نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود

پی نوشت : بهت قول میدم اگه یه زمانی خواستم وقت بذارم برای این سرور ، توی یه شب با یه پلن 7کپ از شمال شرق لینک سبز صفر کنم.(البته اگه کادر لیدری جنوب شرق تصمیم به متا نگیرن)
    درود بر شایان عزیز

واقعا لذت بردم از این پی نوشت غرورآمیزت

میدونم که میتونی ، البته اگه ریا نباشه قول میدم یکی از همر هام رو 7 قسمت کنم از 7 تا دیوار رد بشم ( در صورتی که توی هر اتک به اندازه ی کافی رم داشته باشه که برای شمام جذاب بشه لینک های الصاقی توی فروم )

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FaTeB نمایش پست ها
    درود بر شایان عزیز

واقعا لذت بردم از این پی نوشت غرورآمیزت

میدونم که میتونی ، البته اگه ریا نباشه قول میدم یکی از همر هام رو 7 قسمت کنم از 7 تا دیوار رد بشم ( در صورتی که توی هر اتک به اندازه ی کافی رم داشته باشه که برای شمام جذاب بشه لینک های الصاقی توی فروم )
    درود

سیامک جان یادش بخیر آخرین سرور ایران که بازی کردم بعدش جمع شد همینی که لینک هاش توی امضامه با 2تا چکمه کوچیک 2تا چکمه بزرگ شبی 4تا کپ از شمال شرق لینک سبز صفر میکردیم.

هر کدوم از این 4تا روی یه کپ با کل همر جلوزن میرفت کلین میکرد بقیه هم فقط کاتا میکردن، همزمان روی 8تا کپ توی یه بازه زمانی 5دقیقه ای 40 موج میذاشتیم، 4تا کپ فیک 4تا ریل!

یه بار یه بنده خدایی آمارش در اوردیم با جاسوسی 2تا ده نانکپ داشت یادش بخیر لب مرز بود بینوا کلا با کاتا و چکمه کوچیک 12 ساعت راه بود 2صبح روی هر 2تا نانکپش و کپش 60 موج اتک لانچ کردم (3تا 20 موج؛ یعنی 20 موج الان 20 موج 10 دقیقه بعد 20 موج دقیقه بعدش که ندونه کدوم اصلیه که با اینسرت نجات بده خودش رو)؛ بینوا فکر کنم وقتی اومد روی اکانتش 180 تا حمله دید؛ مانیتور رو خاموش کرده و رفته چون وقتی اتک ها لند شد نصف نیروهاش توی هر ده بود.

خدایی سطح سرور بالا باشه همه بچه ها با انرژی بازی میکنن همین عارف ؛ احسان؛ خود شما خلاقیت ها و شگفتیهای زیادی ازتون دیدم و دیدند اما چه کنم که هم سن و سالم رفته بالا هم اون هیجان لازم بهم تزریق نمیشه

سربلند؛ پیـروز ودنبالـه دار باشید
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

3. تشکر FaTeB, WondeR تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, WondeR پسندید

کلمات کلیدی این موضوع