-

نوشته اصلی توسط
St0rm
.
دوم در مورد اینکه اون سرور که شما میفرمایید وقتی از اینجا مونده و از اونجا رونده شدی اکانت استورم و شخص سروش و خودم با محسن مچ شدیم و کسانی که میخواستن اتکی به شما بدن رو بشدت موآخذه کردیم و گفتیم اتکی بیاد چه فیک چه ریل با ما طرفن . اینو میتونی از محسن بپرسی .
ناصر جان شما عزیزی واسه ما هم من هم مجتبی و لطفتونم هم هیچوقت کسی فراموش نکرده.حتی اگه یادت باشه موقعی که حمله رو اکانتت بود هرچی داشتمو نداشتیم دف ریختیم و وقتی همرتم پرید اینقدر ناراحت بودم که انگار اکانت خودم از بین رفت فکر کنم شماهم خوب یادته.تا اونجا که میدونم مجتبی نه با شما مشکل داره نه مهدی بهمن کوچیک(سیگارش اینه)

نوشته اصلی توسط
St0rm
.. حالا رمر رمر میکنی فک کردی آسمون سوراخ شده فقط رمر تو یه دونه جهت نمونه تالاپی افتاده بیرون نه برادر من . اصلا یه پیشنهاد ،سیم خاردا بکش دور و ورت تا یه وقت ندزدن رمرتو و خط نیفته و با خودت ببری سرور بعد . یه کار دیگه هم میتونی بکنی اصلا نزن
به دفاع از مجتبی میگم(البته خودش هم میاد توضیح میده) هرکی داشته هاش واسش حالا چه این نیمچه رمر چه....
واسش زحمت کشیده خیلی شبا نخوابیده فقط واسه اینکه نیروی ازش لاست نره از بی گندمی.همه این کارا کرده که لذت ببره از نابودیش وقتی اون لینک ببینه انگار یه بار یکساله تو یک ثانیه از رو دوشش خالی میشه.ولی همه اینا وقتی لذت داره که به هدفی که میخواد برسه شاید دوست نداره جلو شما همینو بزن فکر کنم حق داشته باشه.پس بهش احترام بزارید حالا یکی مثل شماها ۲ماه جنگ تو اکانتش بوده خیلی خوب نیرو ساخته یکی مثل این حاصل دست رنج خودشو میخوره.

نوشته اصلی توسط
St0rm
. از همین الان اعلام میکنم از اس ای هر کس رو واندر اس دبلیو لانچ کنه با من طرفه و این قول رو بهت میدم همین جا که مونده همر بخوابونم تو واندر اس دبلیو میکنم که تو رمرت رو بذاری در کوزه آبش رو بخوری . با رمرت هم بفرما برو لب رود و گیتار بزن
منم خوشحال میکنی با این حرکتت سرور تموم شه راحت شیم.فقط اینکارو بکنی بازی به ساید نباختین به یه اکانت باختین که با ندادن یه رمر فسقلی حاصل دست رنج تموم بچه هاتون نابود میکنید.

نوشته اصلی توسط
St0rm
.شما فکر کردی انقدر خار شدیم که بیام منت تو رو بکشیم که رمر بدی
اختیار دارین شما تاج سرین کسی نمیخواد منت بکشین دیدگاه شخصیشه و باید بهش احترام بزارین.

نوشته اصلی توسط
St0rm
.یکی دیگه بخاطر یه مشکل دیگه با یه نفر میگه که کاری رو که به نفع سایدمه نمیکنم . خب حالا چرا ما از این قافله عشق عقب بمونیم ما هم هستیم . بچرخ تا بچرخیم.
قرار نشد مساله بیرون بازی به اینجا ربط بدیم.پس اگه اینطو
شما هم بازی.فقط بگم ما بچه ها وید مستر زیاد تو حالتی بودیم که دنیا برومون بچرخه پس به چرخش عادت داریم هواستون باشه زود سرتون گیج نره

نوشته اصلی توسط
St0rm
پ ن : خوبه که آدم از خوبیایه یکی یه دونه آجر یدونه آجر دیوار بسازه اگر بدی دید دیوار رو خراب نکنه یه آجر ازش کم کنه . (خطاب به محسنه)
اقا ناصر عزیز دقیقا همین حرفی که شما میزنید درسته
همین اویشنیکه میگین جاسوس بوده.تو همون فینیال کم کمک هممون کرد؟مهدی با توام هستم.همین خانمی که میگی از رو سادیگیش امار داده کم تایم میزاشت کم هزینه میکرد؟که دف بسازه واسه منو شما پس چه خوبه انسان وقتی یک اشتباه کرد بهش تذکر بدین نه بابی احترامی تمام خوبیا که در حقمون کرده از بین ببریم که بره ساید دیگه بازی کنه.اینارو میگم نه اینکه الان با من ارتباط داره کلی دارم بحثشو میکنم.پس اگه ایشون که با این همه خوبی که کرد با یه اشتباه کوچیک این برخورد کردین باهاش.میخواین باور کنم که این همه بلایی که اس دبلیو سرتون اورد میخواین همر بخوابونید تو واندرش :دی

نوشته اصلی توسط
St0rm
پ ن 3: شایان شانگفی همیشه یه شعار داره در مورد شیر ها حتما بگو برات بفرسته شایان .
شایان اگه با بعضی ها مشکل نداشت هیچوقت سایدی دیگه ریجیستر نمیکرد.دقیقا مثل اویشن رفت اس دبلیو
من اومدم اندبلیو(البته کسی هم نبودم که مهم باشم)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
دوستان عزیز لطفاً بحث بیخود نکنین چون نرود میخ آهنی در سنگ
همر بلند کردن جرات می خواد که بعضیا از ساید متامون ندارن. شاید هم سیاست سایدشون درگیری نیست.
بحث جلوزن و این حرفا نیست. عقل سلیم میگه که اول باید رمر بخوره بعد همر.
فکر نکن که se رمر نداره پسر خوب. اگه دوست ندارین جلوزن برین شما همر بدین ما رمر می زاریم.
ببینم دیگه چه بهونه ای دارین؟
کلا کاری به پستت ندارم که تو یکی میخوای مارو اموزش بدی اون تیکه قرمز میگم فقط
متا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم متا؟میشه توضیح بدین؟ یامن کور بین شدم جایی نمیبینم کلمه متارو؟
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن