نقل قول نوشته اصلی توسط BIG____BANG نمایش پست ها
اگه ادم از طرف ساید حمایت خوب بشه جنگ اموز یونیک بعد اون عالیه.برای غارت هم چکمه خوبه و کسانی که گول هستند و غارت گر هستند و رعد میسازند عالیه.میتونن با چکمه منابع رو از ساید خودشون که هیچ از ساید های دیگه هم بدزدند،مخصوصا کسانی که دهاشون پراکنده هست و رو همه رعد میکشن،با این روش میتونن حداقل سربازخونه و اصطبل و پادگان هر ده رو حداقل شارژ کنن.البته اینا هم نیاز به پارکینگ دارن و مرتاض براشون مهم تره
پس تو اسپید پایین به نظر من
1-مرتاض
2-گول چکمه2-توتن جنگ اموز
3گول جنگ اموز3-توتن چکمه
رومن هم روش بحث نمیکنم چون حالت های مختلفی یه اک رومن میتونه داشتخ باشه،ولی برا رومن هم همون بالای تقریبا مد نظره
درود

قصد جسارت به شما رو ندارم یه مطلبی رو کلی میخوام عرض کنم از این پست شما هم وام گرفتم.

اشتباه ترین دیدگاهی که من بین پلیرهای جدید میبینمم این هست که فکر میکنن چکمه برای غارته وتوی سرورهایی که بازی میکنم یا به لطف دوستان روی اکانت ها میرم و نگاه میکنم به سرور میبینم که تاپ10 غارت دست کسانیه که چکمه دارن در صورتی که کار چکمه چیز دیگه ایه . اصلا کسی که چکمه داره وقت نمیکنه غارت کنه چه برسه بره توی تاپ غارت.

چکمه استراتژیک ترین کتیبه بازیه و دست دو دسته از بازیکنان باید قرار بگیره که این رو لیدر منطقه باید مدیریت کنه.
1) دسته اول کسانی که تخصص عجیب در خفت کردن دارن که ترجیحا اکانت گول باشـه و دارای رعد بسیار عالیه و در درجه بعدی توتن و شوالیه.

یکی از تیم ورکتررین کارها توی سرور ها اینه که یه اکانت رومن رو برنامه بهش بدن از اول سرور فقط جاسوس بسازه با توجه به سرعت بالای جاسوس رومن و یک یا دو اکانت گول رو رعد بسازن تا زمان کتیبه ها و بعد از اومدن کتیبه ها یه چشم عقاب بدن به رومن یه چکمه بدن گول. خیلی راحت اکانت رومن واحه ها یا فیدر های اکانت های مطرح ساید رقیب رو جاسوسی کنه (ترجیحا زمان لندینگ جاسوس ها بین 1:30 صبح تا 3 صبح باششه که معمولا پلیرها خوابن متجه نمیشن.) وتوی همین تایم توی گارنا باشن پلیرهای 3تا اکانت موصوف هر جا نیروی پارک شده بود گول با رعد و چکمه به سرعت خفت میکنه. خیلی حال میده خفتینگ.

2) دسته دوم پلیرهایی هستند که ترجیحا به مرز نزدیک باشن و کاتای خوبی شارژ کرده باشن رو اکانتشون.

این دسته از بازیکنان میتونن با همون اکانت رومن جاسوسه که بالا گفتم هماهنگ باشن وکپ های مختلف رو جاسوسی بگیرن و شبی 1دونه کپ از حریف صفر کنند.

اگه دقت کنید کارهای خیلی بهتــر از غارت کردن با چکمه میشه انجام داد.

سربلـند،پیــروز ودنبالـه دار باشید.