صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 88

موضوع: Bug

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    در جواب دوستانم hadi و _ARTEMIS_

اول معذرت میخوام پست شما رو کوتاه کردم.
    دوما" خواهشا" امید جان این جور بحث ها رو کش ندین جو فروم خیلی بهم خورده ! یکی انگلیش تایپ میکنه یکی اسپم میکنه یکی ... ول کنید ترو خدا , دو سه تا ادمین بزارید تو فروم !

و اینکه اصل موضوع
    امید جان شما پست منو به طور واضح خوندین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    آقا امید عزیز من اشاره کردم که حمایت تو .ای ار باعث سواستفاده می شد.
    شما میتونید همون جریمه ها ی .آی آر رو اعمال کنید بدون اینکه بن همراه با حمایت باشه !
    یعنی چی ؟ یعنی اینکه طرف فحش داد و ریپورتش کردن و جریمه ی فحش مثلا" پانیش جمعییت هست همون لحظه پانیش رو بزنید بعدش طی یه نامه از جانب مولتی هانتر به اکانتی که پانیش خورده تخلفش و جریمش اطلاع داده بشه.

من دارم کاملا" منطقی میگم و اگه میشه منطقی جواب بدین:
    تو یکی از سرور ها یکی رو به دلیل پروفایل نویسی بد بازداشت کردین 10 ساعت : این 10 ساعت چقدر به ایشون ضرر وارد میکنه و کرد به نظرتون؟
    حالا یکی از اکانت های ما به دلایلی در همون سرور روی یکی از اکانت های دوست ما فحش رفت : حالا این اکانت به طور دائم تا آخر سرور بن شد , این چقدر ضرر دیده به نظر شما؟

شما میگید بن میکنیم ولی آزاد میزاریم هر کسی بتونه حمله کنه :
    یکی 24 ساعت بن میشه
    هیچ کس مطلع نیست ایشون بن هستن , حمله ای هم صورت نمیگیره رو ایشون
    تو این 24 ساعت چقدر ضرر میبینه؟ لاست نیرو میده؟ میتونه برای لاست نیرو از اکانت های دوستش گندوم بده
    از بازی 24 ساعت عقب میمونه؟ یه روز وقت بزاره جبران میشه .

شما فقط به ما بگید این نحوه ی بنی که شما میکنید چرا بعضی وقتها ضرر میزنه مادام العمر و چرا بعضی وقتها هیچی ضرر نمیزنه به اکانت ؟
    جواب شما:

باید بگم اولا که شما میگید 50 درصد طرف مقصر نیست! یعنی شما می فرمائید تو 50 درصد از فحاشی ها طرف مقصر نیست؟ اگه این مسئله ثابت بشه که باید در دوال و جانشین رو گل بگیریم!
    و در مورد ضربه خوردن به اکانت کسی که تخلف میکنه باید پی این خسارت ها رو هم به تنش بماله. بچه های مردم نیومدن اینجا از این آقایون فحش بخورن؟
    جواب سوالمو با سوال جواب دادین که !

آقای امید ما نمیگیم دوال یا جانشین مقصر بوده ! ما میگیم باید همه ی شرایط رو در نظر گرفت به قول دوستمون آرتمیس هر جرمی حکمش اعدام نیست.

ما نه طرف کسی که فحش داده رو نگه میداریم نه طرف کسی که جرمی کرده رو .
    هر کسی هم جرمی انجام بده باید به فکر عواقبش هم باشه .

آقای امید لطفا" به دقت این نوشته های منو بخونید
    شما میگید تا وقتی جرم کسی ثابت نشده ما بن نمیکنیم :

اشتباه شما همینجاست که فکر میکنید ما رو گزارشات کسی رو مسدود میکنیم. ما تا جرم ثابت نشه و مدرک نداشته باشیم کسی رو مسدود نمی کنیم.
    تنها حالتی که ممکنه به ضرر کاربر باشه اینه که اکانتش هک شده باشه. در این صورت هم اکانتش مسدود بشه بهتر از اینه که نیروهاشو بزنن به ناتار.

خوب یکی فحش داده و شما هم قرار نیست که به صورت خدادی بفهمید و بن کنید.
    یکی ریپورت میده و وقتی هم ریپورت میده شما در جا بن نمیکنید که اول تحقیق میکنید ببینید این گزارش درست هست یا نه .
    فحاشی باشه نامه ی طرف هست مدرک که به شما ارسال میشه و پیگیریش براتون راحت هست.
    مولتی باشه ای پی ها هستش برای پیگیری
    خلاصله هر کسی جرمی انجام بده قبل بازداشت و جریمه , اول شما مدرک جرمش رو جمع میکنید.
    تا این جای کار کسی رو جریمه و بن نمیکنید پس تا اینجا مشکلی نیست.

مشکل بعد این هست که شما میگید هر جرمی بازداشت داره به صورت حمله آزاد

(اینم تو پرانتز اضافه کنم که از این روش شما سواستفاده هم میشه کرد باز , طرف میاد با هماهنگی قبلی با تیمش به یک نفر در ساید مقابل فحش میده و فردی که فحش خورده میاد گزارش میده و شما میگید تا اخر سرور ایشون بن هستن , بعدش حالا که فکر میکنه وقت حمله هستش , حمله میکنه ؛ از طرفی این فرد که فحش داده با هماهنگی سایدش دفاع میزاره جلو این فرد حمله کننده , گندوم هم میشه تامین کرد چون ارسال ازاد هست , بعدش حمله ی طرف که میشینه میبینه دیوار شده , حالا میاد میگه چی شد شما که گفتین بن شده کو ؟ منو دیوار کرد که ! شما هم نمیتونید اثبات کنید که طرف رو بن کردین , شاید بتونید اثبات کنید که بن شده ولی بازم جای شک وجود خواهد داشت. خلاصله بگذریم)

خوب الان فرد متخلف بازداشت شده و شما میگید اگه با حمایت باشه سو استفاده میشه , منم میگم قبول درست حرف شما . ولی شما به من بگید این بن تایم های کوتاه مدت بدون حمایت چه ضرری به اکانتی که تخلف کرده میزنه ؟
    و بن تایم های مادامالعمر چه ضرری میزنه؟
    آیا این دو بن تایم رعایت انصاف و عدالت هست؟

و آخر سر پیشنهاد من که دو بار بهتون گفتم ولی بازم شما اخرش گفتین سو استفاده میشه :|

پیشنهاد من اینکه :
    یک سری جرایم داریم که این جرایم رو هم میشه طبقه بندی کرد که میشه برای هر نوع از این تخلف ها چند نوع جریمه ی مرحله ی در نظر گرفت مانند .آی آر ؛ اما بدون حمایت و حتی بن

فحش :
    معمولی
    بار اول پانیش جمعییت , بار دوم پانیشن جمعییت به همراه 0 شدن منابع به جز گندوم , بار سوم پانیش جمعییت و نیرو و 0 شدن منابع به جز گندوم , بار چهارم بن بدون حمایت تا آخر سرور

رکیک:
    همون جریمه های معمولی با شدید بسیار زیاد
    البته میشه این دو رو با هم مخلوط کرد و یک جریمه ی میانگین در آورد.

مولتی بازی :
    بار اول :
    بن بدون حمایت تا زمانی که فرد مولتی باز یک اکانت برای ادامه ی بازی معرفی کند و پانیشن جمعییت اکانت انتخاب شده
    بار دوم :
    بن بدون حمایت تا زمانی که فرد مولتی باز یک اکانت برای ادامه ی بازی معرفی کند و پانیشن جمعییت و نیرو اکانت انتخاب شده
    بار سوم:
    حذف تمامی مولتی اکانت ها

و خیلی جرایم دیگه که میشه به این صورت دسته بندی کرد و یک محاکمه ی عادلانه انجام داد.

امید وارم با دقت خونده باشید اقا امید چون ما سعی و تلاشمون این هست که سایت شما خوب و هر روز پیشرفت کنه.

باتشکر
    یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
    تاجو از سرش تو میدون , سرباز پیاده انداخت.لطفا ثبت نام کنید.

Hadi Metal™
    BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™

2. تشکر Omid تشکر نمود
    نپسندیدن Ali نپسندید
    مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

با دقت مطالعه کردم هادی جان.
    الانم هم مسدودیت ها بر اساس تخلف هست.
    فقط بحث شما اینه که ممکنه طرف مقصر نباشه.
    وقتی مقصر باشه مثلا اومده فحش ناموسی داده ما نمی تونیم اکانتشو چهار روز مسدود کنیم چون روز پنجم کسی که فحش میخوره میگه این یارو باز داره به من فحش میده جمع کنید و .... کما اینکه در هنگام ارسال نامه بهشون تذکر داده شده که با شما برخورد خواهد شد پس با آگاهی از این مسئله اینکارو میکنه.
    و معمولا کسانی که دیگه نمی خواهند بازی کنند اینطور فحاشی ها رو انجام میدند.
    پس وقتی طرف مقصر باشه فکر میکنم از نظر شما با این سیستم مشکلی پیش نمیاد.
    اما در مورد اینکه طرف مقصر نباشه همین چند روز پیش دو سه مورد در سرور a5 داشتیم که طرف فحاشی کرده بود اما چون IP های ساید رقیب و کسی که گزارش فحاشی کرده بود روی اکانت بود و همچنین اکانت نیروهاش به ناتار خورده بود طرف رو چندساعت مسدود کردیم تا بیشتر خرابکاری رو اکانتش نشه و وقتی مطمئن شدیم اکانت دست صاحب اصلیش هست اکانت رو باز کردیم.

در پیشنهادات شما هم بحثی از حمایت نشده بود یا یادتون رفته بود بنویسید پس نظر شما هم با حمایت رفتن اکانت متخلف با نظر ما یکیه.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

وقتی مقصر باشه مثلا اومده فحش ناموسی داده ما نمی تونیم اکانتشو چهار روز مسدود کنیم چون روز پنجم کسی که فحش میخوره میگه این یارو باز داره به من فحش میده جمع کنید و .... کما اینکه در هنگام ارسال نامه بهشون تذکر داده شده که با شما برخورد خواهد شد پس با آگاهی از این مسئله اینکارو میکنه.
    اما در مورد اینکه طرف مقصر نباشه همین چند روز پیش دو سه مورد در سرور a5 داشتیم که طرف فحاشی کرده بود اما چون IP های ساید رقیب و کسی که گزارش فحاشی کرده بود روی اکانت بود و همچنین اکانت نیروهاش به ناتار خورده بود طرف رو چندساعت مسدود کردیم تا بیشتر خرابکاری رو اکانتش نشه و وقتی مطمئن شدیم اکانت دست صاحب اصلیش هست اکانت رو باز کردیم.

در پیشنهادات شما هم بحثی از حمایت نشده بود یا یادتون رفته بود بنویسید پس نظر شما هم با حمایت رفتن اکانت متخلف با نظر ما یکیه.
    من بحث اینو نمیکنم که طرف مقصر هست یا نه !
    بحث من سر اینکه قوانین جریمه ی شما اشتباه هستش !
    برای هر تخلفی فقط بن بدون حمایت در نظر گرفتین ! که به نظر من این کار فقط در اخرین مرحله باید انجام بشه.
    فحش هم فقط مثال بوده , همان طور که گفتم خیلی از تخلف ها هست که برا همشون بن بدون حمایت در نظر گرفتین یا حذف اکانت به کلی ! این به نظر من درست نیست.
    وقتی یکی فحش میده شاید اون لحظه تو اوج اعصبانیت خودش هستش و بعد ارتکاب جرم دچار پشیمانی بشه که با این اوضاع جریمه ی شما پشیمون هم بشه فایده نداره.
    خدا و قوانین تمامی کشور ها برای هر کسی فرصتی میده تا دوباره بتونه به زندگیش ادامه بده اما شما اینو هم اینجا گرفتین.
    به هر حال هدف ما توسعه ی سایت شماست و جای بحث زیاد نیست
    مختارید به سایت
    باتشکر

Hadi Metal™

5. نپسندیدن Ali نپسندید
    مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

خوب تو اوج عصبانیت کاری میکنه که ممکنه باعث فیـلتر شدن سایت بشه.
    هستند کارمندان وزارت خونه ها،صداو سیما یا جاهای گردن کلفت تو سرورها بازی میکنند. کافیه یکی از این کاربران دو سه روز بعد باز فحاشی کنه اونوقت باید ما جورشو بکشیم.
    اما کاربری که به کلی مسدود بشه یه سرور جدید که ران کنه میدونه باید تو اوج عصبانیت خودشو کنترل کنه.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خوب تو اوج عصبانیت کاری میکنه که ممکنه باعث فیـلتر شدن سایت بشه.
    هستند کارمندان وزارت خونه ها،صداو سیما یا جاهای گردن کلفت تو سرورها بازی میکنند. کافیه یکی از این کاربران دو سه روز بعد باز فحاشی کنه اونوقت باید ما جورشو بکشیم.
    اما کاربری که به کلی مسدود بشه یه سرور جدید که ران کنه میدونه باید تو اوج عصبانیت خودشو کنترل کنه.
    خوب فحش تا اخر سرور بن
    اون یکی تخلفات چی؟ بازم بن تا آخر سرور؟

Hadi Metal™

8. نپسندیدن Ali نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

شاید این روش در ir قدیم جواب میداد چون پلیر ها به هم و به مدیر اعتماد بیشتری داشتند. اما نمی دونم این سایت های دژکوب که مثل قارچ زیاد شده یا سایر بازی های آنلاین با پلیرهاش چه کار کرده که کافیه یکی بره تو حمایت میان فحش زیر رو روی سرور رو میکشن :
    * اوه آره مولتی هانتر دستش با اینا تو یه کاسه است.
    * مولتی هانتر اینو برد تو حمایت خبر دارم مسدود نیست داره منابع آپ میکنه جمعیتش هم زیاد شده غارت هاشم
    داره میره بالا!

* آقا درسته میگن اگه پول بدیم میریم تو حمایت؟ می تونیم به بقیه هم بعدش فحش بدیم؟
    فلان و فیسار....
    اگه حال داری نامه رو تا اخر بخون من دست بردار نیستم :دی
    الان که این کارو نمی کنید این حرفا رو نمی زنن؟
    عزیزم من خودم دیروز از این بازداشت بدون حمایتتون سو استفاده ردم لینکشم میتونم بهتون بدم طرف فکر میکرد اکانت بازداشت دف ریختیم دیوار شد.
    بعضی پلیر ها همینجورن فقط میخوان اذیت کنن هدف دیگه ای ندارن.
    اره سایت دژکوب زیاد شده روز به روز زیاد ترم میشه ولی یه سایت همیشه از بقیه متمایز طرفداراش هم بیشتره که الان این امتیاز رو داره با متعادل کردن سرور ها طرفداراش هم بیشتر میشه.
    من بار اول نحوه ی بازداشتتون رو دیدم که بدون حمایت یه هفته با مولتی هانتر دعوا کردم خداییش حالا پلیر های دژکوب قبل تازه وارد سایت بشن این رو ببین مطمعنا حمایت نمیکنن.
    منطق یه چیزیه که همیشه جواب میده امید جان الان هم یه کم فکر کنید درباره این.

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

خوب فحش تا اخر سرور بن
    اون یکی تخلفات چی؟ بازم بن تا آخر سرور؟
    تو اون تخلفات ما کم مورد داشتیم تا اخر سرور مسدود کنیم به جز مواردی که مثلا اومده از اکانت zz01 تا zz90 رو ساخته. یا اومده اکانت هک کرده و اینجور مسائل. شما تخلفی غیر از اینها حضور ذهن داری که مسدودیت دائمی خورده باشه؟

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    اگه حال داری نامه رو تا اخر بخون من دست بردار نیستم :دی
    الان که این کارو نمی کنید این حرفا رو نمی زنن؟
    عزیزم من خودم دیروز از این بازداشت بدون حمایتتون سو استفاده ردم لینکشم میتونم بهتون بدم طرف فکر میکرد اکانت بازداشت دف ریختیم دیوار شد.
    بعضی پلیر ها همینجورن فقط میخوان اذیت کنن هدف دیگه ای ندارن.
    اره سایت دژکوب زیاد شده روز به روز زیاد ترم میشه ولی یه سایت همیشه از بقیه متمایز طرفداراش هم بیشتره که الان این امتیاز رو داره با متعادل کردن سرور ها طرفداراش هم بیشتر میشه.
    من بار اول نحوه ی بازداشتتون رو دیدم که بدون حمایت یه هفته با مولتی هانتر دعوا کردم خداییش حالا پلیر های دژکوب قبل تازه وارد سایت بشن این رو ببین مطمعنا حمایت نمیکنن.
    منطق یه چیزیه که همیشه جواب میده امید جان الان هم یه کم فکر کنید درباره این.
    این بازداشت با حمایت جای سو استفاده زیاد داره.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

کسی که بازداشت میشه میتونه نامه بده بازم پس اون فحش تکرار میشه میتونه هب مولتی هانتر فحش بده اینکه نشد دلیل این پلیر که اینجور کلا هار بحثش جداست.
    همون سرورa5یه اکانت دف سازگولمون با 1.5میلیون دفاع به فنا رفت اون اکانت توتن خوش بختانه اوکی شد ولی اکانت 5ساعت دست صاحبش بود ولی بازداشت بود مجبور شدیم چشم بسته دفاع بریزیم که دهکده ها رو کاتا نکنن که نصفشون کاتا شدن.
    حداقل 12ساعت اول باید یه حمایتی باشه.
    امید جان یه مشکل بزرگ که هست یه چیزی رو دیر قبول میکنید :دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

من بحث اینو نمیکنم که طرف مقصر هست یا نه !
    بحث من سر اینکه قوانین جریمه ی شما اشتباه هستش !
    برای هر تخلفی فقط بن بدون حمایت در نظر گرفتین ! که به نظر من این کار فقط در اخرین مرحله باید انجام بشه.
    فحش هم فقط مثال بوده , همان طور که گفتم خیلی از تخلف ها هست که برا همشون بن بدون حمایت در نظر گرفتین یا حذف اکانت به کلی ! این به نظر من درست نیست.
    وقتی یکی فحش میده شاید اون لحظه تو اوج اعصبانیت خودش هستش و بعد ارتکاب جرم دچار پشیمانی بشه که با این اوضاع جریمه ی شما پشیمون هم بشه فایده نداره.
    خدا و قوانین تمامی کشور ها برای هر کسی فرصتی میده تا دوباره بتونه به زندگیش ادامه بده اما شما اینو هم اینجا گرفتین.
    به هر حال هدف ما توسعه ی سایت شماست و جای بحث زیاد نیست
    مختارید به سایت
    باتشکر
    والا به قران با این نونانشون :دی
    به خدا الان یکی ندونه فکر میکنه این سایت منفعتش برای ما بیشتر از شماست امید جان :دی
    فقط هدفمون اینه سطح بازی بره بالا تر نه چیز دیگه.

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع