نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا جایزه مقرر برای سرور 200 و 500 منصفانه و عادلانه میباشد ؟

رأی دهندگان
29. نظرسنجی بسته شده است.
  • کاملا عادلانه و کافی میباشد

8 27.59%
  • غیر عادلانه و کم میباشد

21 72.41%
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 74

موضوع: جوایز سرور 200 و 500

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    بهتره اول پست های قبلی رو بخونی تا درجریان قرار بگیری که کی اول راجع به ایمیل صحبت کرد.و کی راجع به افتخارت طلایی
    وگرنه من میدونم که کی پلیر اسپیده و کی نرمال (حالا حتی برا سه هفته)
    و ادعایی هم نداریم که پلیر اسپیدم چون از هشت صبح تا هشت شب نیستم پس غلط می کنم که بخوام بیام اسپید بازی کنم
    ولی بحثه اینه که ما تو نرمال یه سال زحمت می کشیم برا اکانتمون و اگه برنده شیم 600 تا گلد جایزه می گیریم و لی مثلاً هفته ای یه سرور 1000 ران میشه و حتی اگه شما نخواین هم بالاخره تو 10 تاش هم که شده برنده میشین.
    این منظور ماست که میگیم همین جایزه هم حقتون نیست چه برسه به اینکه بیشتر هم بشه. البته همه اینها رو مقایسه می کنیم با جوایز سرور نرمال وگرنه تو کم بودن جایزه همه سرور ها هیچ شکی نیست.

- - - Updated - - -

من قبلاً هم گفتم که برنامه کاریم جوریه که نمی تونم برا 1000 وقت بزارم
    ولی اگه شما تونستی یه سرور بیا نرمال و فقط تا تایم کتیبه دووم بیار. اون موقع من دیگه حرف نمی زنم

- - - Updated - - -

دوستان سعی کنن که اگه یه وقت از روی یه اکانت اخراج شدین دیگه راجع بهش اظهار نظر نکنین.و افتخارات اون اکانت رو برای خودتون ندونین.
    اکانت مارلبرو چه اون موقع که نفر 2 تاپ بود چه الان که همراشو برا ساید داده شما توش تاثیری نداشتی. پس راجع به داشته هات صحبت کن.
    و باز هم باید سکوت کرد چون خیلی نادانی گلم
    درضمن داشته هام اثبات شده هست و از پست های دوستان مشخصه.. شما چه برای اثبات داری بجز حرفای مخرب کننده دیگران؟
    ویرایش توسط SharLatan SE : 04-20-2016 در ساعت 06:50 PM
    Shahrooz Abai
    SARALICA
    Ali Apachi
    mahyar jangali

لطفا ثبت نام کنید.

2. تشکر pvp تشکر نمود
    پسندیدن pvp پسندید