-

نوشته اصلی توسط
partizan
لینک ها رو کامل بذارید تو فروم
لطفا
مورد بعدی
پلن اگه بشه اسمش رو گذاشت افتضاح بود با توجه به میزان کشته شدن دفاع و تروپ هجومی که دفاع شده واکنش جنوب شرق هم عالی بود
در مورد سهیل صرفا نظرم رو میگم بعنوان کسی که 3 تا سرور جلوش بازی کردم یه سرور هم باهاش رو یه اکانت به نظر من جزو 10 تا پلیر برتری هست که از زمان ای ار تا الان من دیدم سیستم بالا کشیدن اکانت و همرش هم عالی بوده تا اینجا حالا اینکه احساسی تصمیم گرفته یا مشکلاتی داشته که خواسته از شر اکانتش خلاص بشه چیزی از ارزش هاش کم نمیشه
پ.ن. بیاید تو فروم بحث فنی کنید فروم گرم شه و یه لطفی هم کنید بد نیست اسم اکانتتون رو هم بنویسید زیر پستتون آدم بفهمه این پست تو فروم از طرف کدوم اکانت میاد با تشکر
مانی خود سهیل نبود خودش تقریبا یه ۱۰روزی هست که نیست و هیچ ارتباطی* هم به اون دیوار شدنش تو پوشراش نداشت
پلیر اکش زیادی احساسی* برخورد کرده اونم البته مشکلات خودشو داشته اما خیلی* بهتر بود با لیدر سایدش هماهنگ میکرد
در باره چیزی هم که برا se گفتی* هیچ کار خاصی* نکردن یکی* ۳۰ ۴۰ک دف ریخته بودن همین
اتکا اونقدر بد بودن که اصلا ولشونم میکردی هیچ اتفاقی* نمیفتاد
اگه به جا اینکه موج هارو ۵۰تأیی ۲۰۰تأیی گذشته بود دست کمش کراپ لاک شدن ۲تا تارگت بود
ولی* واقعا نمیدونم چی* تو ذهن لانچر بوده به هر حال فعلا se طرف خوشحاله ماجراست بشونم تبریک میگم
sepehr
green man
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن