-

نوشته اصلی توسط
Omid
با تشکر از گزارش. این باگ جز دسته باگ های خسارت زننده به فرد باگ زن هست. یعنی یه سری باگ ها تو سیستم ممکنه وجود داشته باشه که در صورت اطلاع کاربر ازش و استفاده از اون فقط منابع و زمان کاربر استفاده کننده از بین میره. ما این باگ ها رو در انتهای لیست بررسی قرار میدیم چرا؟ چون پارامتر اصلی ما زمان هست و باگی که به دیگران صدمه میزنه خیلی خیلی مهمتر از باگی هست که به خود فرد خاطی صدمه بزنه! به طور مثال شما به کمک باگ می تونید آسیاب/نانوایی/مخفیگاه رو به سطح هایی بالاتر از سطح نهایی خودش برسونید اما اینکار باعث میشه که اون ساختمان از کار بیوفته و در واقع عمل نکنه. بنابراین انشالله وقتی کلیه برنامه های توسعه و رفع اشکال انجام شد این گونه باگ های غیرقابل سواستفاده هم فیکس میشه.
دوباره از کاربران عزیز خواهشمندم تاپیک رو از مسیر اصلی و موضوع اون خارج نکنند و در هر تاپیک فقط در مورد موضوع اون صحبت کنند. برای عنوان مباحث جدید تاپیک با عنوان مناسب در بخش مربوطه ایجاد کنند. تشکر.
میریت محترم ، ما هم میدونستیم نمیشه ساختشون ، صرفا گذاشتیم واسه تحقیق که عکس بگیریم و بخندیم تو فروم . همین 
مطمئنا اگه باگ کار میکرد ما تا آخر سرور هیچ حرفی نمیزدیم در بارش :دی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
مشاهده می شه که امیر فولوم بوی معروف به سلطان هوک و پاپ باز عظمی گوی سبقت رو از اکانت اگزمن ربوده و رنک 1 پاپ شده
این موفقیت رو به امیر بوچر تبریک می گم
پ. ن : آرش به نظر من باید مپ هک روشن کنی وگرنه این امیر یوزر نوب بوقه اسلارک پیک می کنه
و من الله توفیق
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Dr.Lecter
مشاهده می شه که امیر فولوم بوی معروف به سلطان هوک و پاپ باز عظمی گوی سبقت رو از اکانت اگزمن ربوده و رنک 1 پاپ شده
پ. ن : آرش به نظر من باید مپ هک روشن کنی وگرنه این امیر یوزر نوب بوقه اسلارک پیک می کنه
و من الله توفیق
سلام
والا یه سری مشکلات داخلی باعث شد که عقب بیفتیم خیلی هم عفب نیستیم!!!
پ.ن : یکسری ضعیف ضعفا( یا شایدم ضعفی ) مپ هک روشن میکنن که آخرشم به جایی نمیرسن!! آرش هیچ وقت مپ هک نداشته و نخواهد داشت :دی
ویرایش توسط AraSH_SoLLo : 01-27-2015 در ساعت 11:56 AM
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Dr.Lecter
و من الله توفیق
)))))))))))))))))
سلام آقای دکتر خوبی عزیز دلم؟:| رنک 1 کجا بود این ممد اینا خودشونو کاتا کردن ما رفتیم بالا :دی وگرنه من نهایت رنک 10 بشم به زور :دی
این ارشم مپ هک داره ایشالله یه دست میریم گیم خودت میبینی
کلا این سرور جذابیتی نداره سینا ماهم نهایت تا کتیبه ها اینجوری بازی کنیم الان هم اکانت پلیر نداره همش گلده گلد !
THE LAST KING
Alone...BuT Alive....
قبرستان پر از جوانانی است که میخواستند در پیری توبه کنند...!
KiNG oF Se TeaM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Alone

)))))))))))))))))
سلام آقای دکتر خوبی عزیز دلم؟:| رنک 1 کجا بود این ممد اینا خودشونو کاتا کردن ما رفتیم بالا :دی وگرنه من نهایت رنک 10 بشم به زور :دی
این ارشم مپ هک داره ایشالله یه دست میریم گیم خودت میبینی
کلا این سرور جذابیتی نداره سینا ماهم نهایت تا کتیبه ها اینجوری بازی کنیم الان هم اکانت پلیر نداره همش گلده گلد !
به به امیر عزیز
داداش دوباره بازی رو شرزوع کردی؟ من فکر میکردم بعد d3 دیگه نمیایی
- - - Updated - - -
دوستانی که تو این سرور هستن یه ندا بدن شاید منم اومدم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
duman
به به امیر عزیز
- - - Updated - - -
سلام
خوبی؟
این گفت بازی نمیکنه باور کردی؟ :دی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
سلام
خوبی؟
این گفت بازی نمیکنه باور کردی؟ :دی
این چه سروری شما بازی میکنید یکم فروم شلوغ کنید ما که بازی نمیکنیم سرگرم بشیم میایم فروم بخونیم.
من میگم ممد اکس من بشه توتال کل سرور اصلا.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
iranian
این چه سروری شما بازی میکنید یکم فروم شلوغ کنید ما که بازی نمیکنیم سرگرم بشیم میایم فروم بخونیم.
من میگم ممد اکس من بشه توتال کل سرور اصلا.
سلام
خدائیش سرور چیزی نداره کجا شو شلوغ کنیم منم میام رو اکانت میبینم کاری نیست میام اینجا
وگرنه حساب کن حاج پیمان جایی باشه و اونجا سوت و کور باشه
پیمان جان من یه پست زدم یه کوچولو ناراحت بودم از ما بگذر به هر حال کوچیکی گفتن بزرگی گفتن ببخش دادا
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
duman
به به امیر عزیز
- - - Updated - - -
سلام
حاج دومان سرور جالبی نیست کلا چیزی رو از دست ندادی