-

نوشته اصلی توسط
َAli_KinG_sE
اول سلام ماهان جان
دوم اکانت شما دف ریخته تو ده همر تابلوی ما : جایی که میدونی دف زیاده و بک کرده که شما یک پرونده دیگه برای ما بسازی !
الان ما خودمونم نفهمیدیم چی شد تا تو فروم پست شما رو دیدیم؟!
اخه داداش گلم زیر نظر بنده همچین اتفاقی ممکنه بیوفته ؟! لینکاش تو اتحاد sw. دفاع بریزیم رو خودمون !!! من دیگه حرفی ندارم
شما همین پلنو تو ne هم زدی تا یک رفاقت قدیمی رو بهم بزنی... اشکال نداره یک روز همش رو میشه اما هر کار کنی به من این حرفا نمیچسبه
دمه شما گرم.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
اقا مهدی سلام: شما جواب سوالت رو اخر سرور از اقا ماهان بگیر!!!...
اگر تمام اکانتهای سرور مال ما باشه روی اکانت Power of mind تا به امروز از طرف پلیرهای SE یک بار هم لوگین نشده و نخواهد شدو
خطاب به اون دوست عزیز که شماره تلفن میدن زنگ نمیزنیم مال خودتون =))
ودر اخر عرض کنم خدمت همه رفقا: هممون اگه کمی بیشتر فکر کنیم و بازی نخوریم میفهمیم دورو ورمون چی داره میگذره!؟!
سلامت و شاد باشید
Ali_KinG_sE
سلام.
علی داداش من خیلی مختصر جواب میدم.
از اول بازی تا اینجا کار هر اتفاقی افتاد که اسم اکانت شما وسط اومد به عنوان بازی کثیف هیچوقت من نیومدم بگم علی تو این ماجرا بوده یا حتی بخوام اشاره ای به تو بکنم.یعنی هیچوقت شک نکردم بهت.دیدی که من حرفم تو روی کسی و پشتش یکیه.حالا اینکه وقتی من اومدم با شما و یکی 2 نفر دیگه تو روم شما حرفیدم و 2 ساعت بعد رفتن من یه ده از بچه های شمارو سپهر از فاصله نزدیک زده و اون حرفا از طرف خودت به من زدی که من اومدم سر شمارو گرم کردم و ...
این تفاوت بین من و تو هست علی جان.هیچکس نمیتونه بیاد بگه من 1% اهل بازی کثیف هستم چه برسه به این حرف تو که خیلی هم بی منطق بود.
حالا بحث اون اکانت هم بعدا صحبت خواهیم کرد که هر کاری میکرد که یه جوری نیرو ما بخوره به در و دیوار.
منطق میگه اون اکانت مال بکس شماست.ما همرسازیمون اینجوریه خودش بزرگ میشه دست ما نیست عقده بیگ هم نداریم احتمال استفاده هم قبل اند گیم زیاده اما پلیرهای شما نه بهشون نمیخوره بازی براشون خیلی بازی به حساب بیاد.
این یه تیکه از نامه که مخترع توهمی ویو . میتونی نامه های اکانتتون رو چک کنی.:
rasti BIG ham to nisti khialet rahat, man rammeram boro shabisaz kon bebin attack pointe ki bishtare , taze age oon naghashi ke karde boodi too forum dorost bashe
من ترجیح میدم فکر کنم اکانت دست بکس شماست.
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 5 نپسندیدن