نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
توضیحاتتون درسته ولی فقط یک نکته رو از جا انداختید
طبق قانون دژکوب هر اکانت جهت مصالح خود اکانت باید مورد استفاده قرار بگیره نه اکانت دیگه ای !
قضاوت این نکته هم در زمان قدیم با مولتی هانتر بود چه تو ای ار و چه الان دقیقا تو دات کام
اون موردی هم که شما میفرمایید مربوط به این قضیه هست که امروز اکانت 1 به اکانت 2 کمک میکنه فردا اکانت 2 یه اکانت 1
زمانی که یک اکانت از اول تا آخر سرور داره مورد غارت قرار میگیره این اسمش کار تیمی نیست !!
باز هم شک دارید میخواید هر سروری که بخواید من با 5 نفر ثبت نام کنم کراپ هاشون رو بکشم بالا هر هفته هم تاپ مدافعین و مهاجمین و غارتگران رو بگیرم
این جریانی که الان وجود داره اسمش نابود کردن بازی سالم هست
اکانت 1 میره خودش رو میکشه فارم اد میکنه سر فارم کردن تلفات میده تایم بالا هم میذاره !
اکانت 2 میاد کپ اکانتهایی که صرفا برای این کار از اول پرورش داده رو غارت میکنه
زحمت 2 تا اکانت قابل مقایسه نیست و سود اکانت دوم هم به مراتب بیشتره !!
ضمن اینکه محدودیت غارت رو هم دقیقا اعمال کردید
سلام
مانی جان به نکته ی خوبی اخرش اشاره کردی ببین مثلا من خودم مثال می زنم همیشه فارم اد می کردم اینا... ولی وقتی می بینم الان 6تاهمر دارم چه طوری شارژ کنم؟نه با ده هایم می تونم نه بارید هرده 500تا!!! خوب دوراه دارم یا مولتی بیارم بالا یابه قول معروف کارتیمی یااینکه بزنم توی دیوار دوتاش نگه دارم!!!!!
خوب یک پلیری که می خواد 6تابیگ همر بزنه پس نباید بازی کنه؟! متاسفانه این مشکل محدودیت اتک وجود داره اگه این ازببین بره باورکن کسی مولتی واسه رید نمی سازه یک مولتی تا بیاد اماده رید بشه یک هفته طول می کشه بایک پک 1000تایی گلد ولی فارم لیست خوب یک روز وبدون هزینه!!!!!!
پس مشکل اساسی تراین حرف ها!