-

نوشته اصلی توسط
MOD AdMirAl
درود
دوست عزیز شاید مشکل از بییان الکن و ناقص من بوده که منظورم رو درست نرسوندم بنده هم دقیق با شما موافقم پوش فقط زمان کتیبه ها انجام میشه و برای ران کردن جنگ آموز یا ساخت انبارها که کتیبه ها سریع بچرخه و تعدادبیشتری پلیر از کتیبه استفاده کنن.
با این جملتون هم خیلی موافقم
در مورد محدودیت غارت جانشینی هم بله اینجا هم همون محدودیت برقراره.
خوب کاری نداره موقع غارت از جانشینی در میارن
در آخر نگفتین آیا قانونیه؟
یه سوال دگه :دی
دوباره همون 3 تا اکانت به جای منابع از 2 اکانت دگه دف می کشن بطوری که هر 3 فعالیت اصلی شون تو یه اکانته
آیا این قانونیه؟
صد سال ره مسجد و میخانه بگیری
عمرت به
هدر رفته اگر دست نگیری
بشنو از پیر خرابات تو این پند
هر دست که دادی به همان دست بگیری
شیخ بهایی
-

نوشته اصلی توسط
Knig}{T
خوب کاری نداره موقع غارت از جانشینی در میارن
در آخر نگفتین آیا قانونیه؟
یه سوال دگه :دی
دوباره همون 3 تا اکانت به جای منابع از 2 اکانت دگه دف می کشن بطوری که هر 3 فعالیت اصلی شون تو یه اکانته
آیا این قانونیه؟
بازم نمیشه دوست عزیز سیستم بصورت خودکار اعلام میکنه (قبلاً اعلام میکرد الان نمیدونم) که شما طی 72 ساعت گذشته جانشین اکانت بودین و بازم محدودیت اعمال میشه
درضمن جانشین بودن اکانت هم محدودیت زمانی داره (اینم مطمعن نیستم قبلاً بعد مدتی بصورت جانشینی نمیشد وارد اکانت شد) که شما مجبور میشدی مجدد با پسوورد لاگین کنی تا مجدد با جانشینی بتونی وارد بشی که بازم معضل غارت نکردن و اینکه طی 72 ساعت اخیر لاگین جانشینی داشتی بخوری تا نتونی غارت کنی.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم البته اگر همچنان کما فی سابق قوانین این چنین باشه.
-

نوشته اصلی توسط
kingphoenix
بازم نمیشه دوست عزیز سیستم بصورت خودکار اعلام میکنه (قبلاً اعلام میکرد الان نمیدونم) که شما طی 72 ساعت گذشته جانشین اکانت بودین و بازم محدودیت اعمال میشه
درضمن جانشین بودن اکانت هم محدودیت زمانی داره (اینم مطمعن نیستم قبلاً بعد مدتی بصورت جانشینی نمیشد وارد اکانت شد) که شما مجبور میشدی مجدد با پسوورد لاگین کنی تا مجدد با جانشینی بتونی وارد بشی که بازم معضل غارت نکردن و اینکه طی 72 ساعت اخیر لاگین جانشینی داشتی بخوری تا نتونی غارت کنی.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم البته اگر همچنان کما فی سابق قوانین این چنین باشه.
من یه بار تو حراجی نمی ذاشت تو اکانت که جانشینم چکش بزنم از جانشی برداشتم و بدون هیچ مشکلی دوباره برگشتم
حالا آدمین ها سوال 2 منو جواب بدن ممنون می شم
عمرت به
هدر رفته اگر دست نگیری
شیخ بهایی
-

نوشته اصلی توسط
Knig}{T
من یه بار تو حراجی نمی ذاشت تو اکانت که جانشینم چکش بزنم از جانشی برداشتم و بدون هیچ مشکلی دوباره برگشتم
واقعاً!!!!
یعنی اگر اینطوره باشه اول از همه برای دوستان قدیمی دژکوب متاسفم که چنین چیزیو به عنوان باگ به تیم توسعه دهنده سایت به عنوان باگ گزارش ندادن و احیاناً سوء استفاده هایی کردن (بخاطر امکان جابجایی سیلور از اکانت مولتی به اکانت اصلی) و اگر این مورد برای جانشنی اکانت درمورد غارت هم صدق کنه که دیگه بدتر!
بعد اون خود مسئولین سایت و علی الخصوص اونایی که به عنوان پلیر حرفه ای تو تصحیح باگ ها به تیم توسعه دهنده کمک میکردن.
سوال دومتونم انشاالله مدیرا جواب میدن/
-

نوشته اصلی توسط
Knig}{T
دوست عزیز همچین چیزی که شما میفرمایید امکان پذیر نیست؛ همین الان خودم روی یه اکانت تست کردم نمیشه.
خواهش من اینه که بیخود جو ندین توی تاپیک ها . یه لحظه شوک شدم این پست شما رو خوندم چون اینجوری نقل وانتقال نقره عملی میشه و خیلی کارهای دیگه.
اگر کماکان بر نظرتون استوار هستید که میشه لینک بدید در پیام خصوصی به بنده تا به تیم برنامه نویسی ارائه بدم در غیر اینصورت اعلام کنید که حرفتون کذب بوده و صرفا یه چیز گفتید که یه چیزی گفته باشید. غیر از این 2حالت موردی رو نمیپذیرم و اکانت شما به مدت محدود توقیف خواهد شد.
در مورد سوالتون هم اونی که شما میگید عملی نیست چون جانشین محدودیت غارت داره پس عملی انجام نمیشه که تخلف محسوب بشه.
استنباط من از سوال ها و گفته های شما اینه که صرفا میخوای حرفی زده باشید.
کار ما اینجا شده فقط به شکیات و ذهنیات دوستان جواب بدیم مبادا شائبه ای برای بازی ایجاد نشه. من بعد از این هرگونه اعلام باگ یا گزارش تخلف یا مانند اینها بیاد کف فروم بدون مدرک و سند . فورا اکانت توقیف میگردد..
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MOD AdMirAl
دوست عزیز همچین چیزی که شما میفرمایید امکان پذیر نیست؛ همین الان خودم روی یه اکانت تست کردم نمیشه.
خواهش من اینه که بیخود جو ندین توی تاپیک ها . یه لحظه شوک شدم این پست شما رو خوندم چون اینجوری نقل وانتقال نقره عملی میشه و خیلی کارهای دیگه.
اگر کماکان بر نظرتون استوار هستید که میشه لینک بدید در پیام خصوصی به بنده تا به تیم برنامه نویسی ارائه بدم در غیر اینصورت اعلام کنید که حرفتون کذب بوده و صرفا یه چیز گفتید که یه چیزی گفته باشید. غیر از این 2حالت موردی رو نمیپذیرم و اکانت شما به مدت محدود توقیف خواهد شد.
در مورد سوالتون هم اونی که شما میگید عملی نیست چون جانشین محدودیت غارت داره پس عملی انجام نمیشه که تخلف محسوب بشه.
کار ما اینجا شده فقط به شکیات و ذهنیات دوستان جواب بدیم مبادا شائبه ای برای بازی ایجاد نشه. من بعد از این هرگونه اعلام باگ یا گزارش تخلف یا مانند اینها بیاد کف فروم بدون مدرک و سند . فورا اکانت توقیف میگردد..
دوسته عزیز مگه من مرض دارم الکی چیزی بگم؟
واسه خودت میبریو میدوزی اول ببین راسته یا دروغه بعد تهدید کن
توی سرور g1 کمتر از 1 ماه پیش الان اسم اکانت هارو برات میفرستم
سوال 2 منم اون نبود در مورده دف بود
والا این پستتو دیدم به خودم هزار تا فوش دادم چرا اومدم الان وقتمو اینجا هدر میدم
- - - Updated - - -
دوسته عزیز فرستادم واست تو پی وی
لینکم نفهمیدم چه لینکی یه که گفتی اسم اکانتا و چیزی که خریدم و قیمته خریدو گفتم
1 ساعت بعد خریدن دوباره جانشین شدیم
این الان یعنی چی ؟ اینجا خودتون میگین ادب رعایت کنین بعد خودتون .............
مشکلات می گیم بلافاصله تهدید می کنین؟
والا خیلی برخورد به من این حرفت اگه تند حرف زدم ببخشید
ویرایش توسط Knig}{T : 03-28-2015 در ساعت 01:25 AM
عمرت به
هدر رفته اگر دست نگیری
شیخ بهایی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن