نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
و اما پوش (کاری که شما توش استادی و از اول بازی شروع کردی)
سلام مجدد ، اقا من یه کلمه گفتم تاپ ریست نشده 5 میل رید زدن عزیزان مگه اسم بردم !؟ چرا حالا به من گیر دادین یهو نمیدونم ، اون یکی اومده میگه شهر شلوغ و قورباغه ، الان شهر شلوغ بوده یا ir !؟ اون موقع ها که خلوت بوده این دوستمون که من رو 10 تا سرور فارم کرده کجا بوده از اول سرور گفتم بهش و اون پلنر سوپر استار سایدت که با ذکر نام سرور 1 سرور که من رو زده باشن نام ببرن یه سرور که یکیشون جلوم اصن 3 به تک نزدن هم نام ببرن قبول دارم ولی الان پست میذاره ، دوباره غیب میشه ، ولی این لا به لا همه رو لایک میکنه ))) 2باره بعد یه ماه هر کی پست میذاره میاد دستشو میگیره دوباره میگه مارو فارم کرده 2باره در میره ، باز دم اون دوستتون که دیگه سر و کله ش پیدا نشد گرم ، معرفت داش دیگه پیداش نشه لااقل ))

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
اگه به کسی فشار اومد که من جوابشو دادم عذرخواهی میکنم.
آرش خان هیچ کس به بازی شما شک نداره و همه میدونن که برای خودت صاحب سبکی و مطمینم که تمام سایدم هم رو هم اندازه تو تجربه این بازی رو نداره.اگه از صحبت های من بی احترامی برداشت کردی من عذرخواهی میکنم.ولی شما حق نداری بیای و هر چی دلت میخواد راجع به من و سایدم بگی.
دقیقا درست گفتی ،من بخاطر رودروایسی با بچه های سایدم مومدم وگرنه منم تا حالا رفته بودم.
البته فکر نکن که دلیل حذف بچه های ما شما و سایدت بودی. یه وقت گنده برداری نشه.که اگه بودن شما اینجوری برا من و سایدم رجز نمی خوندی. راست میگی من اگه بترکونم فقط یه همرتو دیوار میکنم و کل سایدم هم شاید بتونه همرای تورو فقط دیوار کنه.
من اگه میبینی هستم و حذف نمیکنم به خاطر حرفیه که عارف بهم زده. موندم که پلیرهایی مثل تو و بعضی از دوستات، کم تجربه تر های سایدم رو دژکوب زده نکنه. موندم که بچه هامون بفهمن که زحمتی که دارن میکشن( حالا اگه کم یا بیخودی) بدرد خورده.
مصطفی جان داداشی ،نزن این حرفارو خب خودم رو گنده دیدم ، ولی هر کی با من بازی کرده و رفاقت کرده میدونه من کوچیکشم ، من اگه حرفی هم میزنم لااقل 2تا رکوردی چیزی داشتم ، 4تا سرور یه کاری کردم ، بدون هیچ رزومه ای نمیام به یکی بگم هر جا رفته فارم بوده )) زشته ، مردم به خودش میخندن نه من !
مصطفی عزیزم ، باز دم تو گرم که موندی ، یارو اومده میگه به خودش اسطوره ی دف ایران ، ماهان یه حرف یاد یه سری داده ، هی میان میگن فشار فشار ، مگه نزده بودین اومدین فشار بدین !؟ مگه تو پرفایل اتحادات نبود !؟ چرا متواری شدن یهو !؟ اقا طرف اسطوره دف بوده ، الان کجا غیبش زد یهو !؟ این یکی میگه من بعد مدرسه ها میام فقط بعد میاد اینجا با من جر و بحث میکنه !!!
شمام از نظر من پلیر قابلی هستی ،در واقع همه قابل هستن ، من که اصن چیزی نگفتم ، GOODFELLAS مگه نیفتاد دست سهیل !؟ مگه کاری کردم باهاش !؟ عیار پلیر اینجاها معلوم میشه ، نه اینکه هر پسووردی رو دراورد لانچ کنه رو خودی ، ما اگه هممون 0 هم بشیم برنده ایم ، ما فقط میخندیم و حال میکنیم با بازی ، اما آیا واسه همه اینطور است آیا !؟

پ.ن 1 : احتمال میدم سر چکمه بشه یه هفته رنک 1 رید رو یه ساید غیر از NW بگیره

پ.ن 2 : دوست عزیز ، یهو مفقود الاثر نشو که ، انقدر یه عذر خواهی سخته واست !؟

پ.ن 3 : آقا اصن این توازن سرور رو این متا بهم زده ، به خاطر اینکه کسی ناراحت نشه متا بهم نخوره و شعار اتحاد های جنوب شرق در جهت فشار به سمت پیشرفت بره ، اصن حذف میکنم میام SE ثبت نام میکنم ، البته اگه دیر نشده باشد =)))

پ.ن 4 : افشین خدا لعنتت کنه ، اون سرورم داری همین کارا رو میکنی ، حالا این سری جا مسعود مانی رو رفیق میکنی با ما =)))

با تشکر