-

نوشته اصلی توسط
BlueBoy1988
ممنون از تمامی دوستان شمال غرب و جنوب شرق که دارند واسه تخریب ساید خودشوت تلاش میکنند
اول یه توضیحی در مورد همکاری se و nw بدم . گویا بعضی ها معنی meta و nap رو نمیدونن . در حال حاضر متایی بین این دو ساید وجود نداره علتش هم پر واضح هست . اونم اینه که جنوب شرق زمان متای ما با جنوب غرب طی صحبت های پنهانی تصمیم داشتن متای 3 به 1 علیه شمال غرب ببندند که میسر نشد
اگر هم من تن به nap با اس ای دادم تنها علتش ریکاوری سایدم بود واگرنه میتونستم همون طور به زد و خورد ادامه بدم و از بازی لذت ببرم .
خارج از بازی من با مهدی بلک سورد دوست هستم واسه همین خارج از قوانین بازی یه چکمه به ایشوت دادیم و از خود ایشون هم خواهیم گرفت که به کسی هم ربطی نداره چون شمال غرب در حال حاضر خود مختار هستش
طی بحث های داخل فروم همین جا اعلام میکنم نه کسی میتونه اعدا کنه که ما باید همر بدیم واسه زدن جنوب غرب نه به کسی مربوطه به قول داش ناصر که خیلی کارا بلده بکنه منم بلدم خیلی کارا بکنم
اگر قرار باشه کسی همر بگیره و یا کسی همر بده فکر نکنم جاش اینجا باشه چون ممکنه بعضی ها زیادی جوگیر بشن مثلا بگن فلانی 19 کی رم داره
{خودت که از اوا بدتری}
ایشالا هر کی مردتره بازی رو ببره
- - - Updated - - -
از دوستان شمال غربی خواهش میکنم در بحث شرکت نکنن
امیررضا
من اشتباه کردم گفتم متا
ولی اگه همین چند نفری که می بینی دارن پست میزارن نبودن متای 3 به 1 نمی شکست. و تا حالا 3 بار واندر 100 کرده بودیم.
و دوست دارم بدونم شما تو این سرور چه زد و خوردی داشتین؟ جز با ساید ne که الحق به جز دو سه تا پلیر کس دیگه ای نبود تو ساید.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
راستی از کی تا حالا شلغمم شده قاطی میوه ها؟ (مخاطب خاص)
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن