نقل قول نوشته اصلی توسط MOD AdMirAl نمایش پست ها
درود

یه نکته مهمی درباره سرور بی پایان وجود داره که باید حتما توضیح بدم و اون هم اینه سرور بی پایان به هیچ وجه برای پلیر حرفه ای طراحی و اجرا نشده؛ این سرور برای کسانی هست که تا الان بازی نکردن و تازه میخوان یاد بگیرن ؛ میان اونجا و بازی رو شروع میکنن.
این نکته رو من اصلا قبول ندارم چرا که به راحتی در صورتی که هدف این بود اسمش میتونست سرور آموزشی یا تازه واره دین باشه نه بی پایان
حالا شما فرض کن قرار باشه اکانتهایی قدیمی تبدیل به امپراطوریهای بزرگ با دهکده های زیاد بدون محدودیت غارت با تعداد حملات بالا توی سرور قرار بگیرن؛ آیا بازیکن تازه وارد چیزی یاد خواهد گرفت؟
من این نکته رو خاطر نشان میکنم که شما ، من ، یا هرکسی که دژکوب رو یاد گرفت از کجا و چجوری شروع کرد ! یادگیری بازی به شکل حرفه ای در کنار بازیکن حرفه ای شکل میگیره تا زمانی که بازیکن یاد بگیری چجوری از حالت فارم بودن دربیاد نه اینکه در سروری که با محدودیت فراوان جلوی پیشرفت اکانتها گرفته بشه

من تعجبم از بازیکنهای با تجربه هست که میرن سرور بی پایان و به صورت حرفه ای بازی میکنن؛ این یه بحث سلیقه ای هست نه عزیز من شما لطف کن یه سرور معمولی بازی کن و توی سرور بی پایان پلیرهای تازه کار رو پیدا کن؛ آموزشش بده ؛ یاد که گرفت بگو بیاد توی سرور معمولی اکانت بزنه و اصل بازی رو اونجا ببینه و لذت ببره تا اینجوری تعداد پلیرهایی که بازی بلد هستند توی سرور های معمولی بیشتر بشه و هم این که کسی که شما بهش بازی یاد دادی میاد توی منطقه شما بازی میکنه و میشه یار وفادار شما و بدین ترتیب تیمهای خوببی توی سرورها شکل میگیره که پلیرهاش به هم اعتماد دارن و دیگه بحث های مسخره اکانت فروشی وکتیبه فروشی پیش نمیاد.بحث فروش کتیبه و لو رفتن پسورد و ... هم تا زمانی که یه عده نوب احساس حرفه ای بودن میکنند پیش میاد و مهمتر عدم برخورد با اون دسته

از بازی لذت ببرید
با تشکر
من حیث المجموع برداشتن محدودیت غارت فکر نکنم کار سختی باشه و موردی داشته باشه ضمن اینکه قراردهی محدودیت غارت در هر سروری شدیدا باعث رواج مولتی بازی میشه
جواب بعضی نکات تو خود پست داده شده