نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها
    یه پست زدم برات ای دوست عزیز و گرانقدر گویا از لحن صحبت ما مدیر فروم لذت نبردن و توهین حساب کردن.حالا کجای اون لحن یا کلمات توهین هست رو نمیدونم.
    مجبورم یه جوری بنویسم که سوژه برای پاک شدن نباشه پس خلاصه میگم.

1:شما سیم زدن رو ابداع کردید بعد افتخاراتون زدن 40 تا ویو تو 3و4 ثانیه هست؟
    2:شما کسی هستی که تو همین سرور دژکوب گفتی ویو سیم رو نمیشه اینسرت کرد.
    3:قرار شد اون سوال من رو جواب بدید اگه سطح بازیتون خیلی بالاست.راه کارهای دیگه پیشنهادی من به شما اینه میتونید سیم زدن خودتون توضیح بدید من تو همون توضیح شما بهتون میگم چرا سطحتون بالا نیست.یا میتونید اگه ارشیو داره دژکوب به من بگید بهتون یه ادرس بدم برید چندتا نکته آموزشی بخونید خیلی خوبه.
    4:این همه نرمال باز در حد مخترع و خدای دژکوب تو سایدتون یعنی سوال به این راحتی رو نمیدونید؟تحلیل هم که نذاشتید.چون تشخیص پلنی که ماهان زده بود معلوم شد از کجا تشخیص داده شده.پس یعنی تشخیصی کلا ندادید که بتونید یه تحلیل بنویسید.
    5:اگه اون سوال رو بتونید جواب بدید میری مرحله بعد که درباره .com هست یکم در کنار هم خوش و خرم میحرفیم.

6:اگه کلا سوال رو بلد نبودید جواب بدید به نظرم دیگه منم منم نکنید چون هرچی کمتر پست بذارید کمتر ضایع میشید و سطحتون معلوم میشه.

7:این گیم برای امثال ما سرگرمیه نه همر زدن وساختن مهمه نه دیوار رفتن نیروها.اما برای بعضی ها....
    پ.ن:جناب مدیر عزیز که احتمالا سر دلایلی که برای کثیف بازی کردن ادما اوردم رو باعث توهین دونستید اما حقیقته توهین هم نیست.به هرحال امیدوارم الان این پست توش توهینی نباشه از دید شما.
    سلام، ببین اصلا ریپلای کردنت 1% برام ارزش نداشت اما برای اینکه 4 نفر دیگه که از دور میبینن و خبر ندارن از میزان "روی" شما فکر نکنن ما جواب نداریم ترجیه میدم این پست رو ریپلای کنم،

1) سیم زدن وقتی ارزش داره فاصله بین لانچ اتک ها کم باشه و سریع پرونده اتک ها بسته بشه و تمام.
    2) من گفتم ویو سیم رو نمیشه اینسرت کرد ؟؟! اون زمان که من ویو سیم رو با 70k سزار روی واندر POMS پنج سال پیش در سرور 3 اینسرت کردم و دهن حریف باز موند شما کجا بودی ؟!؟! وقتی اتک ها در حال لانچ باشه و پروندش بسته نشده باشه، شما میتونی وسطش سریع از یه اکانت اینسرت کنی تا بقیه ویو ها رو کامل بگیره

3) اما اینکه چرا ما سیم نزدیم اما پلنمون به صورت کاملا موفق ZEUS رو چیف کرد و شما 1% احتمال Real ندادید و چنج کپ نکردید و جشن نگرفتید، نشون میده که سطح شما خیلی بالاس و دف کوردیناتورتون فوق العاده مجرب هست.

پسر جون پلن ها و ترفندهایی که برای شما آرزو هست و براش ذوق داری، برای ما خاطره هست و ازش گذشتیم و روش های جدیدتری پیدا کردیم.

تو پلن سیم بزن اما اینقدر تابلو بزن که 650k دیوار بشی بعد به خودت افتخار کن بابت زدن اتک سیم =))))

البته میدونی اینا همه اثرات دیوار شدنت روی دیوار 20 من هست : )
    ویرایش توسط M o s T a F a : 03-16-2016 در ساعت 05:36 PM

کلمات کلیدی این موضوع