-

نوشته اصلی توسط
lynch
سلام لیدر جان از بذل توجه شما کمال تشکر دارم به لطف رهبری حضرت عالی حال ما خوب است و ملالی نیست جز چند مورد کوچیک.
از قدیم گفتن یه سوزن به خودت بزن بعد ملت و چوبکاری کن اصلا اعدام کن برادر شما کلا غایبی وقتی هستی اوامر داری خواهش من و دیگران که افتخار آشنایی با شما رو از اول نداشتیم نمیدی .
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی ؟
و بالا سر ساید بمونی سایدی که انگیزه از من و امثال من از بین بردی به لطف حضرت عالی باید تو فروم درخواست بدیم و تبادل نظر بکنیم آقا از وقتی کتیبه ها اومدن ما تو صفیم . ولی یادتون نیست بعد دف میخوایین نامه میدین ما هم اطاعت میکنیم منابع میخوایین اطاعت امر ولی برادر من این رسمش نیست تقریبا تو نصف پلن های دفاعیی و هجومی ساید بودم ادعا ندارم ولی حالا شما موندی و حوضت چشم من هم حذف میکنم نه به خاطر این حرف که تو فروم زدی بلکه بخاطر اینکه بدونی جواب درخواست کتیبه نمیدی و بعد نامه میزنن که حذف میکنن نامه میدی که ....
کم گوی و گزیده گوی چون در ....
نیما
سلام بر نیمای عزیز
داداشی اینجا جاش نیست,هم جای این نیست که عارف بخواد از کمبود تیم ورک گلایه کنه,هم جای این نیست که شما مشکلات لیدرشیپ سایدو مطرح کنی
طی همون نامه ای که به شما و خیلی های دیگه دادم تازه از فردا میخوایم با هم کار کنیم,جالبه شما و مدیا از معدود کسانی بودین که جواب دادید برای همکاریهای ساید,اگه کاریم نکردم این دو روز تنها دلیلش اینه که عیده دیگه .. منم آدمم :دی درگیرم یه خورده(از نوع خوبش) داریم اینجا بازی میکنیم نه برای اینکه چیزیو به کسی ثابت کنیم,داریم با هم ادامه میدیم که از کنار هم بودنش لذت ببریم
به عنوان برادر کوچیکت هم از شما هم از بچه های ساید میخوام این بحث های حاشیه ای رو بگذارین کنار اختلافاتتونو بگذارید کنار تا این چند ماه آخرو دور هم لذت ببریم از بازی,فراموش نکنید همین الانش متای جنوب بازیو برده تموم شده رفته درسته انگیزه ای برای ادامه بازی نیست
ولی انگیزه شخص من شما و امثال شمایید تو ساید ...
پ.ن:وقت برای نقد ساید هست ولی الان وقتش نیست در ضمن دیگه اونایی که تو ساید موندن این قدر از بازی درک دارند که بدونند مشکلات ساید کجا بوده نقاط قوتش کجا بوده دیگه گفتنش خیلیم ضروری نیست اونم تو این مقطع ار بازی
پ.ن: راستی سال نو همه مبارک
ویرایش توسط Osiris : 03-28-2015 در ساعت 11:48 AM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن