-

نوشته اصلی توسط
partizan
با سلام خدمت همه دوستان
خصوصا دوستان پاک باز ما در جنوب شرق !
صحبتم رو با یه خواهش از مدیریت آغاز میکنم و اینکه حرفهای خصوصی زده شده رو در صورتیکه دو طرف رضایت داشته باشند اجازه پخش تو فروم رو بدند
علیرضا
یه عکس از پست تلگرام بین من و جعفر رو گذاشتی تو فروم
لطف کن همه رو کامل بذار نه اینکه فقط یک قسمتش رو ببری و بذاری ! بعد از اون عکس تلفنی صحبت شد و اکانت از حذف برداشته شد تا به شمال شرق برگشت داده بشه ! 120 ساعت بعدش پیام من رو تلگرام علی کینگ اس موجود هست که درخواست بک شدن اکانت رو داریم !! بحث پول پرداخت شده به جعفر عزیز پیش اومد دقیقا هم به ایشون اعلام شد پرداخت میکنیم اکانت رو به ما پس بده بعد اکانت حذف شد ! این از این
در هر صورت چند تا سوال واضح میکنم دونه دونه جواب بدید جواب خودم رو هم این پایین میذارم !
1- قبول دارید تو شمال شرق اکانت خریدید ؟ یا خیر ؟؟
2- قبول دارید این کار دخالت بیجا تو تمامیت ارضی و سیاستهای شمال شرق بوده یا خیر؟؟
3- قبول دارید اکانتی رو که خریده بودید راضی به حذفش شدید که دفش تو شمال شرق استفاده نشه یا خیر؟؟
4- حذف اکانتهای دف ساز شمال شرق با فرض اینکه شما به قول خودتون مشکلی با شمال شرق ندارید جز این رو نشون میده که در آینده میخواید زیر حرفتون بزنید؟
5- هفته سوم سرور با دوستان اتحاد هیروز تو شمال غرب مگه متا نگردید؟ درخواست متحدی نزدید؟؟ کسی اومد اینجا بهتون بگه شمال غرب زیر پرچمتون شد یا فلان و چنان ؟؟! یا به تصمیم و نظرتون احترام گذاشته شد !
6- شمال غرب زیر اتک شما رفت شما دقیقا چی کار کردید ؟ غیر از این که نشستید نگاه کردید ؟ متحدتون که به حرف شما اعتماد کرده بود زیر اتک های حنوب غرب ضربه خورد؟؟
7- مسبب دو تکه شدن شمال غرب کی بود و کی هست ؟ کسی جز شما که دوره افتادید دونه به دونه زنگ زدن و وعده و وعید دادن ؟! در عمل هم صفر !
8- شمال شرق به میل شما رفتار نکرد چون برخورد شما روچه با خودش سر دو تا اکانت دفساز پیش و پا افتاده و استفاده از پسورد سپهر و ... دید انتظار که نداشتید من بخاطر رفاقت بیرون بازیم یا اینکه کل سایدم رو بهتون بفروشم که بیام واندر رو اکانت خودم بردارم شما کمک کنید؟؟
9- میلاد جان شما یه سرور تو شمال شرق بازی کردی ، قبل از شروع سرور هم به من زنگ زدی گفتی من نمیخوام با جنوب غرب متا باشم میخوام درگیر شم با جنوب غرب جواب من چی بود ؟ گفتم من نمیتونم بهت قول بدم که حتما درگیر شیم امکان داره متا باشیم ، امکان داره درگیر شیم ولی اگه صد در صد میخوای درگیر بشی برو جنوب شرق چون با جنوب غرب درگیر میشن غیر از اینه ؟ ما اگه بردن به هر قیمتی برامون مهم بود یا حریفمون جنوب شرق بود هیچوفت تو و آرمان تموچینو نمیفرستادیم اونجا ! یا مهرداد پکر عزیز رو که لیدر من هم بوده و ازش قول گرفته بودم شمال شرق پلی بده رو خودم زنگ نمیزدم که بره جنوب شرق که دوستان قدیمی اش هستن !
10- سه راند رو جنوب غرب اتک لانچ کردید حتی نذاشتم سپهر یه دونه دف به جنوب غرب بده که بازی برابر باشه از اول با جنوب غرب متا بودیم ؟ دف شمال شرق میرفت رو جنوب غرب ثابت نه همر زئوس صفر میشد نه نان کپ تازه استارت خورده فور فان معنی بیطرفی که در واقع به ضرر جنوب غرب بود یعنی این برحورد حنوب غربی که زیر اتک بود چی بود ؟ 2 تا اکانت هایی که دف ساز بودن تو شمال شرق و خریده شده بود رو بک داد با اینکه زیر اتک بود ! برخورد شما چی بود دو تا اکانت شمال شرق الان دقیقا کجاست ؟؟
دوستان یک هفته هست دارید سر یه تصمیم که اختیارش با شما نبوده و باید بهش احترام بذارید بحث میکنیم !
هنوز درک و فهمتون نرسیده که شاید 4 تا اکانت دف ساز از یه آدم گشنه بتونید بخرید
ولی پلیرهای شمال شرق شرفشون رو به شما نمیفروشن
به یکی زنگ زدید بیا بریم بیرون دلمون تنگ شده واست !
به یکی زنگ زدید قول گلد و کمک مالی دادید !
به یکی زنگ زدید قول واندر و کتیبه دادید !
به یکی زنگ زدید تمام مرده و زنده اش رو ردیف کردید که این کار رو نکنه !
به خدا یه بازیه بشین بازیتون رو بکنید ببخشید شمال شرق با تمام تلاشهای شبانه روزیتون دو تیکه نشد که شما راحت کارتون رو بکنید من از شما معذرت میخوام !
جعفر جان اکانتهای دف ساز حنوب شرق انباراش سر ریز نشن خوب تعدیل بزن !
شاد باشید و خوش
1-آره
2- چرا قبول داریم ولی اگه SW سهیل میخرید تجاوز به خاک Ne نمیشد ؟ خب ما خواستیم دست ساید رقیب نیفته دیگه مشتی
3-سوال گنگ است و قابل فهم نیست
4- بله
5- آخه یه چیز کوچیک بود و با سیاست و این حرفا الکی هم همه نکردیم که بگیم آره کلی بحث کردیم که متا شدیم
6- خو این سوال یعنی اینکه میخواید NW رو بندازین به جون SE - خودش یه سیاسته دیگه جوابه چی بدم آخه ؟ (البته جوابش اینه که لیدارا باید حرف بزنن راجعبه این داستان با خودشون)( نه اینکه SE بیاد ُُSW رو بزنه بعد بیاد به SW بگه دیدی NE واست هیچ کاری نکرد ؟ (سیاست 2 به هم زنی )
7- (سیاست 2 به هم زنی )
8- یا زیر پرچم SE یه زیر پرچم SW دیگه
9- این دیگه مخصوصه . من نگفتم با SW درگیر شیم (الان آقا ماهان از دست من ناراحت میشه). گفتم متا شیم ولی واندر همدیگه رو بزنیم نه اینکه یه واندر بدیم بالا . گفتم چرا خودت سپهر و....... واندر بالا ندن ؟ بریم واسه ساید دیگه بازی کنیم ؟ شما منو آرمانو فرستادی SE ؟ بحث SE رفتنم خیلی خیلی قبل از سرور شروع شده بود . آقا سپهر در جریانه که چقد باهاش صحبت کردم . حتی گفتم شما واندر خودتونو بدین بالا من خودم دف میدم بهتون ولی زیرپرچم نباشین . حالا من یچی میگم ماهان ناراحت شه . شما نبودی میگفتی منم از این وضعیت خسته شدم ؟ شما نبودی H3 گندم ماهان گندم واندر ماهان گندم دفاعی های دفکوردیناتور ماهان رو میدادی آخر بازی هم واندره خودتو کیلین کردن ؟ شما نبودی همرت که چسبیده به بیگ سرور بود رو با هدف انبار غذا زدی رو واندر ماهان ؟ شما به شایان shangfie زنگ نزدی واسه i3 ؟ king SE ؟ شما نبودی گفتی تیم ندارم وگرنه 100 بار تا الان میزدمشون ؟
10- اینم چیزی نمیفهمم . چون کلا اطلاعات اشتباهه
11- هم اینکه فقط و فقط به خاطر مورد 9 جواب دادم آقا مانی چون حرفا رو چیزی که به نفع خودتون بود گفتین .
آخرای حرفاتونم بازم داری میگی SE کثیف بازی میکنه . اشکال نداره
من که دیگه بازی نمیکنم این سرور و فینال هم میام با خودتون ولی با رمان نوشتن کسی برنده بازی نشده
بچه های ما همه واسه فان میان فروم
:دی
بچه های ما به پلیر های شما زنگ میزنن ؟
قول واندر ؟ دل تنگی ؟ سنگی ؟ رومی ؟ زنگی ؟بحث متا SE NE خیلی جدی بود و من خودم 4 بار حضوری با علی کینگ اس ای حرف زدم . ولی نگاه کنین کسی که خواب باشه 2 بار صدا کنی بیدار میشه ولی کسی که خودشو زده بخواب دیگه..................... . اینه دیگه حکایتش
خودت میگی این یه بازیه بعد به ما میگی درک و فهم ندارین ؟ آقا ما نفهم . ما خنگ . مارم خدا آفریده والا .
فقط همینو از خودم بگم که رمز 7-8 تا اکانت خوب SW و 4-5 تا از بچه های NE که همه رفیقامن داشتم . خدا شاهده یک بارم لوگین نکردم نگاه کنم .چه برسه برم روش 24ک گلد رو به باد بدم و همرش رو به باد بدم /
بازم شرمنده یه سرور لیدر ما بودی و کلی حال دادیم به هم از این به بعدم همینطوره ایشاله
موفق باشین
یه صحیت هم به همه لیدر های خوب سرور
سعی نکنین با سیاست ، کسی یا سایدی یا هر چیزه دیگه رو خراب کنین
کل سرور بهتون افتخار کرد . اوکی . ولی براردره من یه کار کن خودتم به خودت بابت انسانیتت افتاخر کنی
سالم و شاد و سربلند باشین
Milad
200t
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن