نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
عمو شایان شانگفی نکن اقا نکن ))) تارگت کجا بود ، ساید ما که پلیر نداره ، این بنده خداها به خاطر اصرار من و عارف دارن میان دیگه تکلیف معلومه دیگه )) دوستان عزیز و هم سایدی ، بازی رو استارت زدین پلن جوری بریزین هفته 10 هر اکانت 2کی کاتا داشته باشه جمع کنیم زودتر )))
سجاد و هادی ، ما معتاد به بازی نیستیم حقیقتا ، معتاد این عزیزای دورمون شدی
تیم ما این سرور اگه خدا بخواد یه بازیکن جدید خواهد داشت بازیکنی که شاید این پست رو بخونه ولی هنوز 100% نشده اومدنش
عارف ، علی خونی ، دوست عزیز ( شاید متعاقبا اعلام بشه ) و من در خدمتتون هستیم ، جنوب غرب که ردیفه اینجور که بوش میاد ، عمو شایان هم که میره ج.ش ، یه حسی میگه مهدیم رجیستر میکنه شمال شرق هنوز 100% نشده ولی خب فک کنم بیان ، میمونه شمال غرب )) سجاد مرلین ، بگرد یه تیم پیدا که واسه ش.غ ، کسی نیاد ما باز میپیچیم اونورا )) جدا از شوخی2تا تیم آمادگی دادن واسه nw ولی فک کنم هیچ کدوم بیان

پ.ن : آهای تویی که باز خوندی و باز داری در میری ، بیا رجیستر کن با بچه هات به عشق خودت اومدم ، بیای یه مزیتی که سرور پیدا میکنه یهو تعداد اکانتاش از 300تا میشه 1300تا ، بیا مولتیاتو بکش ، قشنگ بیار بالا این بار خودم ریدشون کنم واست !!!

پ.ن : هادی این سرور میخواد غذا ها رو همه رو با زرشک بزنه واسه علاقه مندان تبلت مال هادیه )) ، هادی اون سرور چقد دیوار کردی لامصب :| اندازه یه واندر دیوار کرده بودی هفته 14 15 یادمه )))
ارش یه بار دیگه بپیچ شمال غرب تا بپیچونمت
جالبیش اینجاس که من هر سایدی میرم بازم برا جنوب غرب بازی میکنم )
اصلا عین مریضی شده ...

آنتی چادر :
Chobi.PNG

پ.ن : آقا زیاد وقت نداریم . منو تارگت نکنید :|
با تشکر