نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
سلام
سپهر جان زیاد جو نده بابت مرتاض یونیک
اشتباه از طرف ما بود که روی حرفی که با لیدرتون زده شده بود حساب کرده بودیم اما نمیدونستیم اونقدر یه کتیبه ارزش داره که بخواید بزنید زیر حرفتون
در ضمن اینو هم میگم هنوز برای ما ثابت نشد که این کتیبه سالم از شمال غرب بیرون رفته باشه اونم به دلیل اینکه خودم روی اکانت لاگین کردم که چک کنم برای جابجایی کتیبه و تیک گریز قهرمان و نیروهارو گذاشتم و از اکانت رفتم بیرون اما در کمال تعجب دیدم هیرو گریز نکرده و وقتی دوباره روی اکانت لاگین کردم دیدم تیک هیرو گزاشته شده و نیروهای اکانت هم از گریز برداشته شده که هیرو دوم هم که بعد اتک شما میخورد دیوار بشه
پلیر اکانت نمیتونست وارد اکانت بشه و من لاگین بودم رو اکانت و کارهاشو کردم و رفتم بیرون
حالا میگید سالم زدید اوکی ما میگیم سالم زدید اما صحبتهایی که مبنی بر اتک ندادن 2ساید به هم زده شده بود رو چطوری میخواید قانع کنید؟ بگید ما خبر نداشتیم یا هر چیز دیگه

پ.ن: علیرضا جان یه کتیبه ارزش نداره که بخوای بخاطرش بزنی زیر حرفات بگی من نگفتم یا بگی پلیرهاتون اتک گذاشتن ما هم زدیم در حالی که تو گارنا هم جواب این حرفت رو دادم
پ.ن: دوست عزیز اکانت پانیشر آقای کسری جان اگر این سرور هم تو جنوب غرب بودم مطمئن باش اجازه نمیدم پلیرهایی مثل شما ساید رو بازیچه دست شمال شرق کنن و اینو با مدرک بهتون ثابت میکنم که بازیچه هستید
پ.ن: بازم عزیزم آقای پانیشر آره ما میزنیم حذف به 2 دلیل : 1- اشتباه کردیم اومدیم شمال غرب و اجازه دادیم جنوب غرب دست شماها بیفته که اینجوری به گند بکشیدش 2- توی سروری که شمال شرق برای اولین بار حرفی برای گفتن داره جوگیر شده و لیدرهاش آمادیی نیستن که مرد باشن ( دقیقا همینو چند بار تکرار کن) که سر حرفایی که میزنن بمونن و یه بازی براشون اینقدر مهم هست که معرفت و مردونگی و رفاقت رو بخاطرش زیر سوال میبرن جای بازی نیست.
اما قبل از حدف اول کاتاهاتو دیوار میکنم که حالت جا بیاد قشنگ بعد هم کاتاهای اون یکی دوست عزیزمون رو دیوار میکنم براش

شب همگی خوش
انشالله سرور بعدی جنوب غرب شاید بودیم شایدم نبودیم
لوووووووووووووووووووووووو وووول
بخدا خیلی خوبین :دی
اقا برادر مولتی هانتر ای پی های لاگین کرده رو اکانت سینما رو بررسی کن اگه اثری از اکانت من بود هرچی گفتین درسته
بابا خوبه دیرو 3ساعت تو گارنا حرف زدیم
من همون اول تو فروم گفتم NE نیاز به متا با سایدی نداره بد میگین ما حرف زدیم که نپ باشیم باهم عزیزم اگه علیرضا چیزی گفته من درجریانشم نبودم خوبه شهریار هم گفت هرگونه نپ با شما رو NE رد کرده
زدن حرفای تکراری نمیدونم جه سودی داره شما پلیره sw هستی دیروز که یادت نرفته به من چی گفتی ؟ حرفاتو بگم تا همه بشناسنت ؟ گفتی مرتاضو برا چی میخوای ؟
الکی جو ندین من نمیدونم این سرور هرکی رفت NW ضعف خودشو داره با جو دادنو هوچی بازی پوشش میده نکنید این کارارو مردباشین یکم
بابا تا دیروز میگفتین مارو با اسکیریپت میزنین پلن ناقص دیشب چی اون که با اسکیریپت نبود تو 10 دقیقه تصمیم گرفت علیرضا پلن 10دقیقه ای بدون بچه ها اینطوری شد نتیجش
حالا بازم اومدین جو بدین ؟
کاتاهای من علیرضا فدا سره بچه های NE هروقت دیوار شدن دمت گرم NE به دوتا همر و دوتا اکانت بند نیست مطمئن باش
دیروز که منو تحدید کردی چی بت گفتم ؟ گفتم همرامم بزنی میشینم دف میسازم برا سایدم

بازی جدی نگیریمش با این کارام به جایی نمیرسه هیچ کس

بازم میگم NE پرچمش همیشه بالاست نه این سرور فقط

SEPEHR
GREEN MAN