نقل قول نوشته اصلی توسط Gladiator نمایش پست ها
915b98657cee538d4b1d3e6f98ab656ebd118d28.jpg

لول.طرف 102هزارتا نیروی سایدش دیوار شده. لیدر کل سایدشون 2بار کاتا شده. 800تا کاتا از دست دادن حالا با کمال وقاحت میاد میگه آدم با گرزی اینسرت نمیکنه.لول10کیلو گرزی در مقابل این همه تلفات چه ارزشی داره اخه

ae4abdc76fe9f71719d161cfaa76f9378b4397d1.jpg
واقعا خنده داره که اینسرت میشن میان حرف هم میزنن تازه فقط سکوت کنید تا کمتر بهتون بخندیم
سلام و خسته نباشید
اولا من فقط اون پست رو گذاشتم تا تحلیل بشه و برسی نه اینکه شما بیایی بگین این شد آن شد
دوما فیدر زدن زیادم جالب نیست
سوما اون 10 کی گرزی نبود حدودا تو لینکهایی که گذاشتم 17 کی گرزی بود البته غیر لینکهای دیگه حالا از اون طرفم لاست بی گندمی و غیره هم اضاف بشه خودش یه همر میشه که تا الان زحمت کشیدن اوردن بالا پس در نتیجه یه همرم اینجا به باد رفته
غیر اون دف های ساید البته دف سایدهای دیگه
من به این چیزاش کاری نداشتم فقط پست گذاشتم همه اون رو تحلیلا و بررسی کنن که ایا خوبه از گرزی برا اینسرت استفاده بشه یا نه متاسفانه هر کسی یه چیزی مینویسه
با تشکر الیسا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Gladiator نمایش پست ها
915b98657cee538d4b1d3e6f98ab656ebd118d28.jpg

لول.طرف 102هزارتا نیروی سایدش دیوار شده. لیدر کل سایدشون 2بار کاتا شده. 800تا کاتا از دست دادن حالا با کمال وقاحت میاد میگه آدم با گرزی اینسرت نمیکنه.لول10کیلو گرزی در مقابل این همه تلفات چه ارزشی داره اخه

ae4abdc76fe9f71719d161cfaa76f9378b4397d1.jpg
واقعا خنده داره که اینسرت میشن میان حرف هم میزنن تازه فقط سکوت کنید تا کمتر بهتون بخندیم
سلام و خسته نباشید
اولا من فقط اون پست رو گذاشتم تا تحلیل بشه و برسی نه اینکه شما بیایی بگین این شد آن شد
دوما فیدر زدن زیادم جالب نیست
سوما اون 10 کی گرزی نبود حدودا تو لینکهایی که گذاشتم 17 کی گرزی بود البته غیر لینکهای دیگه حالا از اون طرفم لاست بی گندمی و غیره هم اضاف بشه خودش یه همر میشه که تا الان زحمت کشیدن اوردن بالا پس در نتیجه یه همرم اینجا به باد رفته
غیر اون دف های ساید البته دف سایدهای دیگه
من به این چیزاش کاری نداشتم فقط پست گذاشتم همه اون مطلب رو تحلیلا و بررسی کنن که ایا خوبه از گرزی برا اینسرت استفاده بشه یا نه متاسفانه هر کسی یه چیزی مینویسه
با تشکر الیسا