نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

200t
    Guest
    رفیقای ما(خارج بازی) بهونه آوردن حذف کردن . ( بک بخوره کل سرور میخوره عزیزم (چرا NW یا SE حذف نکرد) چرا فقط شما شاکی شدین ؟)
    خب این حرف معلوم میکنه که کل متای زیرپرچمی به خاطر 30ک گندوم خور حذف کردن . (یعنی END GAME لنگ 30ک گندومخور بودین؟) فک کنم مساوی بودیم ، بک زدن سرور رو ما 30 ک افتادیم جلو! وگرنه این ضربات پنالتی بود که برنده سرور رو مشخص میکرد

طرف با vps کل سرور دژکوب رو داغون کرده بعد شاکی هم هست . مشتی حداقل بات رو نت خودت بزار . به اقتصاد مملکت به خاطر یه واندر و رنک ایمیل ضربه نزن!

یادمه سرور فینال3X وقتی شایان شنگفی shayan shangfie بیمار بودن و خودم کاملا در جریان بودم همش پروفایل نویسی میکردین و سرطان رو مسخره میکردین ! یادتونه ؟ یه سرور کل پروفایل بچه های NE و SW شده بود .............
    حالا این سرور ماهان هلسیکر اومد گفت بعد چند روز و بعد عمل اومدم ! آیا بچه های SE اومدن مسخره کنن؟ یا بگن پلن بلد نبوده بزنه گفته گفته عمل داشتم؟

اینه که واسه شما فقط اون 100 شدنه مهمه! و سرطان رو مسخره میکنین!(تمیز و کثیف بودن رو اینجا شما قضاوت کنین)
    تا دیدین نمیتونین، گفتین سرور خرابه (واسه همه خرابه خب عزیزم)

یادمه 2 هفته پیش به علیرضا Benito گفتم علیرضا به نظر جنوب شرق 100 میکنه ؟ بدون هیچ ادعا و داستانی گفت هرکی بهتر بازی کنه و باهوش تر باشه برنده میشه و اصلا واسه من مهم نیست این چیزا . گفت 2 تا حالت داره : یا میبریم یا میبازیم (تموم شد و رفت)

ولی خوشم میاد بازم به این فروم میاین . مثل این میمونه که بارسلونا امشب 6 تا بزنه فردا رونالدو بگه اون تیرکه رو شانس آوردینا اگه گل میشد ما 17تا دیگه میزدیم

یادتونه میرفتین 50x کل اکانت های سرور رو با گلد میخریدین (گلد های صلواتی) بعد میومدید میگفتین تو سرور خودتون زدیمتون ؟ گفتین 3x میبینیمتون؟ دیدین الان ؟ دیدین حذف کردین یا ندیده حذف کردین ؟

دمه بچه های 50x گرم که حذف نکردن و با اون همه تمیز بازیه متا زیرپرچمی ادامه دادن . یکی از تمیز بازیاتون اکانت Jijal بود .

3x سرور کی بود ؟ فقط ادعا ؟
    کلی از اکانت های NE و SW دارن بازی میکنن . اونا خودشون میگن همش بهونه بود و دیدن دارن بدجور میبازن ، گفتن سرور خرابه و ایشاله سال خوبی داشته باشین

آقا ماهان دیدم گفتین همر هارو هم لانچ نکردین! هم خودتون میدونین هم ما میدونیم که همش سیاست بود اگه لانچ میکردین رو ما بعد حذف میکردین خیلی ضایع بود دیگه
    جدا از شوخی تک تک بچه های SE دوست داشتن همر های شما بیاد تو دیوار بعد حذف کنین . اینجوری موقع 100 شدن میگفتیم این حرکتا شد و 100 کردیم.
    الان رومون نمیشه بگیم کدوم سرور 100 کردیم

یه چیز جالب دیگه تو همین پست های اخیر کشف کردم، که حذف کردن رفتن، ولی باز زیر پرچمن! بابا مشتی بعد حذف میتونی دیگه پست هاتو اونجوری که خودت دوست داری بزاری . (البته شاید باز بخواین سرور بعدی متا زیرپرچمی بزنین باز)

قبل نقشه ها خوبه ؟
    http://uupload.ir/files/9z65_1qaq1qaq1q.gif

کوچیک همگی
    میلاد
    ویرایش توسط 200t : 04-02-2016 در ساعت 08:22 PM

کلمات کلیدی این موضوع