نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خب میبینم که تیم پر ادعای Hellseeker که عنوان رنک 1 این سایت رو یدک میکشید به همراه متای بزرگ (!) NE و آقای مانی پارتیزان با اون همه ادعای دبدبه و کبکبه همگی از دم فـــــــــــــرار رو به قــــــــرار ترجیح دادن اونم به چه بهونه ای ؟! به این بهونه که ما تو فارم های IMPERIAL دفاع ریختیم 50k همرش لاست خورد بعد سرور بک شد !! منتها این رو نمیگن که دقیقا ما هم در همون روز 60K از همر Green Man رو روی مولتی هاش دیوار کردیم و اونم دقیقا بک شد و پلن ما هم خراب شد، سر همین قضیه تصمیم گرفتن همه در اعتراض به ... حذف کنن : )))) بابا حداقل صبر میکردید یه بار دیگه وال بشید بعد بگید ما لاگین داشتیم اون موقع حذف کنید که بهونه بهتری باشه،

نه اینکه الان هر کسی این سرور رو دنبال میکرد داره قه قه بهتون میخنده که واقعا شما جلوی کی بازی کردید 100 کردید ؟!؟! 3تا ساید رو میخریدید میزدید تو دیوار 100 میکردید ؟! یه سرور که یه تیم جلوتون بازی کرد عیار شما معلوم شد، قبل کتیبه حذف !!! : ))))

الان جا داره یه نفر بره از اول این تاپیک رو بخونه و هی جملات گهربار رو گلچین کنه بذاره ... یه عده قرار بود نذارن SE به کتیبه ها برسه : ))

کجایی مانی ادعا ؟! آخ ببخشید، مانی پارتیزان
    کجایی پلنررر 650 ؟!

واقعا حیف وقت و هزینه ای که ما برای شما گذاشتیم که یه سرور درست حسابی ببینیم، این که تیم اول این سایت بود قبل کتیبه حذف کرد وای به حال بقیه.
    حداقل اینقدر برای بقیه احترام قائل میشدید بازی میکردید یه واندر فیک میاوردید بالا ... خودم دفاع و گندم میدادم بهت.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m o s t a f a نمایش پست ها

نه اینکه الان هر کسی این سرور رو دنبال میکرد داره قه قه بهتون میخنده که واقعا شما جلوی کی بازی کردید 100 کردید ؟!؟! 3تا ساید رو میخریدید میزدید تو دیوار 100 میکردید ؟! یه سرور که یه تیم جلوتون بازی کرد عیار شما معلوم شد، قبل کتیبه حذف !!! : ))))

واقعا حیف وقت و هزینه ای که ما برای شما گذاشتیم که یه سرور درست حسابی ببینیم، این که تیم اول این سایت بود قبل کتیبه حذف کرد وای به حال بقیه.
    حداقل اینقدر برای بقیه احترام قائل میشدید بازی میکردید یه واندر فیک میاوردید بالا ... خودم دفاع و گندم میدادم بهت.
    1. تو داری حرف اکانت خریدن میزنی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! سرور b3 رو یادته؟کل سرور رو خریداری کردن آخر سرور ام ام دادی جز کاتا همرا رو هم بریزید واندر!!!
    کیو میخوای گول بزنی؟ما رو که نمیتونی... حالا خودتونو نمیدونم
    انقدم فشار نخور برات بده...آخه ما پلی دادیم فشار روت بود....پلی ندادیم بود...متا بستیم بود ...
    2. راجب پست 2113
    علی زایسر عزیزم هم کتیبه رو توی همون سرور b3 وقتی زد که ما ول کرده بودیم سرور رو مثل این سرور
    اتک رو وقتی لانچ کرد رو اکانتم بودم موقع نشستنش هم بودم(احتمالا مشغول کار با دو سیب آلبالو هم بود موقع اتک)
    پس دیگه شیرین نشو دوسته خوبم

یا حق
    I,m always BLACKHAND

3. تشکر Nashenas تشکر نمود
    پسندیدن Nashenas پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط BLACKHAND نمایش پست ها
    1. تو داری حرف اکانت خریدن میزنی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! سرور b3 رو یادته؟کل سرور رو خریداری کردن آخر سرور ام ام دادی جز کاتا همرا رو هم بریزید واندر!!!
    کیو میخوای گول بزنی؟ما رو که نمیتونی... حالا خودتونو نمیدونم
    انقدم فشار نخور برات بده...آخه ما پلی دادیم فشار روت بود....پلی ندادیم بود...متا بستیم بود ...
    2. راجب پست 2113
    علی زایسر عزیزم هم کتیبه رو توی همون سرور b3 وقتی زد که ما ول کرده بودیم سرور رو مثل این سرور
    اتک رو وقتی لانچ کرد رو اکانتم بودم موقع نشستنش هم بودم(احتمالا مشغول کار با دو سیب آلبالو هم بود موقع اتک)

یا حق

شما همونی نیستی که هرچی روت وِل میدادیم ، نه نمیگفتی بهش ؟

بزرگترات با خِفت و از ترس و بهانه های مختلف حذف کردن .

هرکاری دوست داشتین کردین ، از اخرم با حمل بر اینکه ما کثیف بازی کردیم " خودکشی نهنگ ها " شبیه سازی کردن : )))

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

2. راجب پست 2113

یا حق[/QUOTE]
    تا زمانی که اکانت توی یک سرور هست و حذف نشده هر اتفاقی بیفته جزر کارکرد پلیر حساب میشه پس بهونه نیار کتیبه لو ده

6. تشکر fereidoon, I M P E R I A L تشکر نمود
    پسندیدن fereidoon, mostafa-bi nam پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

یا حق[/QUOTE]

مجید جان شما داشتی آب آلبالو میزدی ندیدی با این نیروها چیف شدی ؟
    http://dejkoob.ir/ir/report/17119d03981

اون سرورم اگه بازی نمی*کردی چجوری ۲ روز ۲ تا کتیبه گرفتی* ؟:|

نتیجه اخلاقیش اینه اکانت فعال بود
    یا رب روا مدار که گدا معتبر شود
    گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود
    لطفا ثبت نام کنید.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Xyster نمایش پست ها

یا حق
    مجید جان شما داشتی آب آلبالو میزدی ندیدی با این نیروها چیف شدی ؟
    http://dejkoob.ir/ir/report/17119d03981

اون سرورم اگه بازی نمی*کردی چجوری ۲ روز ۲ تا کتیبه گرفتی* ؟:|

نتیجه اخلاقیش اینه اکانت فعال بود[/QUOTE]

من هر جور حساب میکنم اون سرور یدونه کتیبه داشتم و چند ساعت بعد گرفتنش یه سری مسائل رو که قبلا گفتم (منظورم اکانت خریدن به صورت non stop تیم والس نیست ها) فهمیدیم و نموندیم دوتا کتیبه هم نداشتم حالا چجور یه کتیبه دیگم جا دادی رو اکانت من خدا عالمه
    در مورد لینک هم من اصلا نرفتم گزارش ها رو ببینم مقدار نیرو رو و الان دارم میبینیم(میخوای گزارش بدم با 10 تا گرزی چیف کردیم اتک آخر رو)
    ممنون گزاشتیش
    یا حق
    I,m always BLACKHAND

کلمات کلیدی این موضوع