-

نوشته اصلی توسط
partizan
لینک ها رو کامل بذارید تو فروم
لطفا
مورد بعدی
پلن اگه بشه اسمش رو گذاشت افتضاح بود با توجه به میزان کشته شدن دفاع و تروپ هجومی که دفاع شده واکنش جنوب شرق هم عالی بود
در مورد سهیل صرفا نظرم رو میگم بعنوان کسی که 3 تا سرور جلوش بازی کردم یه سرور هم باهاش رو یه اکانت به نظر من جزو 10 تا پلیر برتری هست که از زمان ای ار تا الان من دیدم سیستم بالا کشیدن اکانت و همرش هم عالی بوده تا اینجا حالا اینکه احساسی تصمیم گرفته یا مشکلاتی داشته که خواسته از شر اکانتش خلاص بشه چیزی از ارزش هاش کم نمیشه
پ.ن. بیاید تو فروم بحث فنی کنید فروم گرم شه و یه لطفی هم کنید بد نیست اسم اکانتتون رو هم بنویسید زیر پستتون آدم بفهمه این پست تو فروم از طرف کدوم اکانت میاد با تشکر
اوه من خوراکم بحث فنیه مانی.
این تلفات گندم خور که از نیما و سهیل دیدیم معلومه دفاع سنگین نبوده.این تایم سرور هم خوب معلومه همر 0 هم بشه اتفاق خاصی نیفتاده.
اما برای استارت فروم برای داغ شدن خوب خوب بود.
اینجور هم که حرف زده شده درباره اتک معلومه پلنی نبوده.یه اکانت اتک داده اومدن جلوی خسارت بیشتر بگیرن یکم شلوغ کردن شاید تلفات بیاد پایین.
خیلی مهم:همه سر کارید این سرور ش ش 100 میشه میره.از بازی لذت ببرید فقط.ما هرکی رو اراده کنیم میزنیم تو دیوار برو هم نیستیم.خخخ
پ.ن:سپهر تو کجای داستان بودی بهت تسلیت گفتن من نفهمیدم.
پ.ن:ایشالا انقدر ج غ با ج ش بزنن همو بعد ما با ش غ بریم برای 100 کردن.
پ.ن:ما که هیچ احدی تو ش غ نداریم اما حیفه 2 دسته هستن.ایشالا یکی بشن سرور کیفیتش بره بالا و همه لذت ببرن از سرور و داستان های اینده.
مانی داداش بیا تحویل بگیر به امید خدا از فردا ش ش با این پست شخم میزنن عید هم میریم به تفریحمون میرسیم.خخخ
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن