نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آقا ما آب رو نگه داشتیم واسه چنین روزایی که تقدیم کنیم به دوستانی که لازم دارن. ما که از اولش گفتیم حوصله نداریم.

در واقع هامر جنوب رو (لنگه دمپایی) خود جنوبی ها دیوار کردن. اگه میذاشتین ما همونجوری بی خیال پیش بریم شاید این پلن هم جواب می داد. ولی خب با کل کل کردناتون مجبورمون کردین برگردیم به دیوار کردنهای هفته های پیش. آخه عزیز من اگه بخواهیم بازی کنیم که باید بازیکن در حد پیدا بشه تا حریف شه

فقط کاشکی با هامرهای گنده تر می اومدین. دیوار کردن این لنگه دمپایی ها شاید واسه کل کل تو فروم مناسب باشه ولی خیلی هم مفید نبوده. ما فکر کردیم چندتا همر هیولا دارن میان چقدر دف ریختیم

اون دوست عزیزی که می گفت اینا بهونه است هم دقت داشته باشه. ما اگه بخواهیم می شه. فقط کافیه یه نصفه روز تصمیم بگیریم
    ویرایش توسط Hamster : 03-16-2015 در ساعت 01:22 PM

2. تشکر MO30 DaNgeR تشکر نمود
    پسندیدن MO30 DaNgeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamster نمایش پست ها
    آقا ما آب رو نگه داشتیم واسه چنین روزایی که تقدیم کنیم به دوستانی که لازم دارن. ما که از اولش گفتیم حوصله نداریم.

در واقع هامر جنوب رو (لنگه دمپایی) خود جنوبی ها دیوار کردن. اگه میذاشتین ما همونجوری بی خیال پیش بریم شاید این پلن هم جواب می داد. ولی خب با کل کل کردناتون مجبورمون کردین برگردیم به دیوار کردنهای هفته های پیش. آخه عزیز من اگه بخواهیم بازی کنیم که باید بازیکن در حد پیدا بشه تا حریف شه

فقط کاشکی با هامرهای گنده تر می اومدین. دیوار کردن این لنگه دمپایی ها شاید واسه کل کل تو فروم مناسب باشه ولی خیلی هم مفید نبوده. ما فکر کردیم چندتا همر هیولا دارن میان چقدر دف ریختیم

اون دوست عزیزی که می گفت اینا بهونه است هم دقت داشته باشه. ما اگه بخواهیم می شه. فقط کافیه یه نصفه روز تصمیم بگیریم
    درود دوست عزیز وقتی لینک سبزا رو شد شما پیدات نبود البته حقم داره دژکوب هم ی بازیه ادم وقتی میخوره عصبی میشه وقتی هم فرصتی واسه خودنمایی داشته باشه میاد عرضه اندام میکنه اره عزیزم اون لنگه دمپایی بود که دیوار کردید و اگه توجه کرده باشی خورد خورد زده شده بود بازم دمتون گرم حالا داغ نکن :d
    بازیه ارزش داغ کردن نداره که فیدر زنی تو روز روشن ؟
    پ ن : بجای پست گذاشتن فروم یکم نسیت گرزی به شوالیه رو رعایت کنید
    Past is Past
    e1:just2def

4. تشکر FaTeB, MO30 DaNgeR تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, MO30 DaNgeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRKAVIR نمایش پست ها
    سلام بر شما دوست عزیز

تبریک ویژه خدمت هم سایدی های عزیز
    و یه نکته جالب خدمت شما

به قول یه بزرگی آب بریز اونجایی که سوخته منظورم دماغ بود ادمین گیر ندی ها
    اینا رو نگین چی بگین ؟ =))

من واقعا هیچ حرفی ندارم و قضاوت رو به دوستان واگذار میکنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa southwest b نمایش پست ها
    درود دوست عزیز وقتی لینک سبزا رو شد شما پیدات نبود البته حقم داره دژکوب هم ی بازیه ادم وقتی میخوره عصبی میشه وقتی هم فرصتی واسه خودنمایی داشته باشه میاد عرضه اندام میکنه اره عزیزم اون لنگه دمپایی بود که دیوار کردید و اگه توجه کرده باشی خورد خورد زده شده بود بازم دمتون گرم حالا داغ نکن :d
    بازیه ارزش داغ کردن نداره که فیدر زنی تو روز روشن ؟
    پ ن : بجای پست گذاشتن فروم یکم نسیت گرزی به شوالیه رو رعایت کنید
    برادر عزیزم سلام.

اگر دقت کنید من قبل از نشستن اتک ها و دیوار شدنشون اومدم در مورد یه چیزای دیگه صحبت کردم. ولی خب دوستان کم لطف هستن. یه کمی بی ادبی کردن. اگر هم من چیزی گفتم صرفا روی صحبتم با ایشون بوده. راستش ما این سرور رو اومدیم دور رفقا خوش باشیم که خوشبختانه مرادمون حاصل شده. چند روزی هم بود که در حال رفتن بودیم. ولی وقتی پلن های شما شروع شد حذف اکانت فعلا کنسل شد. چون بدترین زمان برای حذف اکانت وقتیه که روت پلن در حال اجرا باشه یا اتکی باشه. اونوقته که همه چیز حمل بر ترسیدن آدم می شه.
    اگر هم شما رو دلخور کردیم از روی قصد نبوده عزیز

نسبت هم رعایت نشد نشد. بازیه دیگه. درسته که ثابت شده یه ترکیباتی بهتر جواب می ده ولی خب در عین حال ربطی به پست گذاشتن یا نذاشتن تو فروم هم نداره. ما دقیقا دو روزه اومدیم تو فروم چرا هیچکسی ما رو تحمل نمی کنه؟
    همیشه که همه نباید موافق آدم باشن!!!

و اما فاتب عزیز! در مورد دف شدن با هجومی هم اشتباه به عرض شما رسوندن. البته اگه لازم بود این کار رو هم می کردیم ولی خب خوشبختانه اونقدری دف جمع شد و اینسرتهای خوشگل انجام شد که نیازی به دفاع کردن با نیروی هجومی نبود. در ضمن شمالغرب که اصلا هجومی نداره!!!
    ویرایش توسط Hamster : 03-16-2015 در ساعت 02:49 PM

6. تشکر MO30 DaNgeR تشکر نمود
    پسندیدن MO30 DaNgeR پسندید

کلمات کلیدی این موضوع