نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها
    4:این همه نرمال باز در حد مخترع و خدای دژکوب تو سایدتون یعنی سوال به این راحتی رو نمیدونید؟تحلیل هم که نذاشتید.چون تشخیص پلنی که ماهان زده بود معلوم شد از کجا تشخیص داده شده.پس یعنی تشخیصی کلا ندادید که بتونید یه تحلیل بنویسید.
    .
    .
    درود

دوست گرامی متاسفانه من توی سرور حضور ندارم و باز هم متاسفانه کسی کف فروم لینک نمیذاره که بشه آنالیز کرد تا دقیق جواب سوالتون رو بدم

اما باتوجه به پستها یه آنالیز بهتون میدم

یکی از قدیمیترین و منسوخترین روشهای پلن ریزی این هست که اردوگاه تارگت ها رو شلوغ کنی و چند تا تارگت در دور دست پیدا کنی و فیک منظم بری روشون مثل کاری که آقای ماهان انجام دادن و در نهایت زمانی که فیک لیست منظم رو رفتی ومطمئن شدی دفاع جابجا شده برای اون تارگت ها بیای یه تارگت که زیر 4ساعت فاصله داره و از قبل براش زوم کردی حمله ریل بری روش

نتیجه کار کاملا مشخصه اگه دف کوردینیتور آدم با تجربه ای باشه فورا تشخیص میده که تارگت کجاس و هر چی دفاع سواره دم دستش باشه میریزه اونجا و اگه لازم باشه و تشخیص بده با پارک کردن همرش جلوی اتک میتونه همر های خوبی از رقیب بگیره فوری همر پارک میکنه

این اتفاقی بود که برای پلن آقا ماهان افتاد

منتها چون دوستان مدافع زیاد حال آنالیز ندارن و بیشتر دوست دارن هوچی بازی در بیارن این مجال رو به مهاجم میدن که نقص پلن و قدیمی بودن نوع اون رو به دسترسی به اکانت مهاجم ربط بدن

موفق باشید

پی نوشت: من طرفدار هیچ سایدی نیستم صرفا جهت آنالیز فنی مسابقات در کنار تشک حضور دارم. امیدوارم لینک کامل از پلن های بعدی ببینم که بتونم دقیق بررسی کنم و نقاط ضعف و قوت رو بیان کنم

پی نوشت2: خیلی هم دنبال این نباشین که من کیم
    ویرایش توسط آنالیزور : 03-16-2016 در ساعت 05:03 PM

کلمات کلیدی این موضوع