نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 544

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور تورنمنت Final25.a

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MOD AdMirAl نمایش پست ها
    درود

من فقط یه توضیح بدم که یه زمانی سوء تفاهم نشه ؛ بنده تا امروز که در خدمت شما هستم هیچ زمانی سرور اسپید حتی 3ایکس هم بازی نکردم؛ نمیکنم و نخواهم کرد. در نتیجه توی این سرور نیستم که بخوام طرف کسی رو بگیرم.

دژکوب یه بازی فکری ؛ استراتژیک و با برنامه هست ؛ اما متاسفانه توی این سرورها (اسپید-نرمال) که من میبینم فقط بازیکن ها به لطف غارت بالا از ناتارها بهراحتی سربازخونهاشون رو روشن میکنن بدون نگرانی از ساپورت گندم و چون نگهداری همر و ساخت اون بسیار راحت شده هرکسی 2تا 3تا همر داره میسازه در نتیجه از دست دادن یک همر خیلی براش مهم نیست و میاد صاف سیحونکی بدون پلن میزنه به یکی یا دیوار میشه میگه گندمخور آزاد کردم یا رد میشه میگه من شاخم.

در نتیجه بازی اون جذابیت خودش رو از دست داده و هم این که به خاطر استارت خوردنن سریع سرور ها فوری از این سرور به سرور بعدی میرن که این مشگل به لطف آقا امید برطرف شده و استارت سرورهای نرمال حدودا داره به هر 3ماه یکبار میرسه و سرورهای اسپید هم که شکر خدا راندی شده و تا یه سرور تموم نشه سرور بعدی ران نمیشه.

که این تغییرات باعث میشه بازیکن ها به جای پخش شدن توی چند سرور بیان توی یه سرور و عیار واقعی اونجا معلوم میشه هر چند که ممکنه بعضی از پلیرهای خود شاخ پندار در سروری که تعداد پلیر خوب زیاد باشه نتونن بازی کنن و دیگه نیان که این ضرر مالی برای شرکتت به همراه داره اما آقا امید این ضرر رو پذیرفتند تا سطح سرور ها بره بالا.

ما تمام تلاشمون این هست که سطح فنی بازی بره بالا به هر نحوی که شده، تیم برنامه نویسی سعی در استاندارد سازی بازی و به روز کردن ونزدیک کردنن به دات کام دارن ؛ تیم مولتی هانتری به شدت نظارتشون افزودن و تیم مدیریتی فروم هم در حال تهیه مقاله های آموزشی مختلف هستند که سطح فنی بره بالا، اگر به تاپیک سرورهای مختلف سر بزنید من توی تمام سرورها پست گذاشتم که هر کسی تا شب عید یه پلن درست حسابی بره از طرف مدیریت به تیمی که توی پلن موفق شدن چه مدافع چه مهاجم جایزه میدم؛ حالا اگر کسی غیر از این تیم که ما بهش جایزه دادیم کاری نکرده مقصر من نیستم، مقصر خودتون هستید که تنبلی و سستی میکنید و به تنبل بازی عادت کردید.

از بازی لذت ببریـد.
    سلام و درود
    یه سری از این دوستان تو سرور های قدیم ایران چیزی نشدن اینجا هم به جایی نمیرسن فقط با زیر سوال بردن زحمت بقیه می خوان بگن آره ما هم هستیم جالب اینجاست هر چی بیشتر هم تو این سرور ها توسط افراد مختلف صفرشون میکنن ادعاشون بیشتر و بیشتر میشه دوتا سرور سرعت بالا تو 2روزهمر کشیدن فکر کردن بازی بلدن در صورتی که توانایی نگهداری همر تو سرور های کلاسیک و سرعت پایین رو ندارن چه برسه بخوان حرف از زدن واندر بزنن .

نمیدونم فازشون چیه که از تیم مدیریت هم ایراد میگیرن کلا آدمای جالبی هست.
    شما خودتو ناراحت نکن
    ما که میدونیم تیم مدیریت در حال تلاش شبانه روزی برای بهتر شدن سطح و شرایط سرورهستن و رسیدگی به مشکلات از طرف ادمین خیلی هم خوب هست در کل خسته نباشید
    ویرایش توسط Hellseeker : 03-23-2015 در ساعت 03:55 PM
    IRX 2 : Hellseeker
    IRX 3 : Hellseeker
    IRX 4 : Hellseeker
    IRX 5 : Hellseeker
    IRX 6 : Hellseeker