نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

من این سرور رو یه اشتباهی کردم رفتم جنوب غرب وگرنه حذف نمی کردم چون حداقل 4 تا با معرفت که تو شمال بودن رو ول نمی کردم بیام پیش 4 تا آدم فروشی که برای گلد خودشون و اکانتشون رو بفروشن به جنوب شرق کتیبه رو هم دودستی بدن بره .خدا دوست داشت که این سرور رو رفتی شمال حالا من آبرو داری میکنم نمیگم تو جنوب چه خبر بوده و هست ولی بدون اگه بودی منکه فردای کتیبه ها حذف کردم شما خیلی قبل ترش حذف میکردی از اون متای مسخره جنوب بگیر تا زدن کتیبه و پلن ها و دف های روی کتیبه تا این اخری که خیلی مفت زدن بیگ همرشونو پروندن باز هم میگم رو عالم دوستی من خیلی از صحبت ها رو نمیکنم
    در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cyrous نمایش پست ها
    من این سرور رو یه اشتباهی کردم رفتم جنوب غرب وگرنه حذف نمی کردم چون حداقل 4 تا با معرفت که تو شمال بودن رو ول نمی کردم بیام پیش 4 تا آدم فروشی که برای گلد خودشون و اکانتشون رو بفروشن به جنوب شرق کتیبه رو هم دودستی بدن بره .خدا دوست داشت که این سرور رو رفتی شمال حالا من آبرو داری میکنم نمیگم تو جنوب چه خبر بوده و هست ولی بدون اگه بودی منکه فردای کتیبه ها حذف کردم شما خیلی قبل ترش حذف میکردی از اون متای مسخره جنوب بگیر تا زدن کتیبه و پلن ها و دف های روی کتیبه تا این اخری که خیلی مفت زدن بیگ همرشونو پروندن باز هم میگم رو عالم دوستی من خیلی از صحبت ها رو نمیکنم

خوب این سرور جنوب غرب بودی که
    نبودی ببینی به ممد مگ چه استاد استادی میگفتن که
    من داشتم مووهای خودمو میکندم اونجا که اینو جدی نگیرید کیکش کنید و همین باعث شد خیلی ها حذف کنن
    آقا اصلا ارزش نداره دعوا نداریم. خواستی زنگ آخر واستا ولی من میرم. خخخخ
    داداش ارزش نداره بابا. دعوا چیه بیا ماچ بده دوست شیم:d

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    خوب این سرور جنوب غرب بودی که
    نبودی ببینی به ممد مگ چه استاد استادی میگفتن که
    من داشتم مووهای خودمو میکندم اونجا که اینو جدی نگیرید کیکش کنید و همین باعث شد خیلی ها حذف کنن
    آقا اصلا ارزش نداره دعوا نداریم. خواستی زنگ آخر واستا ولی من میرم. خخخخ
    داداش ارزش نداره بابا. دعوا چیه بیا ماچ بده دوست شیم:d
    هی من میگم فروم جای کل کل شما میگی بیا دعوا کنیم ول کن این یقه منو boxing.gif
    سرور فینال هم کارو گفت نمیاد من هم به خاطر اون مهران لعنتی رفتم جنوب غرب که مطمئنا این جنوب با بقیه جنوب ها فرق داره
    این هم یه ماچ دوست عزیز 312319_parssmile_v33.gif
    این هم یه اسمایلی از پیمان برا حسن ختام بحث (ن دعوا) 82356_58.jpg
    در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را

4. تشکر MOD.RED تشکر نمود

کلمات کلیدی این موضوع