نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
امین جان اول ک کسی ک بازی بلده خودشوجوری بالا میکشه ک کسی جرات اتک دادن بهشو پیدا نمیکنه
کسی هم ک تازه وارده حتی اگه بتونه بره داخل ی اتحاد قوی مطمئن باش اعضای همون اتحاد اخراج وفارمش میکنن حتی اگر اخراجش نکنن هم شما فکرمیکنی ی اکانت میاد از غارت و پیشرفتش میزنه واسه اینکه بشما اول بازی کمک کنه؟ البته خدایش من اینجور ادمی نیستما
من نمیدونم شما چندتا سرور بازی کردی اما اینای ک گفتم رو بر اساس تجربه میگم
نقل قول نوشته اصلی توسط امین فیض اللهی نمایش پست ها
نه اگه بری اتحاد قوی هر کس وقتی بخواد بهت حمله کنه نمیتونه
سلام
من فکر میکنم باید هر دو رو همزمان داشت
اگر شما پلیر خوبی باشی و خودتو بالا بکشی و خیلی قدرتمند بشی باز هم اگر هیچ اتحادی نداشته باشی یه اتحاد رنک 4 هم میتونه از پا درت بیاره
اگر هم پلیر خوبی نباشی و بازی رو بلد نباشی تو اتحاد رنک یک هم باشی باز هم فارم میشی یا به دست پلیرهای همون اتحاد یا خارج از اتحاد
شما نمیتونید از اتحاد انتظار داشته باشید که 100 درصد از شما پشتیبانی کنه و حتی نمیتونید مطمئن باشید که به تنهایی میتونید از خودتون محافظت کنید
یه اکانت باید بتونه حداقل 50درصد از خودش دفاع کن و 50 درصد دیگه رو کمک اتحاد حساب کنه
در مورد انتخاب اتحاد هم حق با دوستمونه
تا 3 هفته اول به راحتی نمیشه مطمئن بود چه اتحادی بهترین اتحاد سرور هست
اتحاد رنک یک سرور هم باشی اگر لیدر خوبی نداشته باشه و همکاری نداشته باشن کل اتحاد رو یه اتحاد رنک 5 هم میتونه از بین ببره
به همین دلیل معمولا غارتگرها و یه سری از پلیرهای خوب تا حداقل تا دو هفته تو اتحادی نمیرن

موفق و پیروز باشید