سلام به همه
خب دوست عزیز و گرامی. ببخشینا. خوب شد یکنفر با این حرکتش همچین لطمه ای رو به پلیر هایی امسال شما زد که دلیل پلی نکردن داشته باشین. من خودم بشخصه سالهاست بازی میکنم. تا حالا ازین اسکریپت استفاده نکردم. و ادعام هم میشه با اجازه جنابعالی. حالا شما چرا جبهه گرفتی؟ فکر کردی همه با اسکریپت اینجا هستن و تو تاپ؟ برو پسر دنبال بازیت باریکلا. اوناییکه باید بدونن خوب میدونن چیجوریاس بازی.
از چی شرم کردی الان دقیقا؟
دیگه اینجا همچین تیئاترهایی نیایین که ماها زده شدیم. باریکلا. کتیبه هم پاس کاری میکنیم تا بترکه چشم حسود.
شورشو در اوردین دیگه. بابت این داستان. انگار تا الان اینچیزا نبوده و تو ای ار نبوده. واسه اینکه جنبه نداشتیم گفته نشده بوده. همگانی نبوده. که دست ممد درد نکنه پرونده همچین اسکریپت هایی رو بست فقط
من فقط از ممد مگ موندم چجو حاضر شد کاری بکنه که از ادم نوپا در دژکوب گرفته تا نیمه نوپا بشینن این بازی و همه پلیرهاشو به این مسخرگی تفسیر کنن. از اون بعید بوده والا.
بگذریم و ادامه ندیم که خیلی مسخره هستش دیگه بحثش
اگر کسی بدین شکل اتک اومد رو دهکده هاش و قبل نشستن اتک ها رو دهکدش کل اکانت مهاجم حذف نشد رو مپ هرچی گفتین درسته!
من یکی بشخصه تمام توانم بکار میبرم اگه لازم باشه تا این قوانین واقعا اجرا بشه !
تو تمام اتحاد ها ام ام کنین اگر همچین پلنی اجرا شد بالفور به مولتی هانتر نامه بده. و به لیدرها هم اطلاع داده بشه تا اینجا عنوتان بشه اکانت مهاجم حذف بشه !. حتی اگر بکس ان ای باشه یا بکس تو خونه خودمون اصلا
این از من ببینم دیگه چه بهانه ای دارین!![]()