- 

نوشته اصلی توسط  BiG PaPaa  
 رو اکانت هرکول امدیم حالا جرعت داری بسم الله :دی 

نه دیگه بحث اکانت هرکول باشه من خودم فارمم
 کپ میکشم بالا استاد سامان رایدش کنه 

پ.ن:اون آبادی اگر یک روزه این طور پر شده باشه فکر نمیکنم 8کا منبع داشته باشه که رایدش کنی ... ولی مدیر ها بیان جواب بدن علت رو دیگه

- 

درود بر دوستان

روز های اول سرور یادم افتاد تو 1هفته 25صفحه فروم پر شد تو 1هفته بعدی 5صفحه و فکر میکنم تا زمان کتیبه  2-3 صفحه دیگه هم پر بشه

عموهای عزیز کجا رفتید بیای کل کل کنید سرور یکم هیجانی بشه بگیم اره یه چیزایی هست و زورمون رو بزنیم شاید رسیدیم 

عارف تحلیل هات دان خوب جواب میدن 15کراپی خواستی نقشه رو سوراخ کن برو یه سرور دیگه میگن جنوب غرب کلا 15کراپ نمونده یکم محبتتون زیاد باشه فکر کنم برا همتون باشه میگن جنوب غرب کلا 15کراپ نمونده یکم محبتتون زیاد باشه فکر کنم برا همتون باشه

0000.jpg
 این مثلا یه نمونس تو یه سرچ 5-6تا125درصد در اختیارتون گذاشتم

پیشنهاد میدم قانون حریم کپ رو از100*100 یا ببخشید50*50 بکنید 20*20 یا اگه تراکم پلیر مثل آی آر زیاده مثلا60 هزار بازیکن ثبت نام کرده بکنید 7*7 یا10*10

البته جسارت نباشه ها ما فقط خواستیم چند تا براتون15کراپی معرفی کنیم تا زیاد به فکر تجاوز به ساید های دیگه نباشید

قربون همگیتون محمدرضا SPARTAN

ویرایش توسط .SpaRtaN. : 04-20-2016 در ساعت 12:48 PM

دلیل: همون دلیل دیگه خخخخ

باران باش و ببار نپرس    کاسه های خالی ازآن کیست 

- 

محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن

- 

نوشته اصلی توسط  .SpaRtaN.  
 درود بر دوستان

روز های اول سرور یادم افتاد تو 1هفته 25صفحه فروم پر شد تو 1هفته بعدی 5صفحه و فکر میکنم تا زمان کتیبه  2-3 صفحه دیگه هم پر بشه

عموهای عزیز کجا رفتید بیای کل کل کنید سرور یکم هیجانی بشه بگیم اره یه چیزایی هست و زورمون رو بزنیم شاید رسیدیم 

عارف تحلیل هات دان خوب جواب میدن 15کراپی خواستی نقشه رو سوراخ کن برو یه سرور دیگه میگن جنوب غرب کلا 15کراپ نمونده یکم محبتتون زیاد باشه فکر کنم برا همتون باشه میگن جنوب غرب کلا 15کراپ نمونده یکم محبتتون زیاد باشه فکر کنم برا همتون باشه
 0000.jpg
این مثلا یه نمونس تو یه سرچ 5-6تا125درصد در اختیارتون گذاشتم
پیشنهاد میدم قانون حریم کپ رو از100*100 یا ببخشید50*50 بکنید 20*20 یا اگه تراکم پلیر مثل آی آر زیاده مثلا60 هزار بازیکن ثبت نام کرده بکنید 7*7 یا10*10
البته جسارت نباشه ها ما فقط خواستیم چند تا براتون15کراپی معرفی کنیم تا زیاد به فکر تجاوز به ساید های دیگه نباشید
قربون همگیتون محمدرضا  SPARTAN

محمدرضا جان
 صحبت ما در مورد كپ با كراپ 150درصد بود

T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar 
 T.s7 R3 : schizophrenia
 L1:WhiteBird.P.M

- 

محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن

- 

نوشته اصلی توسط  BLACKHAND  
 نه دیگه بحث اکانت هرکول باشه من خودم فارمم 
کپ میکشم بالا استاد سامان رایدش کنه    
پ.ن:اون آبادی اگر یک روزه این طور پر شده باشه فکر نمیکنم 8کا منبع داشته باشه که رایدش کنی ... ولی مدیر ها بیان جواب بدن علت رو دیگه 

دقیقا 8 کیلو منبع داشت !!!

- 

نوشته اصلی توسط  whitebird  
 دقیقا 8 کیلو منبع داشت !!! 

خوب صرف اینکه 2 روز قبل اتک خورده دلیل بر این نیست که کامل خالی شده بوده

از جهتی پریروز 15:30 اتک بخوره و امروز مثلا آخر وقت دوباره اتک بزنی حتما 8000 منبع میده

در کل سرعت اینسرت حیوان تابع زمان سرور هست و همه میدونیم که وقتی یه آباده رو میزنی و چند روز نمیزنیشٍ،چندین برابر مقدار قبلی نیرو میسازه

که با تایم سرور و مختصات سرور همخوانی نداره

یه نکته ی دیگه اینکه هرچقدر از مرکز دور تر بری ،تاثیرات زمان سرور بر روی مقدار دفاع طبیعت در اوآسیس ها کمتر میشه

مثلا ممکنه نرم مرکز برای متوسط  دفاع طبیعت در اوآسیس ها حدود 20 حیوون باشه اما تو مختصات 300 300 متوسط 10 حیوون باشه

- 

محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن

- 

1.jpg

سلام صبح جمعتون بخیر و روز مرد هم به همتون تبریک میگم. دیدم فروم خیلی خیلی خلوته گفتم یک چیزی بزارم حداقل شاید بقه تشویق بشن و بیان توی بحث. اینم از اخرین وضعیت اتحاد ها 

- - - Updated - - -

2.jpg

و اینم تاپ تن اکانت ها. مرسی از توجهتون

امیر

- 

محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن

- 

بعضی ها در تاپ مدافعین هفته هستن اما هیچ گزارش حمله ای روی دهکده شون نیست میشه بگین از چی دفاع کردن نکنه ارواح بهشون حمله کردن

- 

نوشته اصلی توسط  changiz khan  
 بعضی ها در تاپ مدافعین هفته هستن اما هیچ گزارش حمله ای روی دهکده شون نیست میشه بگین از چی دفاع کردن نکنه ارواح بهشون حمله کردن 

والا یه اکانتی خریدارای شده بود و داشت بچه های جنوب غرب رو قلقلک میداد. آخرشم زده به ما حدود 1900 تا گرزی بود یه مقدار خیلی کم شوالیه توتن، که با هیرو و حیوونا  دیوار شد کامل.

- 

محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن

- 

- 

محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن

- 

دوستان سلام :دی

آقا یه سری چیزا بد به چشم میاد توی این سرور:دی

واحه ها در عرض  49 دقیقه پر میشه عامو ایی بی انصافیه :دی چجوری خالی کنیم پس :دی اومدیم و 10 تا فیل میومد من به خاک سیاه مینشستم که :دی
 1.JPG
 2.JPG

یه چیز دیگه هم قبلا ناتار و موش اینقد شاخ نبودنا :دی
 دوتا شوالیه رومن از پس دوتا سرباز پیزوری ناتار بر نمیان
 3.JPG

یا مثلا موشهایی که لژیون میکشن :دی وا مصیبتا
 4.JPG

مسئولین رسیدگی کنن این همه نیروهای من امروز مردن ( زن وبچشون امشب سیاه پوشن ( زن وبچشون امشب سیاه پوشن

سعید

کلا سیستم بازی با سرورk1 فرق میکنه

- 

محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن