-

نوشته اصلی توسط
sadegh_samadi
سلامی دوباره به کل دوستان
ایشالله اگه بشه تایم بچه ها جور در بیاد یه میتینگی در روزهای آتی ترتیب میدیم و یه حضور دور همی خواهیم داشت
سلام مجدد
صادق راه دور نبـــــــــــــــــــاشه بنداز همدان به همه شهرها نزدیکه
پس از نبرد قبیله کلاغ ها با عقاب پیر
تنها یک چیز بر جای ماند
کوهی سیاه از لاشه کلاغ ها
-

نوشته اصلی توسط
33yed_mojtaba
سلام مجدد
صادق راه دور نبـــــــــــــــــــاشه بنداز
همدان به همه شهرها نزدیکه

اصلا یه میتینگ تو گارنا میزاریم
چطوره؟
فقط هر کی باید بساط فرحزادشو خودش کنار خودش آماده کنه :d
ما رو دیدی مثل همیشه از دور دست تکون بده ... !!
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام و خسته نباشید میگم خدمت همه دوستان
و جا داره باز هم به بچه های شمال غرب خسته نباشید بگم به خاطر اینکه بازی کردن و مثل بعضی از کوارترها خالی بازی نکردن
کلا فکر کنم دو تا ساید داشتیم شمال غرب و جنوب شرق (شمال شرق و جنوب غرب وبعضی از اکانتهای شمال غرب )
این هم فکر کنم اخرین همری بود که به واندر خورد بدون جنگ اموز بود که همینجوری ساختیم با اینکه اکانتمون دف ساز بود ولی این رو زدیم که نتیجه ای نداشت
البته دف واندر بچه های اس ای خیلی فوق العاده بود
امیدوارم همیشه موفق باشین با تشکر علی
3.jpg
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
seyyed
سلام و خسته نباشید میگم خدمت همه دوستان
و جا داره باز هم به بچه های شمال غرب خسته نباشید بگم به خاطر اینکه بازی کردن و مثل بعضی از کوارترها خالی بازی نکردن
کلا فکر کنم دو تا ساید داشتیم شمال غرب و جنوب شرق (شمال شرق و جنوب غرب وبعضی از اکانتهای شمال غرب )
این هم فکر کنم اخرین همری بود که به واندر خورد بدون جنگ اموز بود که همینجوری ساختیم با اینکه اکانتمون دف ساز بود ولی این رو زدیم که نتیجه ای نداشت
البته دف واندر بچه های اس ای خیلی فوق العاده بود
امیدوارم همیشه موفق باشین با تشکر علی
3.jpg
فقط یه چیز محض اطلاعت بگم جیگر همر هایی که فقط NE داشت ۳برابر nw و sw باهم بود :د
در ضمن دف واندر از ۳۰ میلش ۱۵میل دست کم مال NE بود
هرچند خیلی* داخل خود بازی هم سعی* کردن متا شرق خراب کنن اما این حرفا تاثیری نداشت واندر SE نبود واندر کل شرق بود
این که nw خیلی* تعطیل بود بحثی* توش نیست یسری اکانت*ها تا لحظه آخر رید زدن و موفق شدن رنک ۱ غارت بگیرن اما هیچی* برا گفتن نداشتن کلا مدال غارتو میخواستن
بنابراین دربار NE وقتی* می*خوای صحبت کنی* اول به احترامش پاشو بعد نظر بده
SEPEHR
GREEN MAN
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه
از تمامی پلیرهای محترم و عزیز این سرور تشکر میکنم بابت بازی خوبشون و خسته نباشید میگم.
دوستان یک قراری گذاشته شده خواستم اخر سرور عرض کنم خدمتتون برای نمایشگاه کتاب در دهم الی هفدهم اردیبهشت ماه یک روز مشخص کنین خودتون تا یه میتینگ و نشستی رو داشته باشیم. حالا نظر بهتری دارین بفرمایید.
با تقدیم احترام
Mr. saw
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MOD S^-A-^W
سلام به همه
از تمامی پلیرهای محترم و عزیز این سرور تشکر میکنم بابت بازی خوبشون و خسته نباشید میگم.
دوستان یک قراری گذاشته شده خواستم اخر سرور عرض کنم خدمتتون برای نمایشگاه کتاب در دهم الی هفدهم اردیبهشت ماه یک روز مشخص کنین خودتون تا یه میتینگ و نشستی رو داشته باشیم. حالا نظر بهتری دارین بفرمایید.
با تقدیم احترام
Mr. saw

نوشته اصلی توسط
BLACKHAND
صادق مسلما این میتینگ قم هست دیگه؟
آقا این حرفا نیست !
متینگ رو بزارین مشهد ، من از بچگی دوست داشتم مشهد متینگ برگزار شه :دی
-
-
اقا میتینگ شد مارم خبر کنین بیام ببینیم گل روتونو :دی
نمایشگاه کتاب چیه بریم فرحزاد
)) راند اخر اسپید یادش بخیر مهدی خسروی رو بردیم شهر بازی با ماشین کوبنده بیچارش کردیم
))
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
-
سلام به همگی* دوستان
خوب این سرور هم تموم شد تبریک میگم به بچهای شرق چون واقعا تلاش کردن و جواب این زحمتو تلاششونو به بهترین نحو دیدن بهشون تبریک میگم خسته نباشید دلاوران :دی
جا داره خسته نباشید بگم به مرتضی* و مهرگان که به تنهایی اکانت فروهرو کشیدن بالا من واقعا نقشی* نداشتم روی اون اکانت و فقط یه اکانت دفساز کوچک داشتم چون بیشتر درگیر اف**۳ بودم تا قبل سیزده*بدر از فردای اون روز هم یکی* از بستگان فوت شد که تا همین الان درگیر اون بودم اصلا نمیتونستم آنلاین شم!
پ . ن : واقعا راست میگن که معرفت در گرانیست به هرکس ندهند
پ . ن : یسری اتفاقاتی این آخرای سرور افتاد که من بده ۱۰۰ شدن واندر فهمیدم که دیدمو نسبت به دژکوب عوض کردو* شاید باعث بشه که دیگه سمت این گیم نیام , باید تشکر کنم از یه سری از دوستانی که این کارو کردن !! ( خودشون منظورمو متوجه میشن! )
موفق باشید
AraSh
ویرایش توسط AraSH_SoLLo : 04-06-2015 در ساعت 12:39 AM
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحانه ریشهاست!
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه
از تمامی دوستان و پلیر های عزیز بابت ختم سرور مجددا تشکر و قدر دانی میکنیم. دیگه سرور تموم شد اما کل کل شما هنو تموم نشده. دی
موفق و پیروز باشین هم در زندگی و هم در راند بعد.
تایپیک بسته شد.
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن