان فارم حضور داشتی الان بیا این حرفو بزن
در مورد کتیبه که میگی لطف دوستان بوده.مربوط به ساید بوده حالا هر حرفو حدیثی بوده و به ساید دیگه مخصوصا ساید نپ ما مربوط نمیشه
بابا ما که کلا 14روز هم کتیبه نداشتیم مورد داریم بیش از دوماه یونیک دستشه هنوز در تلاشه بیگ بزنه :دی
زیادهم به این نپ دل خوش نباشین پست خوشحالیم زیاد نزارید بعدش همه جی بر عکس میشه شرمندتون میشم
خبری در راه است
ببین آشخور جان من در حال حاضر اصلا تو این سرور یا سرور دیگه نیستم پس واسم مهم نیست که چه اتفاقی* میافته تنها چیزی که واسم مهم اینه که تو یکی* دیگه خواهشا شاخ نشو یه نگا به پیشینت بکن بد بیا واسه کسایی* که اندازه سنت توی دژکوب بودن شاخ شونه بکش
درضمن اون سروری که داری در موردش صحبت میکنی* اگه یادت باشه اونقدر که دشمن تو ساید ما بود تو بیرون ساید نبود اینیم که یه تعداد کمی* مثل منو ناصر و چنتا دیگه ایستادیم و ادامه دادیم بخاطر دوستی* بینمون بود همین . البته فکر نکنم تو این حرف منو بفهمی چون از احترام قائل شدن واسه رفیق هیچ بوی نبردی
آی* کاش نامه*هات و ویس هاتو نگاه داشته بودم الان می*ذاشتم که یادت بیاد اینی که داری باهاش اینطوری حرف میزانی* کیه آشخور جان
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن