-

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
درود
ممنون بابت آنالیزی که کردی و فروم رو از یخ زدگی نجات دادی
در مورد جنوب شرق هیچ وقت این ساید رو پر از پلیر تو عمرم ندیدم

ولی تا جایی که تو این کوارتر بازی کردم میدونم که بازیکناش همگی با تجربه هستن و بیگ پلیر های زیادی تو این ساید خفته

به قول یکی از دوستان هر بیشه گمان مبر که خالیست
همین جنوب شرق که میگی پلیر کم داره کار لیدرهاش راحت تر هست و میتونن با برنامه برن جلو و کار برای بازیکنان بزرگش راحت تر از لیدرها
اگه دهکده هاشون رو طوری بچینن که تخم ریزی ناتار بالا باشه و پیکسل های نقشه رو پر بکنه وضعیت غارتشون بالا میره و همین باعث میشه اکانت های غارت گر بدون دردسر بالا بیان و ساید از لحاظ منابع کم نیاره
که این مسئله برای کوارتر های شمالی یکم سخت به نظر میاد چون بازیکن غارتگر زیاد دارن و همین امر باعث میشه
یک سری از دوستان غارت کمی داشته باشن و دهکده هاشون رو به صورت کلونی بزنن و فرصت پیشرفت رو به ده های ناتار بدن
سلام
بله حرفتون رو تایید میکنم ولی پراکنده گرفتن دهکده ها باعث میشه بازی برای پلیر سخت و کسل کننده باشه...نیازمنده یک نوع جهاد درون سایدیه که اونجوری که بنده متوجه شدم تو این سرورها کسی حال و حوصله اینجور دردسرهارو نداره.

نوشته اصلی توسط
3KaLe Po0oK
سلام
مرسی که استارت آنالیز و بحث فنی و زدین، فک میکنم یه مورد و تو آنالیزتون جا انداختین، مسئله تاپ غارت برای اتحادها مسئله کم اهمیتی نیست، با توجه به جدول تاپ غارت کنندگان شمال غرب و شمال شرق هر کدوم 3تا اتحاد توی تاپ دارن، و دو ساید دیگه هر کدوم دو تا اتحاد دارن، تا اونجاییم که من از فرم پلیر های اتحادهای پایینتر شمال غرب دیدم و توی یکی از اتحاد هاشون بودم، فاصله زیادی با تاپ ندارن
آخرین باریم که مجموع رید ساید و از اتحاد های تاپ جمع زدم شمال غرب بیشترین رید و داشت
فک میکنم از نظر غارت کردن پلیر های شمال با مشکل بیشتری مواجه باشن تا جنوب، چون تا اینجای کار به نظر می رسه ریدر های شمال از جنوب بیشتر باشه
پ.ن: امیدوارم توی فروم هر روز بحث های جذاب و فنی داشته باشیم تا انتهای سرور
موفق باشید
بله درست میفرمایید غارت خیلی مهمه ولی بهتره اینکار چند هفته بعد انجام بشه چون هنوز صورت وضعیت تیم ها مشخص نیست و به طور حتم اکانتهایی اضافه خواهند شد و اکانتهایی هم حذف میشند،البته سعی میکنم فردا یه جمع بندی هم از غارتگران بزارم که حداقل برای مقایسه ی مقطعی تو آرشیو تاپیک سرور داشته باشیم و پیشرفت و پس افت هارو فنی تر مقایسه کنیم

نوشته اصلی توسط
ShahiN
مرسی بابت آنالیز دقیقت
البته همین طور ک خودتون گفتین الان یکم زوده واسه آنالیز
خیلی از اکانت ها هستن هنوز جمعیت قابل توجهی ندارن ولی خب غارت و تروپ خوبی دارن(نمونش اکانت بنده اگه ریا نشه :دی)
در هر صورت همیشه ساید ne از لحاظ تعداد تعداد پلیر و دف و همر نسبت ب بقیه ساید ها برتری داره
ولی مهم داشتن همر نیست مهم طرز استفاده از اون همره
پ.ن:خیلی وقتا با 2تا دمپایی کاری میشه کرد که دوستان با سوپر همر نمیتونن انجام بدن
مشکلی که اکثرا" در ساید شمالشرق بوده حتی در سرورهای آی آر این ساید رهبری مقتدری نداشته و به دلیل کثرت پلیر خوب در میدگیم به مشکل داخلی خورده...البته بودن سرورهایی هم که شمالشرق تونسته به همبستگی برسه و مقتدرانه بازی کنه.
پ.ن:دوست عزیزم یک سوپر همر کوچک ترین کاری که میتونه انجام بده دیوار کردن 2تا لنگه دمپایه!!!
ارادت
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن