سلام مجدد ، اقا من یه کلمه گفتم تاپ ریست نشده 5 میل رید زدن عزیزانمگه اسم بردم
!؟ چرا حالا به من گیر دادین یهو نمیدونم ، اون یکی اومده میگه شهر شلوغ و قورباغه ، الان شهر شلوغ بوده یا ir !؟ اون موقع ها که خلوت بوده این دوستمون که من رو 10 تا سرور فارم کرده کجا بوده
از اول سرور گفتم بهش و اون پلنر سوپر استار سایدت که با ذکر نام سرور 1 سرور که من رو زده باشن نام ببرن
یه سرور که یکیشون جلوم اصن 3 به تک نزدن هم نام ببرن قبول دارم
ولی الان پست میذاره ، دوباره غیب میشه ، ولی این لا به لا همه رو لایک میکنه
))) 2باره بعد یه ماه هر کی پست میذاره میاد دستشو
میگیره دوباره میگه مارو فارم کرده 2باره در میره ، باز دم اون دوستتون که دیگه سر و کله ش پیدا نشد گرم ، معرفت داش دیگه پیداش نشه لااقل
))
مصطفی جان داداشی ،نزن این حرفاروخب خودم رو گنده دیدم ، ولی هر کی با من بازی کرده و رفاقت کرده میدونه من کوچیکشم ، من اگه حرفی هم میزنم لااقل 2تا رکوردی چیزی داشتم ، 4تا سرور یه کاری کردم ، بدون هیچ رزومه ای نمیام به یکی بگم هر جا رفته فارم بوده
)) زشته ، مردم به خودش میخندن نه من !
مصطفی عزیزم ، باز دم تو گرم که موندی ، یارو اومده میگه به خودش اسطوره ی دف ایران ، ماهان یه حرف یاد یه سری داده ، هی میان میگن فشار فشار ، مگه نزده بودین اومدین فشار بدین !؟ مگه تو پرفایل اتحادات نبود!؟ چرا متواری شدن یهو !؟ اقا طرف اسطوره دف بوده ، الان کجا غیبش زد یهو !؟ این یکی میگه من بعد مدرسه ها میام فقط بعد میاد اینجا با من جر و بحث میکنه !!!
شمام از نظر من پلیر قابلی هستی ،در واقع همه قابل هستن ، من که اصن چیزی نگفتم ، GOODFELLAS مگه نیفتاد دست سهیل !؟ مگه کاری کردم باهاش !؟ عیار پلیر اینجاها معلوم میشه ، نه اینکه هر پسووردی رو دراورد لانچ کنه رو خودی ، ما اگه هممون 0 هم بشیم برنده ایم ، ما فقط میخندیم و حال میکنیم با بازی ، اما آیا واسه همه اینطور است آیا !؟
پ.ن 1 : احتمال میدم سر چکمه بشه یه هفته رنک 1 رید رو یه ساید غیر از NW بگیره
پ.ن 2 : دوست عزیز ، یهو مفقود الاثر نشو که ، انقدر یه عذر خواهی سخته واست !؟
پ.ن 3 : آقا اصن این توازن سرور رو این متا بهم زده ، به خاطر اینکه کسی ناراحت نشه متا بهم نخوره و شعار اتحاد های جنوب شرق در جهت فشار به سمت پیشرفت بره ، اصن حذف میکنم میام SE ثبت نام میکنم ، البته اگه دیر نشده باشد =)))
پ.ن 4 : افشین خدا لعنتت کنه ، اون سرورم داری همین کارا رو میکنی ، حالا این سری جا مسعود مانی رو رفیق میکنی با ما =)))
با تشکر