درود بر امید عزیز
قبل از هر صحبتی یه نکته ای رو بگم: اینقدر که من از شما ممنون و متشکر هستم بابت کارهایی که تا الان کردین وسعی و تلاشی که در راسنای زنده کردن دژکوب ایران از خودتون نشون دادی، خودتون هم متشکر نیستین
هزینه های نگهداری بالاست شکی نیست. وقتی در شرایط سخت آدم بخواد یه کاری بکنه، برداشتن یک قدم به جلو بسیار دشوار خواهد بود و دشوارتر از اون، باقی موندن در اون موقعیت و نگهداری ازش. جوری که اون 1 قدم به جلو، به عقب برنگرده.
حق شما برای افزایش قیمت و نرخ بازی کاملا محفوظه. هیچ کس نمیتونه این حق رو از شما بگیره چرا که به هر حال هرچی که الان موجوده رو براش زحمت کشیدین حالا کم یا زیاد. البته خود افزایش تخر طلا مبحث مفصلی داره که مجالش نیست صحبت کنیم
قاعدتا باید جوری درآمد داشته باشه که بتونید ازش برداشت مالی هم بکنید.
شما اگه از اول یه کاری میکردین که خاص بشید، جلوی همه این مشکلات گرفته میشد. الانم میشه کاری کرد که کلا تحولات خیلی بزرگ ولی ساده ای رخ بده که همه انگیزه پیدا کنن. من قبلا هم کلی پیشنهادات دادم ولی مورد توجه قرار نگرفت. اگه خواستید میتونم دوباره بنویسم بزارین فروم رای گیری کنید. کار سختی نخواهد بود.
در زمینه تبلیغات یه نکته ای هست و اونم اینکه شما تیم فنی، خودتون چقدر سابقه بازی دارین؟ خودتون چجوری بازی رو پیدا کردین؟
به نظر من شما برای پیشرفت اصلا تبلیغ نباید بکنید حنی تو 1 سایت!! بلکه شما باید با همکاری بازیکنای قدیمی بگردین و بقیه قدیمی ها رو پیدا کنید. یه سروری به حالت سرور پیش کسوتان راه ندازی کنید. قدیمی ها دور هم جمع بشن. خودشون که بیان هر کدوم کلی بازیکن میارن با خودشون. اگه بتونید کیفیت و شرایط خوبی رو ارائه کنید، جوری شلوغ بشه سرورها تصورشم نکنید!
چرا که بازیکن اصلی اونیه که میاد درست بازی کنه و پول خرج کنه و برنامه ریزی میکنه. ولی اونی که داره رد میشه میاد اکانت میسازه و 4 روز هست میبینه بازی خیلی جلوه ای نداره و اصطلاحا user friendly نیست، ول میکنه میره. ولی اونی که اینکاره است میتونه 4 تا بازیکن بیاره و کلی بازیکن جدید رو آموزش بده. این بهترین تبلیغات خواهد بود برای شما. همین که 4 تا بازیکن قدیمی یه جا صحبت کنن که فلان سایتی هست که بازی ران کرده و خوبه و مورد تایید ماست، بهترین تبلیغه! همه میان! میان و میمونن
امکان انتقال طلا رو که باز گذاشتید کار خوبی کردین. هم برای بازیکن هم برای شما! به شخصه خودم رو میگم، اگه انتقال طلا نبود، نصف مبالغی که تا الان هزینه کردم رو هم نمیکردم! نمیخوام منت بزارم ها! اشتباه نشه. منظورم اینه که لازم بود به نظر من.
اینم که تو کام اینجوری نیست یه دلیل خیلی ساده داره. قیمت طلای کام برای اونوزی ها مبلغی نیست! مثلا آخرین پک طلاشون معادل یه پیتزا هست! برای اونها مبلغ زیادی نیست که بخوان بخاطرش انتقال بزارن، چرا که هر کس بخواد میخره! مثل اینجا نیست!
لذا اینجا که انتقال طلا گذاشتین کار خیلی خوبی کردین، هم به بازیکنا لطف شده هم به شما. امتحان کنید و حذفش کنید ببینید چی میشه! ولی نتیجه جالب نخواهد بود
بزرگترین اتفاق بد اینجا اینه که همیشه همه سعی دارن با کام مقایسه اش کنن!! من همیشه گفتم بازم میگم: این دژکوبه نه دژکوب
شبیه هم باشن اصلا همه چیز مثل هم باشه،ولی سیستم های منطقی داخلیش یه شکل دیگه باشه.تازه میتونید رو گرافیک بازی هم کار کنید و عوضش کنید کار سختی نیست! خیلی هم از این جذابترش کنید! یا کلاسیکش کنید! اصلا 2 تا تم بزارین، کلاسیک و ورژن جدید
بازیکن با هرکدوم دوست داشت بازی کنه.
بازار رو من بهتون پیشنهاد دادم چجوری درست کنید که کیفیت بازی حفظ بشه ولی توجه نشد. جوری کیفیت میرفت بالا که همه راضی باشن. میتونستید یه سرور تست کنید ببینید چجوری میشه
تمام این موارد بالا رو صرف بنا بر تجربه شخصی خودم و در نظر گرفتن مسائل دیگه نوشتم. البته خیلی مفصل تر از اینهاست این بحث ولی خیلی نمیشه تو پابلیک یه سری صحبت ها رو انجام داد چرا که ممکنه کسی سوء استفاده کنه
من قضاوت نمیکنم راجع به اینکه دزدی کردین و کم کاری کردین و گرونفروشی کردین و گوجه گرون کردین و این حرفا
ولی زحمت زیاد کشیدین. سرور C1 من خیلی ایرادات دیدم که اینجا نیست. قطعا اینا خود به خود درست نشدن که! براشون وقت کذاشته شده و کلی زحمت کشیده شده و جایی از زندگی زدین برای درست کردنشون. تو این مسائل و زحمت شما هیچ شکی نیست. همیشه و همه جا گفتم به بچه ها که خوب دارین کار میکنید. هنوز میگم خوب کار میکنید. ولی نکته مورد اعتراض من فقط 1 چیزه: تغییرات با شیب نا مناسب! یعنی شدت تغییرات یهو جوری باشه که نتونیم وفق بدیم با شرایط
اگر مخاصب اون قسمتی که نوشتین " دوستان عذرخواهم به خاطر خوبی هایی که در حق اینجا کردند و باعث پا گرفتن ما شدند"
به هر شکلی پست های من بوده باشه- که فکر نمیکنم منظور شما من باشم- اینو بگم که بنده شخصا هیچ منتی ندارم و هر کاری که کردم صرف به خاطر دل خودم بوده. هر پولی که خرج کردم با رضایت کامل قلبی بوده. چون دیدم که داره زحمت کشیده میشه همیشه گفتم حلال تر از شیر مادرش! نوش جونش! داره زحمت میکشه. اصلا همش کپی و تقلبی! همین که راه انداخته و به بقیه امکان تفریح و استفاده میده دمش گرم! حتی 1 ذره هم ناراضی نیستم که چرا پوب خرج کردم اینجا. خرج کردم حالش رو بردم خیلی هم خوب بود جای دوستان خالی![]()
شما اگه افزایش هزینه ها رو جوری اعمال کنید که منطبق بشه با میزان کیفیت سرو هیچ کسی اعتراض نمیکنه. <= این لپ کلام بود![]()