-
صندلی داغ

نوشته اصلی توسط
** NAZI **
1-زنبور چيست؟
درود به نازی خانم فکر کردم صندلی داغ تموم شده :دی نمیدونم چرا خبری نیست آدم روی صندلی میشینه یاد صندلی های سرد دانشگاه می افته که هیچ خبری نیست :دی
زنبور جانور موزی است که برای انسان ها دیش ( میخواستم یکچیز دیگه بگم گفتم ویرایش می شه ) میکنه و به روح ما میخنده و ما آدم ها میخوریم و به به میکنیم واقعا در خلقت زنبور مونده ام :دی
2-قبل از اين که پسر شجاع دنيا بياد اسم پدر پسر شجاع چي بود؟
پدر خالی بود وقتی پسرش بدنیا اومد و زنش مرد به خاطر یادبود زنش اسم خودش رو گذاشت پدرپسر شجاع . بسوزه درد عاشقی
3-يک ميوه بگو با حرف :چ:غير از چاغاله بادم؟
چغندر( اول فکر کردم با حرف ج گفتی یکی دوتا نوشتم بعد دیدم نوشتی پاغاله :دی بعد فهمیدم چ هست :دی میوه چیکو هم هست :دی
4-از نظر تو من چه آدمي هستم؟؟ بي شوخي بگو
باز از این سوالات سخت - شناخت زیاد ندارم یکی دوتا عکس بفرست حداقل از روی عکست بگم چه شخصیتی داری ( ستاد اغفال دختران دهه هفتادی )
5-سوسک ترسناکه؟
نه اصولا من خیلی راحت می کشمشون فیلم مرد سیاه پوش نمیدونم چند بود یکی از ادم فضایی ها هم خانواده با سوسک بود و وقتی یارو زیر پاش سوسک ها رو می کشد و له میشد من کلی حال میکردم :دی
6-اسم جد جد جد جد جد پدر بزرگت چيه؟
اون جدی که تو گفتی که اسمش آدم هست احتمالا زنش هم حوا بود ولی بابای بابای بابام اسمش علی خان بود :دی اسم پسرش سلمان و اسم پسرش محمدحسین و اسم پسرش آرش
7-اگه خواستي به من حرفي بزني چي ميگي ؟
یک گروه مردم آزاری درست کن بعد پلن کاربر آزاری بزار ملت رو عزیزت کنیم اینقدر حال میده
8-اسم ستايش به چه زباني است؟ منظورم ترکي و...است
از اسم ستایش بشخصه بدم میاد ریشه قارسی داره و معنی اونم هم به احتمال زیاد سپاسگزاری از پروردگاره
9-بنظرت من تورا دوست دارم؟
اگر از لحاظ کاربری بگیم آره ولی از لحاظ غیره فکر نکنم
البته من شخصیت اجتماعی ام هم حدودا مثل شخصیت مجازی ام هست با کمی جزئیات
10- کی میخواین نی نی بیارین؟
برنامه ای برای چند سال آینده نداریم حدودا 5 سال دیگه
11- اسمشو چی میذاری؟
اسم پارسی میزارم اسمی هم میزارم که به فامیلم همخوانی داشته باشه هنوز به فکر بچه نیستم چه برسه به اسمش :دی
12-برنامت برا 5 سال بعد چیه؟
برنامه فعلا بچه است
شایدم هم برم یک کشور استوایی برای زندگی هنوز که فعلا مشغول جمع و جور کردن زندگیم هستم :دی
فعلا اینا
پ . ن : دوستان تعداد سوالات رو لطفا کم کنین تا بتونیم بخونیم و سوال تکراری نپرسیم
-اراااادت کامل حاجی
هاهاهاها دماغ سوخته خریداریم آرش =)))
جواب بارنگ آبی
منم تورو معرفی نمیکنم حال بقیه بچها گرفته بشه
راستی این صندلی چقدر سرده بیچاره محسن حق داشت روی صندلی یخ بزنه و چند روز نیاد فروم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن