نقل قول نوشته اصلی توسط A.C نمایش پست ها
سلام هادی جان !
چرا می تونه!

دوتا اکانت که خوبه خدا رفتگانت بیامرزه!

این قبول دارم عزیز جان

هادی جان اینکاریکم هوش وزکاوت می خواد
اکثرپلیرها واسه بالا کشیدن اون اکانت از اکانت خودشون روش پوش کردند از گلد خودشون انتقال دادند بالاخره یک بار ممکن ای پی خورده باشند بعدشم اکانت مشخصه خدایش طرف رفته توبیابان 5خونه ایش یکی اومده یک ده زده 15کراپ بعد اورده کراپش 19 و20 ول کرده رفته؟بدون هیچ دفاعی فارم شده؟ هادی جان نزن این حرف هارا !!!
علی جان باور کن نمیشه , منطقی نیست ! ساخته ول کرده که کرده ! اخه دلیل نمیشه که .
نمونش اول سرور هست تو بازی رو شروع کردی یه نفر دیگه هم بغل اکانتت افتاده باهاش حرف زدی که پارکینگ برات بسازه تو میری 100 خونه اونور تر 15 کراپ میگیری , اونم میاد اونجا 15 کراپ میگیره , بعد 4 ماه بازی که عالی اکانت ها بالا رفتن و تو این مدت تو تا حالا وارد اکانتش نشدی یا اگرم شدی بدون اینکه ای پی بخوری بوده , حتی بهش گلد دادی که پیشرفت کنه ! یهو این طرف غیبش میزنه دست تو هم نه پسوردی هست نه تلفنی نه جانشینی ! به سرت میزنه غارتش کنی , بعد یکی بیاد بگه چرا غارتش میکنی؟ و بنت کنن؟ به نظرت انصاف و عدالت هستش؟

به نظر من غارت توافقی نباید بن شه و هیچ قانونی واسش تعریف نشده و حتی قانون نانوشته ی وجود نداره.

به جای اینکه رو بحث پوش و غارت تمرکز کنید , بشینید راه حل ارائه بدین تا این محدودیت غارت و مشکل لانچ حملات با ای پی یکسان رو برطرف کنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط benito نمایش پست ها
دقیقا!
پوش یعنی با تاجر منابع رو بفرستید توی دهکده ی نزدیک بازیکن دیگه ای و باز از اون غارت کنید و این طوری پویینت ریدتون رو توی تاپ 10 ببرید بالا.
اره الان دیگه دات کام هم بازیکناش خیلی کم شده و مثل سابق نیست. ورژن های جدیدی که دژکوب بیرون میده روز به روز بازی رو فانتزی تر و زمینه ی اون رو رو به پولی تر شدن برای کسب در امد بیشتر میبره و بازیکنایی که توان مالی کمی دارند به روز به روز عرصه براشون تنگ تر میشه و از گردونه ی پلیر ها خارج میشند. یه روز هم میاد که وقتی بگی دژکوب بازی میکنم بهت چپ چپ نگاه کنند و بگند ای مرفه بی درد
لایک