-

نوشته اصلی توسط
** NAZI **
ممنون از بابت اطلاعاتی که دادین
بله طبق خود dejkoob چکمه یونیک 3 ایکس بوده ولی چون تلاش بر این هست که تفاوت با دات کام به حداقل برسه
تمامی ویرایش های صورت گرفته در دات کام در dejkoob هم صورت میگیره
تا جایی که بنده اطلاع دارم چکمه یونیک در ورژن 3.6 - 3 ایکس بوده،که بعدا به 2 ایکس تغییر دادنش
دوستانی که درباره این موضوع اطلاعات کامل دارن ، لطفا مارو از این موضوع بی خبر نذارن
ممنون
پ.ن : نیما شیطنتت گل نکنه!
پ.ن 2 : برو یه نگاه بنداز بیا دقیقشو بگو ، تا اگه ایرادی هس ویرایش کنیم تا بچه ها دچار سردرگمی نشن
چکمه یونیک تو ورژن 3.6 سه ایکس بود!
ورژن 4 هم که دوستان گفتن دو ایکس شده!

نوشته اصلی توسط
cyrous
اینکه تنها مدافع رو تو بحث چکمه یونیک در نظر میگیریم آیا درسته ؟آیا این مدافعین هستن که بازی رو جذاب میکنن ؟ایا غیر این هست که تو اجرای هر پلنی مدافع و مهاجم با نشون دادن تواناییهاشون میتونن کیفیت بازی رو بالا برن
به هرحال تو این سرور به نوعی غربالگری انجام شده پس نمیتونیم بگیممسئله دفاع واسه جلوگیری از بین رفتن زحمات بازیکنا مهمتر بود این تغیر به نظر میرسه تا حدودی بتونه واسه مدافع وقت ایجاد کنه و بازی رو جذابتر کنه پس مهاجم کلا باید به فکر بازی مدافع باشه تا اینجوری سرور جذاب تر بشه
- - - Updated - - -
اشکالی تو این نیست که شما بازی میکنید همه می تونن بازی کنن اما بهتر هست که مدیرانی که در سروری بازی میکنن امکان حذف یا ویرایش پستها در فروم اون سرور رو نداشته باشن که این مسئله رعایت نمیشه
اما موضوع رو براتون با این رنگ روشن میکنم که بهتره خودتون یه سر به پست هایی که با ای دی مدیریت تو فروم f3 گذاشتید بزنید تا بیشتر متوجه بشید
این سرور f3 که هیچ کلا تعطیل به نظر میاد اما تو D3 مشکلاتی با همین موضوع داشتیم که بچه ها رفتن و قوانین دات کام رو مستند اوردن تا مدیری که تو سرور پلی میکنه حق ویرایش نداشته باشه
در مورد شما دوست عزیز ایرادی رو وارد ندونستم بلکه ایراد سیستم رو گفتم و میدونم طبق معمول توجهی بهش نمیشه
دوست عزیز مدیرای هر بخش فقط به بخشی که توش مسئولیت دارن دسترسی دارن و میتونن پستها رو حذف یا ویرایش کنن و در تاپیکهای دیگه انجمن با کاربر عادی تفاوتی ندارن!
نازی هم مدیر بخش سرگرمی هست و به سیاست و دیپلماسی دسترسی نداره و با پلیر عادی تفاوتی نداره و فقط یوزرش آبی هست!
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن