نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    درود بر تمام دوستان!!! جالبه از خاطرات صحبت کردن!! والا بخدا!!! راجع به سرور فینال من یک پست میدم و تمام دیگه حرفی و جوابی نمیدم. واسه بردن se تو اون سرور نیاز به تیم شما نبود ماهان جان با اینکه عالی بودید!!! همین ارمان و اویشن واسه کل se بس بودن!!! من موندم چی جوری این ارمانه دوباره روش شده se بازی کنه!!! برو با همون رفیقات با ne بازی کن بچه جان. اویشن که دیگه نگو نیاز به حرفی نیست راجع بهش و همه میشناسنش!!
    این سرور هم به کام دوستان انشالاه خوش بیاد.
    عزیز شما نباید هم درباره سرور فاینال بیشتر از یه پست برای گفتن داشته باشید! شما که مید گیم حذف کردید رفتید! اول سرور هم تاپ لیدر بودید چراغتون زرد بود! درباره آرمان و سیاستش توی اون سرور حرفی ندارم! خودش میاد جواب میده! هر چند که بارها گفتم سبک بازیش تو اون سرور رو نپسندیدم و هرگز هم تایید نمی کنم! حالا آویشن بد شد! اون موقع که جی وان برا مصلحت ساید حذف کردم استقبال کردید! حتی خیلی هاتون بدتون نمیومد بیام رو اکانتتون بازی کنم ام ام آنچنانی دادید که آویشن اکانتش و فدای سایت کرده و رفته! از کی تا حالا آرمان که تو تیم برنده سرور فاینال بود با آویشنی که برای ساید کم نذاشته یکی شده برای شما؟؟!
    در حد سطح بازیتون اگر حرف نمی زنید حداقل در حد تایمی که می زارید و بهایی که می دید صحبت کنید! شما فاینال هیچ کاری نکردید که بخواید گلایه مند باشید یا کسی بهتون بدهی داشته باشه!
    ویرایش توسط AviShaN : 03-07-2016 در ساعت 12:23 AM

2. تشکر HIPPO, GREEN MAN, Hellseeker تشکر نمود
    پسندیدن HIPPO, GREEN MAN, Hellseeker پسندید

کلمات کلیدی این موضوع